oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ya bunların belli bi summon zamanımı var? bu zamanı bilen varmı? kara aslan hummar için 4 saat bekledim bişey gelmiyo nedir bunun zamanı?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 8 saatte bir summon oluyor rareler genelde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 peki belli bi saati varmı bunun? mesela 24/8=3 günde 3 kez summon oluyorlar o zaman bu 3 kez saat kaçta (server saatiyle) yazıyormu bi yerlerde?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Öyle bir zamanı yok en son ne zaman kesildiyse vs. ona göre çıkar.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Öldürüldükten ya da tame edildikten sonra 8 saat. Ayrıca genel yapılan bir hata varmış o hayvanın spawn yeri hakkında nerede spawn olduğundan emin ol bir kaç kişi yanlış ağacın dibinde 8 saat beklemiş.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ratchetin kuzeyinde 2-3 tane buyuk agaç var çevresi aslan dolu. O ağacların orada summon olmuşu ben tame ettiğimde. Trap kullanmadan tame deneme eğer LvLın dusuk ise cidden sağlam vuruyor. Ve çevresindeki diğer aslanları yardıma çağırıyor yani temizleyebildiğini temizle çevredeki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 He's in the shade under the big tree at 62,33 of ratchet 62,33 teki büyük ağacın gölgesinde.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tepesine çıkılabilen bi ağaç var thottbottaki haritadada orası gösteriliyo gittim oturdum 4 saat bekledim ne gelen var ne giden eziyet ya 4 altınım oldu altında summon olan aslanları kesiyorum hep...:([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 humar ııcn degmez bence[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 humar icin deymezde lvl 27-37 aralıgının tek guclu peti gibi bisi kendisi sorada broken tooth cıkıo ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Humarın diger kedilerden tek farkı goruntusu onun dısında bir farkı yok. 1.3 atak speed[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Onun yerine mulgore da lvl10 "the rake" var. 1.2 attack speed e sahip kendisi. Alliance için biraz uğraştırıyor gitmesi(özellikle lvl15 ken:)) [Bu mesaj Gallant tarafından 16 Kasım 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Lvl 37 ye kadar pet secimi o kadar onemli degil. Ama lvl 37 den sonra PVP icin broken tooth olmaz ise olmazlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar