Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlar açılınca restart yapıyor?

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşalar şimdi durum şu: Windowsu felam yeni kurdum. Herşey normal gözüküyor. Ancak oyunlar açılınca ya windowsa düşüp hata mesajı veriyor (içeriğini göstermiyo namussuz) veya bilgisayar resete basılmış gibi restart yapıyor. Ekran kartı driverini birkaç kez kaldırdım kurdum ama olmadı. Sorun ne olabilir anlayamadım. 2 farklı oyunla denedim (black and white ve AoE3, 2side eskiden çalışıyordu), sonuç aynı AoEda oyunun demosunu izliyorsunuz menü çıkınca kapanıyo, B&W biraz gidip kapanıyor. Grafiklerde de bazen arada şeritler çıkıyor demo kısmında. Ne olabilir problem anlamadım. Bi fikri olan var mı?[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

bendede aynı sorun vardı biosu sıfırladım düzeldi.
bios'un bir ayarlarını falan değiştirdin mi hiç?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende de bir ara o tarz bir şey olmuştu sonucta en sonunda power supply yandı.
Ekran kartları artık daha fazla enerji çekiyor. Powerların uzerinde yazan wattlar da her zaman gercek olmuyor. Bu durumda da boyle sorunlar olabiliyor.
Sende de boyle bir sy olacağı kesin değil tabii. Ben sadece başıma geleni anlattım. Eğer iyi bir marka 300 watt üstü power supplyin varsa bu mesajı okumamış sayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşam biosu deniycem. Ramlerden de olabilir. Yanan anakartım önce ram hatası vermeye başlamıştı. hımmm....[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...