Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deathcoil+Fear combo. Hani Diminishing?

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

Deathcoil fear değil, o yüzden diminishing effect yaratmıyo herhalde. Zaten wotf yada insignia lar kırmıyo.
Simdi bi kaç resim.

http://img178.imageshack.us/img178/8140/clipboard019oh.th.png

http://img178.imageshack.us/my.php?image=clipboard027wo.png

http://img178.imageshack.us/my.php?image=clipboard034qo.png

http://img45.imageshack.us/my.php?image=clipboard048og.png

http://img45.imageshack.us/my.php?image=clipboard048og.png

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 15 Kasım 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 15 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
Deathcoil fear değil, o yüzden diminishing effect yaratmıyo herhalde. Zaten wotf yada insignia lar kırmıyo.
Simdi bi kaç resim.

pff resimler cücük gibi olmuş delete post plz

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 15 Kasım 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]

i win button verdiler warlocka... sende ağla seninde olur...
Sosyal ağlarda paylaş

death coil 2 saniye suruyor.Ama instant olması ve uzerıne fear atılması iğrenç.
Bide vurdugu kadar heallıyor[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

zaten aoe ve nor mal fear+ seduce(pet varsa) gibi cc lar var, hayır anlarım 2 dk cd ile instant fear at.
Ama dmg verme, bi yandanda kendini heal etme!?
bari bunları yaptın, Dimishing e girsin !
fear+death coil diminishing yaratmıyo. ilginç
resimlere bakıp bi sayalım. sonra nasıl kırılmıyo bu fear onu soralım.
Sosyal ağlarda paylaş

detah coil+fear+dot+shadow
sora 1 vuruş vursak
gene fear+shadow
trınket kulandık seduce
+
shadow
sora gene death gene fear[signature][hline]By blood and honor we serve
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

asil baltalayan trinket vs .

o kadar mana harcayacam ben fear icin ustumde bildigin kumas . ne icin ? adamin trinketinin oldugunu ogrenmek icin . yanlis . madem verdin birak kullanalim di mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar trinket var diye varlar.
Yoksa priestler,warlock lar direk alemin kralı olurlar.
adamlar instant fear atıyor ya yok bole bişi.[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

az önce başıma gelen bir olayı anlatıyorum

locka daldım,death coil attı,uzadım,fear attı uzarken berserker rage açtım,dibine kadar girdim. bir kere vurdum,başka bir lock death coil attı,o da fearladı.

yani 5-6 warlock yanyana olsa orgrimmarın girişinden bankaya sokar beni.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sparta prag bu ayakları.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

banada olan o, ss ler i tam düzgün yollayamadım heraldede.
Fear dot dot wotf -death coil uza dmg bişiler fear dmg , bitti gene fear dot dmg, bune_?
o adamdan uzaklaştım ama halak combattayım, solsun siphon life asla combattan cıkmanıza izin vermez,
bi başka lock. gene death coil(diğeride peşimde.)
Bi yandanda shadowburn yiyip durmuşum :(
warlocklar cidden kontrolden çıktı anlamak mümkün değil.
XXX's soulfire crits u for 4.5k.! şaka değil
Sosyal ağlarda paylaş

Hyr onu birak demonologist gelior fel set cloak resit enchant felan adama FIRE BALL atiyorsun 9 vuruyor 1k vuracagi yerde ki felhound varken ulam cast a bassam acaba spell lock yermiyim ya şimdi spell lock atarsa modundasin elemanlar mouse 3 e devouring magic koyuyo spell alert de var nasilsa presence of mind i gördüğü gibi sok die cakio devouring i apişiyorsun kesicem die binbir türlü hale giriyorsun çok saçmaladilar warlocklari[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 16 Kasım 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Me warlock ! Me pwn...

değil işte warlock oynamak o kadar kolay bişey değil iyi micronuzun olması lazım mesela , death coil in 2 dk cooldown ı var , 2 v 1 diyene zaten bişey demiyorum yani 2 v 1 warriorlar beni kesiyo ühühühü nerf warrior :( demek saçmalık olur , aynı şekilde 2 dk cd ne demek ? 1 duelda 2 kere kullanamassın demek. Ha duel 647356 dakka sürerse kullanırsın o ayrı, ama duellar 6456456 dakka sürmüyo işte öyle bi problem var.. death coil in en önemli işlevi bana göre arkadan gelen rogue a fear atmak, ki fear ı atıorum adam olduu yerde kalıyo sora uzakta çıkıyo bi anda yani bug var sanırım... Oyunun en bug lı class ıyız her yerden bug çıkıyor , oynamak kolay değil şimdi biri atlar ordan felsteed beleş bu beleş şu beleş demeyin demek istediğim onlar değil hayatında warlock oynamamış iseniz yorum yapmadan önce gidin bi lock açın oynayın bakalım kolay mıymş değil miymiş.... Adamda master demonologist varsa siphon life veya ruin olmaz. 2 side büyük bir kayıp bende master demonologist var ve ruin olucak gibi görünüyo siphon life yok yani siphon life öle gökten inmiyo canlarım...

Bu sabahlık aklıma gelenler bunlar şimdi işime gücüme uziim ben byes[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - 45 Lock
Maghterion
Magius - 60 Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...