Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ewt beyler kimler cancellio?

qwerty

Öne çıkan mesajlar

:)
hasanimi iyi kizdirmislar dicem ama bende bi o kadar kizginim.

hatırlıyorumda bu oyuna serverlarin acildigi 2 ci gun ilk online olusumla basladiydim.vay bee muthıstı ne gusel eglenıyoduk. dag basında oturur tusken fort yollarında kamp kurar bırbırımıze jawa beer ıkram eder muhabbet eder ısımıze bakardık. 6 ayda bh master olduydum yarabbı ne cok bug ne cok problem vardı. ama yıne bhmasterdık oyundakı en zor proftu. sona jedı ısı acıldı lavugun bırını devler yalakalıgından jedı yaptı. bızde dedıkkı bu yavsaga mı bırakacaz hadı jedı oluyoz. tam 32 meslek bıtırdım jedı olabılmek ıcın, nedense sansım tutmamıstı. ama neyse jedı slot acıldıgında karakter yaratma tablosundakı muzıgı duymaya bıle yeterdı o 32 master. (2 ser kez yapılanları hıc hesaba katmadan tabı) sona ısler deıstı p9 dan sona guselım jedı templatı alıp yerını antın kuntın bısıler geldı. sole solıyım su an bulunan tum templateler eskı jedılerın sahıp oldugu tek template tı yanı aslında harbı jedıydınız yeterkı kullanmasını bıl. hem power hem saber (armorda vardı ya) hem defender, hemde enhancerdın her seyın vardı sadece kasıp almangerekıyordu. her gece ortalama 800 ıla 1.2 mılyon jedı xp kasardım bu da yanlıs hatırlamıyosam eger her gece 8 mılyonla 12 mılyon cıvarı combat xp ye denk gelıyodu. aradakı bosluklarla soluklanmalarla jedı templatımı 4 ıla 6 ay gıbı bı surede bıtırebıldım. tabı ılk baslarda 800k 1.2 mılk alınamıuyor force yetmez defans yetmez heal yetmez ls ı masterlamadan dmg veremezsın. :) heh yanı ls master olup healdan heal 2 almadan adam olamıyodun. o yuzden o kısım tam bı kabustu o kısmı astıktan sona xp almayı basarabılıyodun. lol. tabı o zamanlar bh lar ole tek tek deıl 5 6 kısı bırlıkte gelıyodu ama kesebılıyodun. sansın her zaman vardı. hatta p9 oncesı saberı cektıgın anda ne bh herkes ama herkes sana saldırabılıyodu. senı zevk olsun dıe padawan halınle olduruyolardı. ımperıal yada rebel olman farketmıyodu. hey gıdı hey. neyse sona p9 geldı ve bıldıgın tek jedı 5 meslege gectı ve sen bunun yarısını alabılmeye basladın yanı eskısının yarısına dusmus oldun. 5 meslek 1 jedıyı olustururken bı anda dedılerkı senın skıll poınt olayın olsun bundan sona ve sen sadece eskıden var olanın yarısını alabıl, 2 master bıde bı meslegın yarısını alabılırsın dıe. sonamı ne oldu sona cu geldı. butun o emeklerı yedıler bıtırdıler ve ustune cu koydular ısler ole bı daaldıkı bu sefer p9 dan cok fazla bısı degısmemıs gıbı gozuksede, artık 2 masterda yapamaz oldun bolece sureklı farkında olmadan nerf yemıs olduk. sımdı oyun tamamen degıstı ortada skıll mıs zart mıs zurtmus yok. fps oynayacaz hemde melee, haa tabı unutmamak lazım kıcımıza bı neon taktılar onunla mutlu olacaz ıste blue glowie ymisiz biz. ne ping uygun nede sıstem keza artık mmo deıl. bence oturup ne yenı baslayanların ne de eskılerın burada dolanmasına gerek yok ıstedegın fps yı oyna daha fazla zevk alırsın. kasma derdı yok ıtem derdı yok class dengesıne gerek yok bas mousa olsun. allah akıl fıkır versın. sevgılı eucau yazdıklarında sonuna kadar haklı tum hayal kırıklıklarımıza ragmen oynamaya devam ettık ama dedım ya bırak swg yı bı daha soe nın cıkaracagı bısıı alırsam cumle alem ............. derım. soe bıze bu oyunda ne bı ortam ne bır gusellık yasatmayı beceremedı oyun ıcınde yasadıgımız hersey bu saga ya olan sevgımız sayesınde kendı zorlamamızdı. bu ruyadan bu sekılde uyunmaksa en kotusu oldu sanırım. hepımız buralardayız ınsallah bı baska yerde yıne bırlesıp, eskı tadımızı buluruz kalan son 10 gun boyunca serverdayım sona zaten acc cancelladım herhalde bır dahadonmemek uzere swg kıtabını kapıyorum.[signature][hline]Army Captain of Vader
sad(mbh)
sadness(djk)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eucau, 08 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
swg ile ilgili çok güzel anılarım var. eğer adamlar eski sistemde bi server açarlarsa hemen dalarım. bug olsun olmasın. ve bence eski (pre-cu) swg çok daha orjinaldi. bu şekilde oyunu KO ya veya diğer iğrenç ( bence ko iğrenç çünkü lvl 60 üstü adamlar pvp yapabiliyor ancak oyunda başka alacakları zevk kalmamış) MMORPG lere benzetmeleri yanlış.
1- Eski sistem jedi olduğunda sürekli olarak kendini geliştirebilmen mümkündü daha iyi pearl daha iyi materyal arıyordun saberin için yada FRS ile jedi master olmaya çalışıyordun.
2- Yeni sistemde emek vermeden jedi olacak kitle oluşacak peki nereye gitti jedi olmak için verilen uğraşın zevki? Ben Cu öncesi 2 ay jedi kastım. quankerlar 300 xp mi veriyordu. solo kasabiliyordum. daha sonra voritor kesmeye başladım. başka bir moba gitmeye gerek duymadım çünkü jedim yeterliydi voritor kesebilen jedim ile rahatça dolaşabiliyordum. son ra CU denen boku çıkardılar. Herkeste bilecekki 3 günde full temp jediler oldu CU sonrası ( tabi respect ve double xp vaRDI EHEHEHE) tam 7 defa jedi tempi değiştirdim bu süre içerisinde muahahahahahaha. yaw inanın o zaman süresi bile zevkliydi. ne zamanki adamlar jedileri nerflemeye başladılar oyundan soğudum. düşünsene bir BH max 1 haftada tempini bitirirken, bir JEDI (eski sisteme görede olsa yeni sisteme görede olsa) 6 kat daha fazla emek veriyordu karekterine. ANCAK OPORSU ÇOCUKLARI (=SOE TAKIMI) baktılarki bu adamlar bu oyundan zevk alıyor en iyisi nerfleyek dediler. Yanki çoluk çocuk takımı zevk alsın, hiç emeksiz şu 1-2 yıl jedilik uğruna çalışmış kişileri kessin. bu jedilerde hiç bi nane yiyemesin. YOK ABİCİM BEN O GÜNLERDE BU PİÇLERİN BU DAVRANIŞLARI NEDENİ İLE OYUNDAN KOPMUŞTUM. ANCAK SON OLAN BU AÇIKLAMA İLE TEK BİR ŞEYİ ÇOK İYİ ANLADIM DEİL SWG, BENİM ÖZEL HAYAIMI RPG YAPACAKLAR BİR DAHA SOEYE PARA KAZANDIRMAM.

Adamlar oyundaki en eski jedi ları ları bile rencide ettiler. Adam 2 günde topluyordu lootunu , geliyordu karşına teras kasi bh ile 2 haftalık adam jedi peşinde.

CU dan sonra ep 3 gazıyla gelen veletler ayrı bir hikaye idi. Gene eskiden BH gelir mesela pvp nin içine zaman zaman ederlerdi.

Şehir basmaya gideceğiz toplandık 30 kadar kişi , 1. grubun lideri bütün grupları idare ederdi , bi anda bh gelirdi bi bakardık adam ölmüyor force bitene kadar jedi combatı bırakmıyo , ya iyi oyundu deyip parasını bırakıyor adama ölüp veya bir kıllık varsa tabanvay yapıyordu.

Fakat eskiden gelen BH ler farklıydı. Padawan için giden 60 70 k lık jedi a giden BH , zaten güçsüzdü , ve Jedi da güçsüz olduğundan birbirini dengeliyordu. Stacker dediğimiz kavram BH lerde Sentinel ve Knight rank jedi lara gelirdi. Güçlü BH ler kapışacak kendilerine rakip sadece Rank sahibi jedi ları görürlerdi , yani 226 k ve üstü jedi avlanırdı.

CU dan sonra bir baktık. Anaa , kimse full temp jedi larla uğraşmıyor , herkez balık avlar gibi padawan peşinde , cidden rezillik , sanki pazarda indirim ucuzluk var piranalar gibi geliyorlardı.

1 kere öldürüyor , gidiyor yeniden geliyor , sora tekrar, sonra tekrar . keçileri kaçırana kadar ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için önemli olan pve olduğu için :D Bilmiyorum ben hep PVe'den daha çok zevk aldım ama şu açıdan;

UO'dan örnek vereyim.Giderdim Dragon keserdim lootunu alır crafterlara satardım param olurdu her şeye sahip olurdum.Bir nevi paralı asker...

SWG'de de bunu yakalamıştım.Ben bu oyunu 5 aydır oynuyordum ve toplamda sadece 1 kez Revhas rica etti diye raid yaptım.Toplamda 20 kez fln belki duel etmişimdir.Benim amacım Aukuuan Cave'i basmak oralara buralara dalmak vs. di.

Zırf Wanted:Trandoshan Poster için 1 hafta Beldonnas aramıştım bulduklarımında çıkmamıştı ama eğlenmiştim...

SWg bunu sağlamıştı ama artık bitti :( Eq2 'yi ise pvm ve benim daha çok sevdiğim fantastik alemler için istiyorum.SWG 2 çıkarsa ve eski sistemde olursa düşünmeden başlarım ama sanmıyorum bu sistemde oynayacağıma Battlefront2 'de klan kurar ESL'ye katılırım daha iyi.En azından üstüne ün,para,klan serverları vs. kazanırım ama bu sistemde zaman harcamam...[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Selam

Bu oyundan ne paralar kazandim beee :P muahahahahahaha
sahane bir oyundu cok sevmistim cok kredi basiyodum cookk kestigim mokk kadar mokk kesen yoktur hehe saatte bastigim kredide rekordu eminim benden hizli para basan yoktu zuahahahaha daymondla trevize bilir kac krayt kesiyoduk gunde ne para kiriyoduk (cu oncesi bunlar) onlari bende ebayda salak amerikalilara italyanlara satiyordum neden salak dedigime gelmek gerekirse bence oyunun en zevkli kismi yeni girdiginiz swg ortamini cozmeye calistiginiz donemdi parasiz bilgisiz ortada dolasmak karmasik gorunen seyleri cozmeye calismak new cardiada kaybolmak gibi mesela :P ilk girdim tatoinede oyuna vjjjjt yanimdan bir swoop gecti ALLAH dedim bu ne bir sound filan boyle sanki yasayan bir gezegendeyim birde kurguya olan merakim cok sardiydi neyse ne diyordum ?*

haa ne kredi kastim 8 ay boyunca cu gelecek dediler 1 saat once eucau yardim etti bana doldurdum kutulari falan jedide oldum sora biraz jedi oynadim acikcasi cu sorasi jedi olmanin keyfide olmadi cu oncesi daha iyiyidi o arada yarim jedi rifleman olup kestigim afilli bh lar bana oyundaki en zevkli anlarimi yasatti ozledim ya atmosferi ama oyun sarmaz sanirim yani oturup sohbet ederdik doc kuyruklari olurdu bir hayat olurdu bir yasam orda dancerlar oynar muzisyenler calar dueller arada gelen getirilen djk lar ticaret combat dakene oyle iki saat tuslara basmak yoktu orda basiodun kuyruga atiodu saane bisidi afk krayt kesebiliodum ipna krayt olecegini anlayinca kaciyodu bende sonunda dogru gelip basiyodum tauntu duruyodu ne mantiksa hahahaha

Sony en buyuk aptalligi jedi olma yolunu deistirmekle yapti herkes jedi nerde la normal adam filmide bilioz oyle jedi dediin ensesinde ucan sinegide saber ile kesebilecek sensleri olan adamdi biz jedi deil genleri ile oynanmis jedi mutant gibi bisidik bir yerlerde biseyler hissediom ama
nerlerde kesin bilemiom :P

soyleyecegim sey su arkadaslar olacaklari onceden gormek medyumluksa ben kesin medyumum :P

Alante Freecrest soyadini bile hatirliom utanmaz ayip la ayip
Sosyal ağlarda paylaş

oynanabilirlik çok önemli. şu yeni sistem öncesi oynanabilirlik ve action hangi oyunda var. ve sıkılmadan 1-2 sene gçtütrü dediğimiz. EQ2 de yok. wowo karikatörüse.. başka oyunlarda da gerçekçilik ve oynanabilirlik varmıdır. zannetmiyorumm fakat..
ne bileyim. bu sisteme geçirirlerse de yine hot fix ve patch ler çıkar.. Fakat paralı expansion çıkartılarsa... bir hacker bulur gerekirse ayda 14 dolar bayılır ve soe yi hackletmeyi denerim.. vey senelerimi (en az 1 senemi) verir ben hacklerim[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

ya pre cu jedi oynamaktan zevkli bişey varmıydı hadi onu geç tkm/doc şimdiye kadar bi oyunda oynadığım en güzel temp/prof tu.. tamam pre cu dahayvan gibi dotlar, uber silahlar falan vardı ama tkm vs jedi knight tam zeka işiydi, ii olan kazanıodu.. bu o.ç. soe ne diye sadece dotları, uberleri nerflemedide direk sistemi komple s.kti. (gerçi biz o uber silahlar varken de baya mutluyduk)

hadi tamam s.ktin attın oyunu üstüne bi expansion kakaladın, jedi kasmak isteyenleri almaya zorladın hatta (kashyyk)... madem yeni sistem yapıon nie söylemion? obi-wan çıktı şak 3 gün sonra biz böyle yeni sistem yaptık alın 1 hafta oynayın TC de yakında gelio dedin.. o sırada da toow dan kazığı soktu tabi.. bide 2006 da yeni expansion gelicekmiş ondan da kırar parayı yaza doğruda lucas s.ker atar soe yi kapattırır swg yi falan

yeni CU gerçekten iğrenç. özellikle bizim ülke için.. yurtdışındaki serverlara kaçımız bağlanıt 32 kişilik haritada CS oynayabilioruz rahatlıkla lag/ping olmadan? bu 32 kişiliğin binlerce kişiye çıktığını düşünün.. pvp de en fazla izleriz milleti.. ya akıl sır erdiremiorum ellerinde babalar gibi pre-cu sistem var, kodları falan herşeyi hazır.. millet ztn onu istio daha ne yeni sistem getirionuz ya.. sırf WoW a benzemek için galiba

swg ilk çıktığında yüksek puan veren oyun siteleri/dergileri şimdi alıp tekrar incelesinler üstüne bide karşılaştırma yapsınlarda SOE nin yaptığı g.tlük basında da yer bulsun
Sosyal ağlarda paylaş

CS deki gibi olmayacak lag , adamın üzerine getirip bastığın zaman saldırmış olacaksın zten sen ona , CS deki gibi adam ekrandan kaybolup tekrar çıkıp aynı yeri 100 kere ileri geri lagdan gidip gelmeyecek.

Headhshot yapmıyorsunki , target alıp ateş ediyorsun ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 09 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
CS deki gibi olmayacak lag , adamın üzerine getirip bastığın zaman saldırmış olacaksın zten sen ona , CS deki gibi adam ekrandan kaybolup tekrar çıkıp aynı yeri 100 kere ileri geri lagdan gidip gelmeyecek.

Headhshot yapmıyorsunki , target alıp ateş ediyorsun ...

Buna çok güldüm... Lag lagdir. CS'de de adamin uzerine gelip bastiginda ateş eder burada da. Bu oyunda pingin yuksekse daima kaybedersin. bu kadar basit. Daha sen ne oldum demeden kendini clone centerda bulursun. Lag oyuna göre davranmaz.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yükleyemedim ya login yazan yere hangi nick'i yazdıysam kabul etmiyor :D Deneyeyim gene :)

Wow'u düşünüyorum bende.Bir serverda toplanalım başlayacak olanlar pm atsın birlik kuralım dffsdfsd :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gittim Linage II, Coh ve GuildWars oyunlarini aldim. GuildWars setupi ve downloadu cabuk bitti. Lvl6 E/R oldum bile oyunda. Coh 2gb dl gösterdi yarisi anca bitti. LinageII'yi daha install edemedim. Eq2'de lvl46 wizardim var ama SOE:( WoW'da da lvl 12 falandim sanirim biraktim cok sarmadi acikcasi o oyun beni. UO'yu dialup zamanlarinda oynuyordum ping'den geberiyordum sonra hic denemedim. Belki tekrar aktive ederim. Kisacasi online oyun bakiyorum... Sanirim 1 ay icinde cancel edecegim.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/MBH-MR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eylul, 09 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Lag lagdir. CS'de de adamin uzerine gelip bastiginda ateş eder burada da. Bu oyunda pingin yuksekse daima kaybedersin. bu kadar basit. Daha sen ne oldum demeden kendini clone centerda bulursun. Lag oyuna göre davranmaz.

the truth...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi bir online oyun arayan herkese EVE Online'i oneririm.

Aldigi cesitli oduller falan bir yana, hem diger oyunlardan farkli ilerleme tarzi, istege gore solo veya grupla zevkli calisma imkani sunmasiyla cok farkli bir oyun. Kaliteli bir oyuncu nufusu var (diger mainstream oyunlar yerine bunu oynuyor olmalari bile belli bir gosterge). Aklin havsalanin almayacagi buyuklukte bir evren (ve her yerde npc gemiler tabii). Oyunun yapisi nedeniyle bir guilde (EVE'de bunlara corp deniyor) girdiginizde isteseniz de istemeseniz de birsuru dusmaniniz ve dostunuz oluyor. Pvp rahat ve heyecanli. Istemezseniz de hic pvp'ye girmeme sansiniz var.

Olumsuz yonler olarak da sunlar sayilabilir: Tum oyun uzayda geciyor, dolayisiyla karakterinizin bir resmi bulunsa da gercekte yaptiginiz is, gemileri ucurmak. Ustelik gemi ve silah kontrolleri son derece basit, gidecegin yone cift tiklama seklinde. Ikinci olarak da, oyunda hayatinizi ticaretten kazanmak ve hic savasmamak mumkun olsa da bu fazlasiyla bayici bir ugras. Savas skilleri fazlasiyla detayli ama uretim ve madencilik skilleri sayica hem az, hem de sizi ozel bir karakter yapmaktan uzak.

[Bu mesaj Tirbushon tarafından 10 Kasım 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...