trapt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yarın mı yani... Nefr,herkes unuttu ya şimdi buluşmayı falan tekrar uplamak gerek :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hadi yav, ayarlayın bi gün :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Böhüe Bir buluşma ayarlayamadım, deli oldum arkadaş. Neyse arkadaşlar, p-shirtler geldi, bende duruyor. Ara ara görüştüğümüz patilere elden vereceğim ama madem bir buluşma ayarlayamıyoruz, isteyen söylesin bana toplu olmasa da ufak aplı buluşmalarla halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Rezilsin işte Bir buluşma bile ayarlıyamıyorsun resiiilllll =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: DiaBLeSSe, 28 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Rezilsin işte Bir buluşma bile ayarlıyamıyorsun resiiilllll =oPPP İşi gücü var üstüne gelmeeee =P[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hakkaten ya, o 10 tişörtün akibeti noldu? :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 seneye artık tişort işi.. Polar varmı polarr. kış geldi malüm.. Bu arada toplanalım diyip kendı kaybola Yöneticimisi Kınıyom :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cursed_one, 28 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 28 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Rezilsin işte Bir buluşma bile ayarlıyamıyorsun resiiilllll =oPPP İşi gücü var üstüne gelmeeee =P Kızım Kış sezonuna girdik Ne işi ne operasyonu anlamam ben ! Özlettiniz be ayrıca oğlumuzu da aldınız saklıyorsunuz bizden dövücem ikinizide hehe[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kış mış anlamam, ben akşamları giyiyorum walla yatarken... ne saklicaz be??? hayırsız olup geliip görmeyen sizsiniz... terk ettiniz gittiniz çocuğu... çok tatlı ama yağlı yağlı böle bir gör var yaaa... P.s: il aime plus sa mere en plus.[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Sailor, 29 Ekim 2005 20:58 tarihinde demiş ki: hakkaten ya, o 10 tişörtün akibeti noldu? :) Heh maalesef bende hala. 1 L 1 XLı aldım kendime, kalan 8 tane hala alıcı bekliyor. Hadi bir L kardeşime alayım, kaldı 7. Wendigoya zorla giydireceğim bir tane L, kaldı 6. Koca Antalya'da yok mu 6 tane t-shirt alacak adam arkadaşlar? Diab hanım, wen beye elli defa dedik ki kalkın gelin oğlunuzu görün, ama nafile; yok efendim işi varmış, yok sezon yoğunmuş gibi bahanelerle atlattı hep. Madem bitti sezon buyrun gelin efenim. *!topu wene atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben her gece gidelim diyorum diab salliyo *! kivirir kacar* ps@diab: virus girmis hanim ben yazmadim bunlari ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 OH ohhhhhhh kıvırtan kıvırtana! Bayramda yokum yarın gece gidiyorum haftaya pazar doncem HAFTA ICI GELIYORUZ ONA GÖRE! =oP Ps@Wendigo: Virüsle aynı msg ye yazman da üstün kabiliyetin değilmi canım[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Geçen buluşmanın devamsız ismi bu sefer kaçırmıcak :)[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: DiaBLeSSe, 01 Kasım 2005 13:14 tarihinde demiş ki: OH ohhhhhhh kıvırtan kıvırtana! Bayramda yokum yarın gece gidiyorum haftaya pazar doncem HAFTA ICI GELIYORUZ ONA GÖRE! Geçmiş bayramınızı kutlarım efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bilmukabele efenim :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu olay yattı gibi =) başka bi buluşma ayarlayalım bari =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 walla ben hergün diyorum Nefr'e... Hayatım bak yazık t-shirtler dolapta duruyo, ayarla şu buluşmayı artık... (ohooooooooo) Hayatım peki biz ne zaman Wen ile Diaba gidip veya onları oğullarını görmeye davet etcez (ohooooooooooooo) ben sorumluluk almıyorum walla...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bari naftalin falan koyun tişörtlere, 15ytllik şeyi güveler yemesin :) hatta mümkünse satın :p[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lol Reaper benden daha başrılı bir organziasyona imza atmak üzere, biraz daha dayanırsak buluşacağız galiba bu sefer =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 noldu tişörtler? yaşıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende antalyadayımda XXXL lazım :D fsafsa yanlz yeni geldm hiçbiyeri bilmiyorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 zaten tişörtler 3 sene önce dağıtılayazdı sonra yalan oldu galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 7-23 temmuzda bende antalyadayım XXXL lazım banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 okumadan mesaj atanlara cok hastayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yüzyılın konusunu uplamış adamlar. skjhgkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar