Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana bedava verseler zil takar oynarım be ne satacam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paramecium bişi sölicem ama kızma:D kafayı audi ile bozmuşsun:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, niye kızayım canım, bu bilinen bir gerçek :) gurur duyuyorum. sinemada reklamlarda audi reklamı görünce gözlerin nemleniyorsa ancak benim gibi hissedebilirsin :P audi sahiplerine sesleniyorum, buluşalım ;) kavakta balık yemeğe gidelim. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Eru aşkına mesajlarına "Selam," diye başlama ya :)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mükemmel alet.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, LathspeLL inan bu mesaj için denedim ama olmuyor. sanki birşey eksik kalıyor :( içim rahat etmiyor. seni bir yerden ısırıyor gözlerim ama nereden?? saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kaç basar bu?:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bari Selam ve Saygılar macrosu yapsan daha kolay olur :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 begenmedim niyese.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Beleşe verseler atlarız orası ayrı ahaha Ama eskileri gibi değil.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gg no re olmuş..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Dostlarım, Ferrari sesinizi duymuş fikirlerinize değer vermiş. aşağıdaki habere geliniz. Ferrari tasarımcısını değiştirdi! Ferrari baş tasarımcılık görevine Donato Coco'yu getirdi. Citroen Pluriel modelini tasarlayan Coco, Ferrari’nin gelecek nesil modellerine imza atacak. İtalya doğumlu elli bir yaşındaki Coco, Pluriel’den önce Xsara, Picasso, C1, C2 ve C3 modellerinin tasarım ekibinde de yer almıştı. Coco, Ferrari’de Pininfarina tasarım ekibiyle birlikte çalışacak. Yalnız bence daha beter olacak :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Abi güzel olmuşta ferrari'nin ayrı karizması vardı bu çok farklı olmuş dier modellerinden[signature][hline]='.'= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Absolut, 09 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Böyle şeyler çok çalışma ile alınmaz. Ya baba parası yada kolay para olması lazım. :) o her türlü yalan etrafımda yeterince örneği var.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ha bide gg 100 yazınca ping düşüyo diyorlar siz ne diyorsunuz?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mesajı düzgün okumamışım quote almışım : ) [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 12 Kasım 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 performans verileri yok mu 5000 motor olduu belli de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 612 scaglietti ile aynıdır ya.. o arabanın görünüşünün değiştirilmişi sadece.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ferrari ceo'su oldugumda boyle tasarimlarla gelenleri birer birer kovucam bu dertler bitecek.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Abi hangi kavak ne zaman? yapalim soyle bir balik malik(rakida olurda simdi arabali bulusma:) ) yap soyle bir paticik patinaj bulusmasi:) (motorlu genclikte gelsin:) ) said: paramecium, 10 Kasım 2005 09:06 tarihinde demiş ki: selam, niye kızayım canım, bu bilinen bir gerçek :) gurur duyuyorum. sinemada reklamlarda audi reklamı görünce gözlerin nemleniyorsa ancak benim gibi hissedebilirsin :P audi sahiplerine sesleniyorum, buluşalım ;) kavakta balık yemeğe gidelim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bunu japonlar felan yapmadı.Giugaro denilen şahsiyet bu arabayı kendisi için tasarladı ve seri üretim diye birşey söz konusu değil.Adam bu sektörde 50 yıla yakındır çalışıyormuş vede şuanda dünyada en çok otomobil tasarlayan şahsiyetmiş. Ferrari'nin patronu(adını bilmiyorum) böyle bir jest yapmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cok cirkin bisi bu ya, resmen icine etmisler[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar