Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 felaket yağıyor sanki kovayla boşaltıyorlar gibi :) bu gidişle salı günü kesin tatil olur son 15 yılın en yoğun kar yağışıymış..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Pof... Ankye neden gelmiyorki :( Neyse gelir herhalde :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: BonePART, 23 Şubat 2003 11:58 tarihinde demiş ki: minubus caddesinde arac yojk [b] minibüs caddesinde yol yok:))) ahah arabanın teki bzm evin önünde karşı şeride geçti (arada ayraç var)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 23 Şubat 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya biri yıldız üniyi tatil etsinde rahat bi uyuyım[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bilg. sapıttı[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Olm manyakmısınız yaw. Ben sabah soğuksa yataktan çıkmayıp okula gitmiyodum bu havada sit..ler beni okula hiç bi güç yollayamazdı.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Oooh şanslı şey :( Kar tatilleride bitiyor havalar ısınıyor ama ankde kar yağacak gibi..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ah ulan bugun kar yagarken Gunes vardi. ne sansisiz biz yaw[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Evet hafif yagarken ankdede güneş vardı ancak az önce serpiştirdi biraz ısınıyor hava bir ara fazla ısındı inşallah böyle 10m falan olur :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: WaNTeD, 23 Şubat 2003 22:51 tarihinde demiş ki: ya biri yıldız üniyi tatil etsinde rahat bi uyuyım[hline]King Of Chaos itü tatil olmadan yıldız tatil olmaz zor.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 tatil olmamış zaten ya ben bu adamların mantığını anlamıyorum küfür işittikçe huzurmu buluyolar napıyolar köprü felç vapurların çalışmama ihtimali warmış uni nin yan sokağında falanmı oturuyoruz sanıyo bu adamlar suadiyeden git gidebilirsen bide davutopaşaya gidicekler war[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 45 dakkalık bekleyiş sonunda ewe hapsoldum 2 tane minibüs geçti hepsi full dolu kapıdan adamlar taşıyodu :) :hrr: rektöre slm :hrr:[hline]King Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yarın tatil okullar ntv soledı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bi bu eksikti[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TwinS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 tatil olmasa olmayacak sanki ![hline]http://www.yadigar.com (Under Cons.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 beni biri özel helikopteriyle ortaköye bırakabilir mi .. beleş bilet kazandım çarşambaya kadar kullanmam gerek euaheua ortaköye gitmem lazııııımmmmm hay ben bu karın :)[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ortaköyde açık olması önemli deel benim kadıköye ulaşıp ordan beşiktaşa vapur veya herangi bi araçla geçmem sorun eheh[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 jankis çağatay adisi aramadı hala aylardır en beni sezgini ne iş ehu buldu herhalde çiçekçi tayfasını[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 TATİLE HAYIR! kampanyası icin saat 9 da (8i baskaları rezerve etmis ondan 9 da ::)) lutfen ısıklarınızı 1 dk lıgına kapatın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 deli olucam ya, nebiçim vali bu paso tatil veriyor light mıdır nedir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 salı da mı oldu yoksa?[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ya ntvde tatil dediler ama bide 45dklık ek ders konacak dediler.başka bir kanalda 45dklık dersle ilgili haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ek ders her zaman derler[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 geçen sene de koyacaklardı ne oldu lol[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar