hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ayıp lan gidin isteyin verirler zaten olmazsa çalışın kazanın niye sömürüyosunuz ailenizi[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla ben hep öss kitabı alcam die istiyodum veriyolardı şimdi ünivdeyiz isteyince yolluyolar :p[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yillardir sux zaten.omrum boyuncada sux olacak.igrenc bisi ya.vicdan azabi coook kotu bisi.tavsiye etmiorum ufak ufak koparin arkadaslar.buyuk paralar cidden vicdan yaptirior adama[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 annemin cüzdanından ya da babamın cebinden alırdım..sadece söylemezdim..babam gene aşırdın herhalde bozuklukları derdi :D pek de aşırmak sayılmıyor aslında..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben hiç aşırmadım :) yine de olsa yine aşırmam. Belki küçükken istesem de aşıramayacak olduğumdandır, babam muhasebeci[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 vicdanım el verse aşırmak çok kolay olurdu. birazda iyi niyetli ebeveyn oldumu tamamdır. baba fotokopi parası istiyolar 5 milyon. baba spor kolu parası 3 milyon. baba yarın şunu almam gerek 10 milyon. baba şuraya gidicez 20 milyon[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben annemden asırırım genelde, cok ihtiyacım varsa cantasından en fazla 5 yetele almısımdır. Cunku genelde 20 ytl'ye kadar limitim var ne zmn istesem verirler o kadar parayı. 100-150 icin iyi bir sebebim olması gerekir. 200 ve ustu icin de yarısını benim biriktirmem kosuluyla alabilirim gerisini (: o yuzden fazla dert etmem eheh[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya sormayın abi hatırladıkça ah keşke yapmasaydım diyorum eskiden marketlerın onundeki depozitolu cola şişelerini çalardık. depoitosunu gider başka bakkallara verir onun parasıyla ateriye gider jeton alırdık.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bende arkadaşlarla okul çıkışı bi bakkal vardı orayı az kazıklamamıştık ne bulursak gofret flaan falan bişiler alırdık bide şey vardı süper kornetto'nun kapaığını getirene kornetto bedavaydı. biz adama kapağı veriyoduk gidip dışardan bitanedaha süper kornetto alıyoduk ertesi gün yine aynı şey :D eh işte tabi şimdi soruyorum o adamın ne günahı vardı. bizim salaklığımız çalınca kendimizi bi ... sanıyoduk[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lego hastasıyım. gazeteler orijinal lego verdiği zamanlar, bakkaldan aşırmıştım, adam yakalamıştı. bi yıl o bakkala gidemedim. aşırırken yanımda sailor vardı o bilir:)
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 heheheh :D.[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 off bizde ufakken deli gibi çalıyoduk hatta abarttık bi ara evlere fln giriyorlardı bizimkiler :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hiç para üstlerini fln almadım.annem snde kalsın demedikçe almazdım yani.gerçi şimdi de öle hiç para aşırmadım bn ya :) annem heralde buna güvenip her istedimde verio.ama ben para da harcamıorum ki.ne zararsızım şimdi farkettim..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere
Öne çıkan mesajlar