harami Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yahu bu blizzardın forumlarında gözüme çarptı expansion ile birlikte gelecek class lar nası olsun diye.adamlar gayet güzel class lar sallamış:D.Misal; RANGER;Rogue ve hunter karışımı stealth modu var,hunter gibi ok skilleri var.Yalnız rogue gibi manyak dmg veremiyor,hunter gibi peti yok,mail giyemiyor. Bloodamage(Spellbreaker);Mage priest saltanatına büyük darbe adam büyü ile besleniyor.Rogue gibi combo büyülere sahip sonuna bide finishing magic çekip değişik olaylara sebep olabiliyomuş Garibime gitti biraz da biz sallasak nası classlar üretiriz acep :D??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yapıldı zaten. aramaya güvenelim. bu arada patinin adayları şahin k. ve vin diesel haha. oyum şahine[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 benim aklıma gelen sudur oyunda UNARMED diye bir skill var fakat bunu kullanan bir class yok monk tarzı bisey gelebilir; unarmed ve fist weapons kullanabilen bir class. Atıyorum crushing blow cakıcak talent ile cıplak el 1k crit vurucak casterlara. Tekme yumruk tarzı talentları olacak. Defansif Ofansif ve Focus olarak 3 e ayrılan bir talent tree olacak. Rangerda fena fikir degil. Spellbreaker class biraz dengeleri bozacak gibi.Ezelden beridir aglayan mageler buff isterken işleri dahada zorlasır.Neden blizz bu class a yogunlastı cozemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe Ağzına sağlık Abso[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: sadlover, 15 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: benim aklıma gelen sudur oyunda UNARMED diye bir skill var fakat bunu kullanan bir class yok monk tarzı bisey gelebilir; unarmed ve fist weapons kullanabilen bir class. Atıyorum crushing blow cakıcak talent ile cıplak el 1k crit vurucak casterlara. Tekme yumruk tarzı talentları olacak. Defansif Ofansif ve Focus olarak 3 e ayrılan bir talent tree olacak. Rangerda fena fikir degil. Spellbreaker class biraz dengeleri bozacak gibi.Ezelden beridir aglayan mageler buff isterken işleri dahada zorlasır.Neden blizz bu class a yogunlastı cozemiyorum. monk gelse ne iyi olurdu.ama monklar armor giymedigi ve silah kullanmadigi icin onlara nasil bir olay yapabilirler bilemiyorum.fist wepon olayina falan da girebilirler gerci ama monklara atiyorum world random drop scrollar düsse.eski ustalarin teknikler tarzi.onlardan hareketleri örenseler falan.hayal tabi bizimkisi hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 iyice kung-fu filmine çevirdiniz :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: muzcu, 15 Kasım 2005 12:53 tarihinde demiş ki: yapıldı zaten. aramaya güvenelim. bu arada patinin adayları şahin k. ve vin diesel haha. oyum şahine Adam class demis :) race degil. YUH BEE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Aslında Xrex o world drop scrollar çok mantıklı. Her class için 60+ skiller trainerdan değilde world drop olsa ne kadar güzel olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: xrex, 15 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: sadlover, 15 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: benim aklıma gelen sudur oyunda UNARMED diye bir skill var fakat bunu kullanan bir class yok monk tarzı bisey gelebilir; unarmed ve fist weapons kullanabilen bir class. Atıyorum crushing blow cakıcak talent ile cıplak el 1k crit vurucak casterlara. Tekme yumruk tarzı talentları olacak. Defansif Ofansif ve Focus olarak 3 e ayrılan bir talent tree olacak. Rangerda fena fikir degil. Spellbreaker class biraz dengeleri bozacak gibi.Ezelden beridir aglayan mageler buff isterken işleri dahada zorlasır.Neden blizz bu class a yogunlastı cozemiyorum. monk gelse ne iyi olurdu.ama monklar armor giymedigi ve silah kullanmadigi icin onlara nasil bir olay yapabilirler bilemiyorum.fist wepon olayina falan da girebilirler gerci ama monklara atiyorum world random drop scrollar düsse.eski ustalarin teknikler tarzi.onlardan hareketleri örenseler falan.hayal tabi bizimkisi hehe monk aslında armor giyer ama cloth işte=) ona ne kadar armor desen bez parçası =) Yoksa adam donla gezmiyo yani sokakta =) Unarmed muhabbeti biraz sacma olur cunku benim elimdeki en salak silah bile + bir ozellki verio. ha belki soyle olur sırf monklara ozel yumruklarına enchant yapımı gibi bişi olur. Uctum ama aklıma gelen ilk sey buydu lol[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: DeMiRMaSKe, 15 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: Aslında Xrex o world drop scrollar çok mantıklı. Her class için 60+ skiller trainerdan değilde world drop olsa ne kadar güzel olur. sonra çinliler dunyayı yönetsin =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @ xrex pot kırdım. mesajının sonunu tam okuyamamısım. aynı seyden bashediyomusuz sorry =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe onun plate giyeninden var bi tanede bu nassı oldu :)[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 wow forum larına bu işin bokunu cıkardınız diye bi yazı atsak nasıl olur acaba[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: OmeN, 15 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe onun plate giyeninden var bi tanede bu nassı oldu :) + Balon açıp hs ile kaçanı..Sanırım o classın ismi Balondin filandı..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 xrex harbiden çinliler dünyayı ele geçirirdi o zaman. ama bencede monk mantıklı olur.level atladıkça yumrukları güçlenir.shamanın silah ench ları gibi şeyleri olur felan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yeni claasımzıdan cok gızlı resım merakla beklıyoruz[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Blizzardin onceki oyunlarindan karekterler tasidigini dusunursek yeni oyunlarina,warden+monk karisimi bir karekter gelebilir diye dusunuorm oyuna.Staff ve fist weapons kullanabilen.Ama sorun surda bu oyunda en az bulunan weapon :fist weapons,tarihte auction house da bir kere gormedim,bir kere bana drop olmadi,golemagg dan dustugunu gordum sadece,yani bole bi karekter gelse uzun sure yumrukla adam dovmeye calisacak yada staff kullanma sansi olucak bolece onda skill aticak iyi fist weapon bulana kadar. Monk gibi atilan oklari tutabilse,yada reflect edebilse,yada dodge orani cok yuksek olsa melee saldiralara karsi,ve spell e kadar dogal resistant gelisterebileceigi bir talent olsa(diablo 2 de barbarian da oldugu gibi) acicakcasi super olur... Ama warriorun en asagi 2500 vuracagina eminim bu classa haha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Monkumsu bisi olsa scarlettekiler gibi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 monk olursa çok imba olur. bi kere disorienti olur,stunu olur,disarmı olur. kafa atar,charge yapar,tekme atar. taş atar,instant cast büyüler falan atar. buff verirler bide buna "force of hak" diye,böyle bi enrage. başdönmeleri,vallahi tokat manyağı oluruz.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ayriyetten fist weapons yeni yeni kullanılmaya başlandı neredeyse,eskhander sağolsun.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bildigim kadarıyla yapılan attack power yenilemelerinde fist weaponların speed katmanı degismedi... bu demektirki grand marshal yada high warlord rankiyle alınan fist weapon oyunun en iyi swordu ve daggerından daha yuksek sinister strike vurabilir.. Bu degerde yaklasık 1200 min crit olur(hesaplama yapmadım krol bladele bu attack power olaylarından once 900-1000 ss crit normaldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: OmeN, 15 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 15 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Ben bi class hayal ettim bile. Heal yapıyor kalkan giyiyor mail kullanıyor melee vuruyor res yapa.... Ama ya dur zaten o class vardı hehe onun plate giyeninden var bi tanede bu nassı oldu :) ahaha pwned absolut[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dioX Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bence üreticeğimiz class lar şunlar olur: Malkoç Oğlu Battal Gaz Kara Murat v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: sadlover, 15 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: unarmed ve fist weapons kullanabilen bir class. Atıyorum crushing blow cakıcak talent ile cıplak el 1k crit vurucak casterlara. Tekme yumruk tarzı talentları olacak. Defansif Ofansif ve Focus olarak 3 e ayrılan bir talent tree olacak. Bknz ; Ao martial artist.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar