Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğin olduğu eve melek girmez!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde güc olsa hepsini astirrirdim Hiç tereddüt etmezdim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Ozaman her duvara bi köpek asalım full koruma sağlarız, içerdekiler de invul olur...

*Hızla 1500 senelik yemek stoklamak için markete koşturur*

Ya bi dakka ben niye yemek aliimki aç kalsamda ölmem Azrail gelemezse...

*Koştura koştura pet shop a gider*[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir
melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten

seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Lethious, 14 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
adam isimden kaybediyo zaten osman ÇEKER

melekleri eve çekiyo adam : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 14 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir
melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten

seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı..

kuranda cin yazıyor diye cin dedim bende sonucta burda islam ustunden tyartısıyoruz he taocu fılan varsa saygı duyarız o ayrı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
selam,

bana göre zaten evde köpek beslenmemeli. hayvanlara yazık. daracık ortam. patilerini kaydıran zeminler. eşeleme güdüsüne karşı çıkan ev sahipleri :) kediler nispeten biraz daha iyi.

hayvanlar namaz kılınan ortamı kazara pisletebilecek diye ve tüylerinin sorun çıkartma ihtimaline karşı söylenen bir söz sanırım. ilmihali açıp bakmadım henüz :) sonuçta inanç hürriyetinin olduğu bir ortamda bu tarz bir laf edene helal olsun derim ben. madalyası asılsın lütfen :P

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Mesaj tarihi:
girmesin zaten, nie girio ki? köpeğimle daha mutlu olurum ben :)[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
zekeriya beyaz da buna cebrailin bizim evde ne işi var gelmesin zaten diyodu hehehe[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 14 Kasım 2005 02:16 tarihinde demiş ki:
Meleğin evde işi ne!!!!

işte soru bu!
aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor fistannnn[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Mesaj tarihi:
Falla Dogru Ayrıca Hangı Melek Diosanız Kiramen Katip Melekleri...Yanı Sevap Gunahlarınızı Yazanlar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Ya bu dedikleri doğruysa şimdi biz evde kötü bişiyler(öhö öhö:P) yapıcakken evi köpekle doldurup sonra sevgi kelebeği modunda dolaşırkene köpekleri şutlasak direkt cennetlik olmazmıyız?

Yada bu dediğim bug abuse suçunamı girer?
[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Kasım 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kime Solesem Aynı Soru...:D Bende Sormustum İlk Duydumda..Ama Sole Bi Sorun Var...Allah Yaptıklarımızı Görmüyormu ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 14 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki:

Köpek olan eve melek girmez
Azrail de bir melektir
o zaman köpek olan eve azrail de girmez

Bug abuse etmekten dolayı arkadaşa 72 saat jail cezası uygun görülmüştür.
Mesaj tarihi:
kopekten mi korkuyo bu melekler? zamaninda insani topraktan beni atesten yaptin ben ondan ustunum diyen seytan melek degil miydi sorarim size, bunu diyen adam kopekten mi korkar oldu simdi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
  • Yeni Oluştur...