Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Elimde güc olsa hepsini astirrirdim Hiç tereddüt etmezdim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kusta sokarim fare de sokarim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Zeko şey demiş giren çıkandan sanane :)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ozaman her duvara bi köpek asalım full koruma sağlarız, içerdekiler de invul olur... *Hızla 1500 senelik yemek stoklamak için markete koşturur* Ya bi dakka ben niye yemek aliimki aç kalsamda ölmem Azrail gelemezse... *Koştura koştura pet shop a gider*[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki: şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 adam isimden kaybediyo zaten osman ÇEKER[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya benim bildiim haywan giren ewwe melek girmes ama neyse :)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Lethious, 14 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki: adam isimden kaybediyo zaten osman ÇEKER melekleri eve çekiyo adam : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Hellsing, 14 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki: şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı.. kuranda cin yazıyor diye cin dedim bende sonucta burda islam ustunden tyartısıyoruz he taocu fılan varsa saygı duyarız o ayrı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, bana göre zaten evde köpek beslenmemeli. hayvanlara yazık. daracık ortam. patilerini kaydıran zeminler. eşeleme güdüsüne karşı çıkan ev sahipleri :) kediler nispeten biraz daha iyi. hayvanlar namaz kılınan ortamı kazara pisletebilecek diye ve tüylerinin sorun çıkartma ihtimaline karşı söylenen bir söz sanırım. ilmihali açıp bakmadım henüz :) sonuçta inanç hürriyetinin olduğu bir ortamda bu tarz bir laf edene helal olsun derim ben. madalyası asılsın lütfen :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :lol: bu resim nedir ya. yarım saattir gülüyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 girmesin zaten, nie girio ki? köpeğimle daha mutlu olurum ben :)[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zekeriya beyaz da buna cebrailin bizim evde ne işi var gelmesin zaten diyodu hehehe[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Fistan, 14 Kasım 2005 02:16 tarihinde demiş ki: Meleğin evde işi ne!!!! işte soru bu! aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor fistannnn[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Falla Dogru Ayrıca Hangı Melek Diosanız Kiramen Katip Melekleri...Yanı Sevap Gunahlarınızı Yazanlar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Doğru soruyu sormuşlar hangi melek? Israfil var Cebrail var, Azrail var ,var oğlu var[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya bu dedikleri doğruysa şimdi biz evde kötü bişiyler(öhö öhö:P) yapıcakken evi köpekle doldurup sonra sevgi kelebeği modunda dolaşırkene köpekleri şutlasak direkt cennetlik olmazmıyız? Yada bu dediğim bug abuse suçunamı girer? [signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Kasım 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kime Solesem Aynı Soru...:D Bende Sormustum İlk Duydumda..Ama Sole Bi Sorun Var...Allah Yaptıklarımızı Görmüyormu ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Köpeğin girdiği eve kedi girmez.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Belki bu vesileyle satanistler köpekleri kesmekten çok beslemeye başlarlar:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Viktor, 14 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki: Köpek olan eve melek girmez Azrail de bir melektir o zaman köpek olan eve azrail de girmez Bug abuse etmekten dolayı arkadaşa 72 saat jail cezası uygun görülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 off böyle aptal şeylerle bunca insanın zamanını tüketmek kötü şey. yapmayın kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bizim eve zebaniler girer artik 3 kopek 2 kedi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bizim eve girdi. ben gördüm. selamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kopekten mi korkuyo bu melekler? zamaninda insani topraktan beni atesten yaptin ben ondan ustunum diyen seytan melek degil miydi sorarim size, bunu diyen adam kopekten mi korkar oldu simdi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar