Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğin olduğu eve melek girmez!!!

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Ozaman her duvara bi köpek asalım full koruma sağlarız, içerdekiler de invul olur...

*Hızla 1500 senelik yemek stoklamak için markete koşturur*

Ya bi dakka ben niye yemek aliimki aç kalsamda ölmem Azrail gelemezse...

*Koştura koştura pet shop a gider*[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir
melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten

seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 14 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 14 Kasım 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
şimdi oncelıkle şeytan bır fallen melek degıldır fallen bir cindir
melekelr ıslerını 3-5 metre uzaktan yapabılırler demıs pekı azraıl can almaya gelırken benım bıldıgım ruhla bedenı ayırıyor pekı azraıl basucunda kopek olan bır adamın ruhuyla bedenını 3-5 metre uzaktan nasıl alıcak kaldıkı bu 3-5 metre evın sınırları ıcınde dıılmı zaten

seytan cin demişsinde o senin neye inandığına bağlı..

kuranda cin yazıyor diye cin dedim bende sonucta burda islam ustunden tyartısıyoruz he taocu fılan varsa saygı duyarız o ayrı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bana göre zaten evde köpek beslenmemeli. hayvanlara yazık. daracık ortam. patilerini kaydıran zeminler. eşeleme güdüsüne karşı çıkan ev sahipleri :) kediler nispeten biraz daha iyi.

hayvanlar namaz kılınan ortamı kazara pisletebilecek diye ve tüylerinin sorun çıkartma ihtimaline karşı söylenen bir söz sanırım. ilmihali açıp bakmadım henüz :) sonuçta inanç hürriyetinin olduğu bir ortamda bu tarz bir laf edene helal olsun derim ben. madalyası asılsın lütfen :P

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

zekeriya beyaz da buna cebrailin bizim evde ne işi var gelmesin zaten diyodu hehehe[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

Falla Dogru Ayrıca Hangı Melek Diosanız Kiramen Katip Melekleri...Yanı Sevap Gunahlarınızı Yazanlar..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu dedikleri doğruysa şimdi biz evde kötü bişiyler(öhö öhö:P) yapıcakken evi köpekle doldurup sonra sevgi kelebeği modunda dolaşırkene köpekleri şutlasak direkt cennetlik olmazmıyız?

Yada bu dediğim bug abuse suçunamı girer?
[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 14 Kasım 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kime Solesem Aynı Soru...:D Bende Sormustum İlk Duydumda..Ama Sole Bi Sorun Var...Allah Yaptıklarımızı Görmüyormu ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

kopekten mi korkuyo bu melekler? zamaninda insani topraktan beni atesten yaptin ben ondan ustunum diyen seytan melek degil miydi sorarim size, bunu diyen adam kopekten mi korkar oldu simdi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...