SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben bu zaman ko ya yeni baslamıstım ne bombaydı bu konular ömrümü yedi bu oyun
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: NOT:Sakın komik bulmayın lütfen gülmeyin... peki.... seıognmjoeaıbnjaıj ftjnx
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu bölüm süpermiş bundan sonra paso buraya bakıcam ben, dauhdfs
rambo___ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ilginçtir bana da lost temple yi hatırlattı. Hem de yazısını okuyup tarihe bakınca gerçekten o gün baya dalga geçilmişti gene hayaller peşindesin diye de(her zamanki gibi :) ) baya bir şaşırdım yani Sarsie nerdesin kız özledik seni :)
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bu arkadaş heralde ben knighta ara verdiğim bi zaman takılmış forumlara hatırlamıyorum bunu
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hic guzel kıyım yapıpta video ceken yoqmu artık? informer zamanında yapıyordunuz !! sen eski informersan? izlemek guzel oluyodu falla oyle izlemek. Server: Ares Nick : Nietzsche LvL : 66 Nps :1xx.xxx KaRuS'UM TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET!!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 qaraqemal aqa sen kınayt on-li-ne gen te re ye takil sana orasi paklar
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 qaram qemalim aqam qelinim! artıq kınayk onlınayn oynayan adam qibi adam qalmadı aqalarımız kınayk oynuyo sadece ne video qaldı ne başqa bişey.
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Dusunseni Doungen hollandalı yıldız forvet topa öyle bir vurduki yarısı boşa gitti.
Öne çıkan mesajlar