HasMez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evet yine edebiyata adını altın harflerle yazdırmış, dilbilgisinde önce ko bölümünde ise konun banu alkanı diyerek hitap ettigim sarsie nin eşsiz bir yazısını okumaya müşerref oldum. beynimizi kurcalayan, harf ve kelime oyunlarıyla bir an kendimizi sorgulamamıza yol açan ve gizemli kişiligiyle ortamda , runelafeyinde dedigi gibi paranoya rüzgarına yol açan, yüce insan ,ulu şahsiyet sarsie. bu yazıyı bize bahşettigin için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O değil de "org punisher" ı hangi ara uydurdun?[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Oda bilmiyorki ne yazdığını:D asdasd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Allah allah benim bildiğim punisher cezacı infazcı bu org infazcısı anlamına mı geliyor?[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Muhahaha yine bi l_Sarsie_l klasiği :D[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oylemi dersin :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 neyse ben kaçar herkeze iyi geceler.[signature][hline]Kız değilim.Oyundaki ismim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Daha karpuz kesecektik dicem sonra kendime kizacagim. En iyisi git sen tabi tabi =) temiz hava bol oksijen ;) güzel sey[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sarsie sen hangi serverdasın level ın kaç söylermisin sarsie müthiş bi hayran kitlen var burda. Seni seviyorum. [Bu mesaj Usko tarafından 15 Kasım 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Clan satıyorum sarsei_fun_clup :D löööööööl[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:63 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sarsie açtığın konular mükemmel hayranınım süpersin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 veeeeeee yılın haberinde gene l_Sarsie_l bombasi war o bir muthis o bir dahi o bir profsefyonel! l_Sarsie_l seni ayakta alkisliyorum .. l_Sarsie_l icin saygi durusu lutfen!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_tetteh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi bu adam bizle dalga geçiyo olmasın. hane banu alkan gibi akıllı ama salağa yatıyo herkesi kekliyo felan .... yok bukadar olmaz çünkü yaşı 20 üzeri bi adam yapamaz bööle şeyler genede hayranı çok dewam etmesinde bi sakınca yok dewam sarsie:D[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar... yalnış bir öyküdeyim beni yeniden yaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Sarsie imzalı resim pls :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 l_Sarsie_l , you are our number1 olmaz olamaz savaş zaten zor yapılıyor batar. ben invad olmasını sevmıyorum zaten NP alamıyosun ozamn ezıklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşın açtığı Her topicde maşallah milletin çenesi düşüyor ve nedense tüm mesajlar Gereksiz..Tıpkı Benim mesajımın olduğu gibi...Yöneticelere sabır pls... Not: Yönetici arkadaşlar kusura bakmayın ama yazmak istedim...[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: l_Sarsie_l, 14 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: neyse ben kaçar herkeze iyi geceler. imza cok guzel :) Kesin kızdır bu eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu adamın yazıları bana avniyi hatırlatıyor rofl!! dıgıl mıgıl mufl dubulfm[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sarsie knight kitabı çıkaracanmı hayranların bu soruyu çok mrk ediyolar kesin satış rekoru kırarsın :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Class: roque Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: mr_tetteh, 15 Kasım 2005 06:01 tarihinde demiş ki: abi bu adam bizle dalga geçiyo olmasın. hane banu alkan gibi akıllı ama salağa yatıyo herkesi kekliyo felan .... yok bukadar olmaz çünkü yaşı 20 üzeri bi adam yapamaz bööle şeyler genede hayranı çok dewam etmesinde bi sakınca yok dewam sarsie:D Sen benle dalga geçiyor olmasın?[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Viraşta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Ah o mavi gözler, Baktıkca içimyanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: dexter, 15 Kasım 2005 07:57 tarihinde demiş ki: Arkadaşın açtığı Her topicde maşallah milletin çenesi düşüyor ve nedense tüm mesajlar Gereksiz..Tıpkı Benim mesajımın olduğu gibi...Yöneticelere sabır pls... Not: Yönetici arkadaşlar kusura bakmayın ama yazmak istedim... gereksiz buldugun bi topigi begenmiyosan burda işin ne diye sorcam bende[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya anlamıyorum bigün banlattırcam kendimi zaten dun kızın kapısında sabahladım babası içeri çekti sorguadı beni dövmedi sorun yok dedi kafam yerinde değil kız yanıma geliyo durmadan.[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin. Duzde sollama,Viraşta yakarım seni. Vermedinde ne oldu. Ah o mavi gözler, Baktıkca içimyanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ben foruma uye degilken bile sirf Sarsie'nin yazdiklarini okumak icin arada bir giriyodum foruma.. ba$arilarinin devamini dilerim, Luferson Castle Belediye Ba$kani olursun in$allah =)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sarsie'nin anlattigi Lost Temple'i andirmiyor mu biraz? Bence bu herif zamaninda bizi harbiden kekledi, ya da gercekten hayal gucu normallerin otesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hehehe bomba len bu adam :D imzalarınada bayıldım:) nerdesin sarsie ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar