Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar düşünseni np doungen diye bi yer olsa?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yine edebiyata adını altın harflerle yazdırmış, dilbilgisinde önce ko bölümünde ise konun banu alkanı diyerek hitap ettigim sarsie nin eşsiz bir yazısını okumaya müşerref oldum. beynimizi kurcalayan, harf ve kelime oyunlarıyla bir an kendimizi sorgulamamıza yol açan ve gizemli kişiligiyle ortamda , runelafeyinde dedigi gibi paranoya rüzgarına yol açan, yüce insan ,ulu şahsiyet sarsie. bu yazıyı bize bahşettigin için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Daha karpuz kesecektik dicem sonra kendime kizacagim. En iyisi git sen tabi tabi =) temiz hava bol oksijen ;) güzel sey[signature][hline]Class:Mage
Level:62>61
Clan:KittiesT_T
Np:45k+
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Sarsie sen hangi serverdasın level ın kaç söylermisin

sarsie müthiş bi hayran kitlen var burda. Seni seviyorum.

[Bu mesaj Usko tarafından 15 Kasım 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Clan satıyorum sarsei_fun_clup
:D löööööööl[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:63
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Mesaj tarihi:
abi bu adam bizle dalga geçiyo olmasın. hane banu alkan gibi akıllı ama salağa yatıyo herkesi kekliyo felan ....
yok bukadar olmaz çünkü yaşı 20 üzeri bi adam yapamaz bööle şeyler
genede hayranı çok dewam etmesinde bi sakınca yok dewam sarsie:D[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar...
yalnış bir öyküdeyim
beni yeniden yaz.....
Mesaj tarihi:
Sarsie imzalı resim pls :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi)
Server:Beramus
Class: roque
Nation:Tabiki org :D
LvL:6x
Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam.
Mesaj tarihi:
Arkadaşın açtığı Her topicde maşallah milletin çenesi düşüyor ve nedense tüm mesajlar Gereksiz..Tıpkı Benim mesajımın olduğu gibi...Yöneticelere sabır pls...

Not: Yönetici arkadaşlar kusura bakmayın ama yazmak istedim...[signature][hline]Çok Beklersin...
Mesaj tarihi:
sarsie knight kitabı çıkaracanmı hayranların bu soruyu çok mrk ediyolar kesin satış rekoru kırarsın :D[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi)
Server:Beramus
Class: roque
Nation:Tabiki org :D
LvL:6x
Np:hacklenmeden önce 50k kadardı
Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam.
Mesaj tarihi:
said:
mr_tetteh, 15 Kasım 2005 06:01 tarihinde demiş ki:
abi bu adam bizle dalga geçiyo olmasın. hane banu alkan gibi akıllı ama salağa yatıyo herkesi kekliyo felan ....
yok bukadar olmaz çünkü yaşı 20 üzeri bi adam yapamaz bööle şeyler
genede hayranı çok dewam etmesinde bi sakınca yok dewam sarsie:D

Sen benle dalga geçiyor olmasın?[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin.

Duzde sollama,Viraşta yakarım seni.

Vermedinde ne oldu.

Ah o mavi gözler,
Baktıkca içimyanar.
Mesaj tarihi:
said:
dexter, 15 Kasım 2005 07:57 tarihinde demiş ki:
Arkadaşın açtığı Her topicde maşallah milletin çenesi düşüyor ve nedense tüm mesajlar Gereksiz..Tıpkı Benim mesajımın olduğu gibi...Yöneticelere sabır pls...

Not: Yönetici arkadaşlar kusura bakmayın ama yazmak istedim...

gereksiz buldugun bi topigi begenmiyosan burda işin ne diye sorcam bende[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
Ya anlamıyorum bigün banlattırcam kendimi zaten dun kızın kapısında sabahladım babası içeri çekti sorguadı beni dövmedi sorun yok dedi kafam yerinde değil kız yanıma geliyo durmadan.[signature][hline]Seviyosan patlat gitsin,Şöfersen gazla gitsin.

Duzde sollama,Viraşta yakarım seni.

Vermedinde ne oldu.

Ah o mavi gözler,
Baktıkca içimyanar.
Mesaj tarihi:
ya ben foruma uye degilken bile sirf Sarsie'nin yazdiklarini okumak icin arada bir giriyodum foruma.. ba$arilarinin devamini dilerim, Luferson Castle Belediye Ba$kani olursun in$allah =)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin
Level : 5x
Np : 5xxx
Server : Cypher
Nation : Karus
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...