Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 İstemiyorum abi ben elf. 0-12 cocukların Legolas olma cabasını istemiyorum. Herkes Undead veya Human olucak. Dwarf ve Gnome gibi eşantiyon ırklarda istemiyorum. Tauren da istemiyorum. Orc,Undead,Human olucak sadece. Undead Neutral geçicek.Kimseyle bi meselesi yok.Yaşamaya bakıyor.Rahatsız edilirse,rahatsız eder.Felsefesi bu. Human la Orc klasik meselesine devam ediyor. yanaşma istemiyorum ben. gnome muş,elf miş,tauren miş,troll muş.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 her sey ii guzelde ne o masalsı mekanlar nası blood elflik nası out land orası öle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abicim o zaman wc2 de sorun cıktı wc1 de ne guzel sırf orc vs humandı sonra tutturdular humanalrda dwarf ucak pilotu gnome blaste rmi ne bole kendi kendine patlayan sey ve archer koydular horda da verdiler troll axe throwerla goblin patlayıcıyı keske ogre olsaydı ya hordada[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 blood elflerin mekanı quel thalas oclak easternin sagi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bide bu sonradan eklemelerin abartı ihtişamını istemiyorum. Expansionya çılkını çıkarın artık o yapıların. Bloodelf böle yıllardır beklemiş o ortamı sonrada "eh biz geldik,krala selam verin bakıyım"dermiş tarzında bir yaşayış. Alliance 'a bir sefil ırk getirin böle karakteristik yönü,felsefesi agır basan bir ırk.Yaşamak için öldüren ve tamamen kararsızlıgı ve olayları anlayamadıgı için alliance olmuş bir race getirsinler. Onu oynayanlar kendilerini for the Alliance sloganı altında barındırmasınlar. Bölünme yaşansın tarafların içlerinde. Oyun tekdüzeye gidiyor ve bizde izliyoruz. Yazık yazık...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana vericekler şu expansion'ı öyle bir hikaye yaratırım ki oraya. Millet napıcagını şaşırır.Kendi yaşam tarzına,karakteristik yapısına göre race seçerler vallahi. %5 int verdigi için gnome olmaz yani. Tekniksel degil Rpsel yaşatırım bu oyunu.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 14:04 tarihinde demiş ki: blood elflerin mekanı quel thalas oclak easternin sagi ee ordan nereye geçecekler ki level kasmak için?[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyide herkes rp yapmak istemiyo ki ben sahsen MMORPG de RP yapmam abi ben uber olmayı pvp yi felans eviyorum oyun oynamayı seviyorum urasamam lordum leydimle[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 head nasi nere geccekler abi direk 2 mekan sagi undercity zaten cevreside hord terriory sepulcher felan[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben anlamam Bone. Git Cs oyna o zaman. Bende bu oyun böle. Orcsan %5 hp kalmış human'ı kesmiceksin barrens'dan geçerken. Orc un bi karizması vardır. Undeadsen sokucan daggerı geçicen o human'a. RP diyincede aklınıza hemen lamerize Uo rpsi gelmesin. Lordum Ladyim degil yani burda olay. Oynadıgın Race'in davranışlarını ve Dunyadaki felsefesini çözüceksin ilk.Sonra ona göre oynıcaksın oyununu.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Eee tamam eternal iste orcum abi ben baltam war bole buyuk kocaman vuruyom onna kafasına adamın daha ne olcka[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yau quel'thalas girişi eastern plaguelands'te değil miydi? ordan tirisfial glades'e kadar ne kadar uzaklık var yau.o kadar yolu koşmak demek sw-ironforge koşmak demek gibi bişey.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya abicim baglarlar bi sekilde sen ne yoruyon kendini ya aaaaa herifler boyutlar arası kapı koymus 200 metreye yol mu doseyemicekler[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama exp packnide w3 un human dalar bunun icin ally olmalari lazımdı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bone abi git abi mmorpg bak sounda RPG var uo da rp tabiki yapılmaz ama bence bu tip oyunlarda rp yapmak frp oynamak kat vakat daha guzel[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal iste orcum abi ben baltam war bole buyuk kocaman vuruyom onna kafasına adamın daha ne olcka LOOOOOOOOOOOL imza yapıcam bunu :D hatta yaptım bile[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hehe mantıken zaten hıcbır ırkın bırbırıyle gecınememesı lazım hıcbır akıllı dwarf gıdıp gnomelara sehrını acmaz gnomelar bır deneyı yannıs yaparsa ıronforge aya akdar ucar kaldıkı gnome lar bol bol yanlıslık yaparlar kendı sehrıne radyasyon veren adamdan ne beklıyosunuz bugun gnomeregan a yarın Ironforge a Elfler zaten butun ırklara kıl hafıften kendılerını ustun goruyorlar kaldıkı haklılar NE lerın lıderı yasamıs 8000 kusur yıl ınsanalrın lıderı max 60 yasında 8000 yıl exp kasmıs bırıyle 60 yıllık kıcıkırık human bır olabılırmı kaldıkı 2 defada BL nın kıcına tekmeyı basmıs NE ler Dwarfların elflerle bır tanısıklıkları yok ve sanmıyorumkı dwarflar yeraltı sehırlerını kolay kolay yolgecen hanı yapsınlar Stormwınd de onlarca ınsan krallıgından bırı pekı hıcmı dusmanı yok bu dıpdıbe yasıyan ınsanalr nasıl oluyorda bırbırlerıyle ıyı gecınıyolar tum dunyayı alliance vs horde seklınde bolme olayı bastan sacma[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence bu sistem FFA olmalı,her race birbirine girmeli.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iide surekli değisirse o zaman aynı serverda hem ally hem horde açmanın ne manası kaldi...[signature][hline]Darksarrow lvl43 ezik NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bloodelf lerin wc3'te humanlarla olduğunu biliyorsunda amiral proudmore'un onlara yaptıklarını mı bilmiyorsun. Sonuçta bu oyun wc3'teki hikayenin devamı. Blood Elf'lerin oyuna elkendiğinde horde ya da farklı bir faction olarak olacağı oyun çıktığından beri konuşulan birşeydi ki süpriz olmadı yani. Hiç bir zaman bloodelf ler ally olur olacak denmedi. Hikayeye göre ters çünkü. Eternal Human-Orc-Undead konusundaki yaklaşımın çok saçma. NE demek orcların tamamı onurlu değildir. Hala insanlardan nefret eden orclar bulunmaktadır. Thrall onları dizginliyor ama thrall'ın göremediği bilemediği anlarda olabilir. %5 canı kalmış diye orc'ta bir adamı keser. Çok rp istiyorsan o kesme sebebine göre bir hikaye sunar. RP demek ırkların genel yaşayışına göre karakter yapmak değildir. RP'ye görede bütün drowlar kötüdür ama dallamanın teki Drizzt diye bişi çıkarmıştır ya da raistlin karakter olarak kötüdür ama rp'sel olarak iyilik yapmıştır bütün Krynn'e. RP dediğiniz şey sizin nasıl bir karakter oynattığınızdır. D&D online'dan bile rp bekleyemezken durup wow'dan mı bekliyorsunuz?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal iste orcum abi ben baltam war bole buyuk kocaman vuruyom onna kafasına adamın daha ne olcka Ahaha süperdi :) Bu balta neye yararki zıdönk ahh kafaam :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 drenailer gelcek bencede,onlarda Outlandsta başlar,BE'lerde.Herşey eşit oluyor bu oyunda,o da eşit olur.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra Lancelioncan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :rock:[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 BE ler outlands de baslamıycak hehehe cktan duyuruldu bu eskı sehırlerı quel thalas da baslıcaklar eastern plaguelands de[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu oyunda rp cok zor.Cunku blizz ustune gitmemiş, zaten level olan yerde rp olamaz.Yani ben level 1 olsam bile tyrande çıplak bir şekilde duş alıyorken boğazıda haçeri sokup gebetebilmeyilim. Hani vamı ole bişi?ufacık gnome koskoca taurenı missliyor level farkı yuzunden.Hayır bazen dusunuyorum nası becerıyor[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar