Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 gene sacma sacma seyler vardı ya.barlardaki kucuk kızlarla iligli falandı sora o nedim cıktı konu kaydı gene sora adamın biri cıktı dine dondu konu komik adamlar varya adam cıkmıs yabancı kadınla bi adam aynı asansore binemezmiş falan nese izleyenler fikilerini yazsınlar a takımı yazcaktım savas ay yazmısım :) [hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard [Bu mesaj Diablo tarafından 04 August 2003 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 iyice saçmaladı eskiden güzeldi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 agrıdan orda burdan gelmiş adamları gosterdi turist tavlamya calısıolar[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 lutfen biraz saygi gosterelim... bi programinin tanitiminda "Bodrum mu Bedroom mu?" diyerek beni oldurmustur gulmekten[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 sapıttı haklısınız valla[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 çok eskiden haberci gibi bi progrmadı yada barış mançonun dönencesi gibi[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kendisi geberiyor olsa dönüp bakmam, öyle bir nefret, öyle bir iğrenme duygusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Emaleth +1 hiç sevmiyorum bu adamı ayrıca nefret ediyorum[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben izlemem pek, eskiden de izlemezdim. Fakat kırk yılda bir iki - üç dakika baktığım bölümlerden aklımda kaldığı kadarıyla hiçbir zaman haberci gibi bir program olamadı, her zaman düzeysiz, her zaman it dalaşına ve polemik yaratmaya yönelik bir yapımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bi programında mustafa keser telefonla aramıştı savaş ayı neyse savaş ay bi lafına kızdı mustafa keserin sonrada suratına kapattılar telefonu adamın merak ediyorum hep acaba o arıyan mustafa keser diilde ibrahim tatlıses olsaydı savaş ayın maçası yermiydi onu yapmaya :) zaten musfata keser olayından sonra iyice tiksindim bu heriften millete duygu sömürüsü yaparak prim yapan bi tip bide halkın adamıyım geyiklerine girip ben dobra konuşurum falan demiyomu hepten sinir ediyo ps : bi programda eski hocası vardı sanırım baya guzel azarlamıştı savaş ayı ( cogunuz bozuldunuz işinizi adam gibi yapmıyosunuz tarzı bişey demişti.savaş ayda aman hocam hede hodo desede, hoca sus savaş sende oylesin demişti ehe superdi o program ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hehe reyting :) yapmak için canlı yayında elemanları birbirine düşürüyolardı bi keresinde nefret ederim bu tiplerden :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 adam bi kere bakti kameranin yanina 3 tane manken konuktu ve aynen tamam diger kanallar reklamda rating almaliyiz kavga cikartin euehuehue dedi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abı bende ıyıce ıgrenıyorum artık cok salak salak konu$uyor kendını bı havalara sokuyor ıyyk kısaca[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: BonePART, 04 August 2003 13:08 tarihinde demiş ki: abi hayvan kesen bi adamla panter emeli LOL cidden ya boyle seyler yapıyodu eskiden ( su aralar pek kavga ettirmiyo insanları ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 o travesti nedimi cıkardı dunde :) adam zaten basli basina kavga[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: BonePART, 04 August 2003 13:08 tarihinde demiş ki: abi hayvan kesen bi adamla panter emeli cevrecilerle cevreyi kirltenleri felan birleştiriyo yiyin ulan birbirinizi haha :) süper valla tam kavgalık ortam yiyişip duruyolar akşama kadar :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Abuk sabuk konuklariyla mutlu bir hayat suruyor. arada tek tuk duzgun insanlar yolunu kaybedip studyosuna gelirse de surat ifadeleri hep ayni. `nerden geldim buraya off` Adamin tek amaci birbirine dusecek insanlari yanyana oturtup arada sacma sapan mudahale etmek.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Adamlar abuk sabuk konular üzerine tartışıyorlar bizde millet olarak izliyoruz. Eskiden fena bir çizgisi yoktu, panter emel di, levent oran dı(sanırım böyle bişi di adı) reyting bazlı seviyesiz bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Adamın yaptığı tartışma programları inanılmaz saçma konular üzerine en azından saçma konulara kayıyor onuda geçtim barlardaki kızların halinden fısfıs ismail ne anlar ne işi var onun orda ne diyeyimki boş bir adam.Diğer tarz arenadaki gibi araştırıp devletin hastalerinde ters giden şeyleri filan gösterdiği programları izliyordum en azından bir amacı oluyordu izlemenin ama şuan yapılan boş iş çünkü herkes boş konuşuyor programda.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu adam tam bir şovmen. Milleti çıkarıyor programına ve kavga ettiriyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yuzyilin idiotu. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Emaleth, 04 August 2003 11:28 tarihinde demiş ki: kendisi geberiyor olsa dönüp bakmam, öyle bir nefret, öyle bir iğrenme duygusu... Ben döner bakarım garanti olsun diye de boğarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu tarz bir program olarak Bir tek ceviz kabuğu izlerim. O herife hastayım ya adam kendi görüşlerini hiç bir zaman tartışılan konuya aşırı derecede karıştırmıyor. Bırakıyor konukları ona anlatsın yer igelirse kendi görüşünü söylüyor. Savaş Ay felaket aktör bir adam ya. Ben onuçoooook önce bir yabancı kadını türkiyeye neden çalışmaya geldi diye azarlarken izlemiştim son izleyişim olmuştu.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar