yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: PrudenT, 12 Kasım 2005 21:46 tarihinde demiş ki: en tiksindiğim şey: sümük sokak ortasında tatak yapanlardan tiksiniyorum..[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sigara içen kız çekici geliyo bana , manyağım hehe. böceklerden nefret ediyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gotik kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hamam böcüüüüüüü[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fede, 13 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence bi de böcekler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f9DewiL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ßEN YERE SADECE YOLDA PARA BULURUM DİE BASIM EĞİK GEZERİM YOKSA TUKURUK BENİM NEYİME NİE İĞRENCEN Kİ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en tiksindiğim şey anket topicleri[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 LİMON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Carsamba55, 13 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki: LİMON said: f9DewiL, 13 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: ßEN YERE SADECE YOLDA PARA BULURUM DİE BASIM EĞİK GEZERİM YOKSA TUKURUK BENİM NEYİME NİE İĞRENCEN Kİ :D Caps Lock kapatmayanlar[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 13 Kasım 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 her türlü bocek[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 örücek öööööğğh igirenc[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 03:32 tarihinde demiş ki: Hayırlı uğurlu olsun, dilimize yeni bir deyim girdi ; "Hatay Etmek"... Tam manasını bilmesem de, hoş durdu bence... yaa ne var işte düzelttik ya yanlış hrfe basmısmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 matematik ve süt içtikten sonra bide yumurta yiyip ağzını acarak konusan ablamdan cam tabaga catal sürtünmesinden tırnaklarımı törpülerken issetiğim garip duygudan[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Reflü!! [spo1=İvranç olabiler]Gaz çıkariim derken yemeklerin gırtlaa kadar gelip her yeri yakması ve beraberindeki inanılmaz acı.[/spo][signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 TİKSİNÇ -Tataklar (bilmeyenler için tatak=kuru sümük) -Okulda sıranın altında birinin tataklarını yaıştırmış olması -Kıllı kadın poposu -Gayler (Doğal diyo herkes olabilir ama nedense midem kaldırmıyo..gerçekten) -Turkcell deki karının sesi.. -Gaz çıkarma işlemindeki ıkınmayla birlikte çıkan sarımtırak su (harbiden iğrencim :p ) -Din hocamız.. ve onun inanılmaz apış arası kokusu -Ayakkabıda fazla kalmış olan ayağın çıktıktan sonraki inanılmaz kokusu (bkz:erimiş bozuk peynir gibin)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hayat...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: trapt, 13 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: -Din hocamız.. ve onun inanılmaz apış arası kokusu sorması ayıp da, nasıl aldın o kokuyu ya[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 forgiver ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Jester, 13 Kasım 2005 23:51 tarihinde demiş ki: sorması ayıp da, nasıl aldın o kokuyu ya Rofl :lol:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben değil de bir arkadaşın kardeşi küçükken pamuktan tiksinirdi/korkardı bilmiyorum neyse annesi bunu odaya kitlemek yerine odanın kapısını açık bırakıp kirişin altına pamuk dizerdi çocuk geçmek değil bakamazdı bile. hala daha ilginç gelir bana. şimdi düzeldi ama.. (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: trapt, 13 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: -Kıllı kadın poposu off geçen ünide fransızca dersiydi biri eğilmiş defterlerini alıyordu , yere doğru eğilincede arkadan hafif açılmış tabi pantalon , benimde kazara gözüm kaydı , kaymaz olaydı , kılları görünce erkek herhalde dedim ama kız olduğunu anlayınca sınıftan tuvalete doğru bi depar atışım var aman yarabbi :D[signature][hline]SéuL Roì [Bu mesaj Bonjo tarafından 14 Kasım 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: KahnX, 12 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: HERKESİN TİKSİNDİĞİ BİRŞEY DAHA: Bir spor çalışıyorsunuz ve şişman çıplak bütün vücudu terlemiş bi adam var karşınızda.Birden kafanız adamın terli vücudundan yukardan aşağı doğru kayıyor.Bütün yanağınız ve suratınız ve burun deliklerinize bile girerek sürttüğünüz adamın göbeğindeki bütün terleri suratınızla süpürüyorsunuz.Ardından size pis bir sırıtma işlemi gerçekleştiriliyor. Adam veya kafanızı koluna sıkıştırıyo ve burunla ağız kısmınız adamın koltukaltı kıllarına geliyo.Damla damla ter akan o elektrik telleri gibi koltukaltı kıllarının tadını çıkarmak ZORUNDA kalıyosunuz mesela? ben tiksinmiyorum bundan basket oynadıgım icin oluyor arada adamla mucadele sırasında surutunurken birbirine agzın burnun ter oluyo tuzlu tuzlu ter tiksinc bi şey deil ki hem.şişkoların teri dahamı kotu oluto sadece daha fazla terliyolar onlarda insan PPPP. koltuk altındanda bişi olmaz.tiksinmiom işte napiyim. ben hiç bişiden diksinmiyom[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Araplar[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 KahnX yaşadın mı o olayı bilmiyorum ama güzel bir işkence yöntemi aslında.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Homedrom reklamları (hani ab şeypır,bilmem ne 3500 flnlar varya o reklamlar işte)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar