Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En tiksindiğiniz şey

KahnX

Öne çıkan mesajlar

said:
fede, 13 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence

bi de böcekler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Carsamba55, 13 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
LİMON

said:
f9DewiL, 13 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
ßEN YERE SADECE YOLDA PARA BULURUM DİE BASIM EĞİK GEZERİM YOKSA TUKURUK BENİM NEYİME NİE İĞRENCEN Kİ :D
Caps Lock kapatmayanlar[signature][hline]Revenge is a dish best served cold
PetLine Veteriner Kliniği
a.k.a. Joe

[Bu mesaj Todesengel tarafından 13 Kasım 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reflü!!
[spo1=İvranç olabiler]Gaz çıkariim derken yemeklerin gırtlaa kadar gelip her yeri yakması ve beraberindeki inanılmaz acı.[/spo][signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

TİKSİNÇ

-Tataklar (bilmeyenler için tatak=kuru sümük)
-Okulda sıranın altında birinin tataklarını yaıştırmış olması
-Kıllı kadın poposu
-Gayler (Doğal diyo herkes olabilir ama nedense midem kaldırmıyo..gerçekten)
-Turkcell deki karının sesi..
-Gaz çıkarma işlemindeki ıkınmayla birlikte çıkan sarımtırak su (harbiden iğrencim :p )
-Din hocamız.. ve onun inanılmaz apış arası kokusu
-Ayakkabıda fazla kalmış olan ayağın çıktıktan sonraki inanılmaz kokusu (bkz:erimiş bozuk peynir gibin)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Ben değil de bir arkadaşın kardeşi küçükken pamuktan tiksinirdi/korkardı bilmiyorum neyse annesi bunu odaya kitlemek yerine odanın kapısını açık bırakıp kirişin altına pamuk dizerdi çocuk geçmek değil bakamazdı bile. hala daha ilginç gelir bana. şimdi düzeldi ama.. (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 13 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

-Kıllı kadın poposu

off geçen ünide fransızca dersiydi biri eğilmiş defterlerini alıyordu , yere doğru eğilincede arkadan hafif açılmış tabi pantalon , benimde kazara gözüm kaydı , kaymaz olaydı , kılları görünce erkek herhalde dedim ama kız olduğunu anlayınca sınıftan tuvalete doğru bi depar atışım var aman yarabbi :D[signature][hline]SéuL Roì

[Bu mesaj Bonjo tarafından 14 Kasım 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 12 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
HERKESİN TİKSİNDİĞİ BİRŞEY DAHA:

Bir spor çalışıyorsunuz ve şişman çıplak bütün vücudu terlemiş bi adam var karşınızda.Birden kafanız adamın terli vücudundan yukardan aşağı doğru kayıyor.Bütün yanağınız ve suratınız ve burun deliklerinize bile girerek sürttüğünüz adamın göbeğindeki bütün terleri suratınızla süpürüyorsunuz.Ardından size pis bir sırıtma işlemi gerçekleştiriliyor.
Adam veya kafanızı koluna sıkıştırıyo ve burunla ağız kısmınız adamın koltukaltı kıllarına geliyo.Damla damla ter akan o elektrik telleri gibi koltukaltı kıllarının tadını çıkarmak ZORUNDA kalıyosunuz mesela?

ben tiksinmiyorum bundan basket oynadıgım icin oluyor arada adamla mucadele sırasında surutunurken birbirine agzın burnun ter oluyo tuzlu tuzlu ter tiksinc bi şey deil ki hem.şişkoların teri dahamı kotu oluto sadece daha fazla terliyolar onlarda insan PPPP. koltuk altındanda bişi olmaz.tiksinmiom işte napiyim. ben hiç bişiden diksinmiyom[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock:
TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...