Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En tiksindiğiniz şey

KahnX

Öne çıkan mesajlar

böcekler.. örümcekler.. sinekler.. sineklerle eskiden oynardım falan kanatlarını bacaklarını falan koparırdım da.. feci pis yaratiklar. Bi de sivri sinek var ki. komando modunda dolaştım bütün yaz kafada bandana elde sıkı sarılmış bi dergi :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

yaranızın içinden derinizin altına giren bir hamamböceğinin derinizin altında dolaşması ve uyurken sola döndüğünüzde yanlışlıkla onu derinizin altında ezmeniz ve sonuç olarak tüm cesedinin kanınıza karışması ?? varmı daha iirenci...

Gotik kızlar ? :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

böle teksir kağıdı mıdır nedir onu alıp iki dişinin arasına sıkıştırıp hızlıca çekince çıkan ses :hrr:[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 13 Kasım 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
yaranızın içinden derinizin altına giren bir hamamböceğinin derinizin altında dolaşması ve uyurken sola döndüğünüzde yanlışlıkla onu derinizin altında ezmeniz ve sonuç olarak tüm cesedinin kanınıza karışması ?? varmı daha iirenci...

Gotik kızlar ? :D
oha ya oturup bunları mu düşünüyosun kafanı yararlı şeyler için kulan bence[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

hamamböceklerinden tiksinirim ben. bu yaz kendileriyle baya bi münasebetimiz oldu sağolsunlar. hala daha gördüğüm her şeyi hamamböceği zannediyorum. duvarda hiçbi şey yokken hamamböceği var gibi görüyorum irkiliyorum filan.

ps: ama üç tane hamamböceğini şemsiyeyle hakladığım geceyi de unutamam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

* Ayak tırnaklarını kesmek (içim bi garip oluoo ıykkkk)
* Sıfır kol giymiş bi kızın koltuk altında kıl olması (koşa koşa uzaklaşırım)
* Ter kokusu,aşırı parfüm kokusu,pis ve ağır kokular.
* Suratında benden cok kıl,tüy olan kızlar
* BAMYAAA!(Iykkk hiç sevmem sümük gibi )
* Kaçırdıgın belediye otobüsünün ardından koşmak(Dumur bi olay,son otobüs olunca zorunda kalıo insan)
* Aşırı laubali insanlar..(ilk muhabbetten sonra "kanka naber" diyen tipler)[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Forumcular Ülkesi

[Bu mesaj GangstarsLan tarafından 13 Kasım 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Leet language kullanıp karizma yaptığını sanan zavallılar.
İshal kaka.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün okulun servisine bindim. Yanıma bir kız oturdu. Yani sene başından beri gözüm ve kulağım çarpıyordu zaten. Çünkü çenesi durmayan bir bayan arkadaşımız. Üzerinde cart pembe bir kazak.Yanıma kendisini fırlatmasıyla, parfüm kokusuyla beraber, bi giysinin üzerinde eskimiş ter mi desem, eski küflenmiş mobilya kokusumu desem, öyle bir koku suratıma çarptı. O kadar berbat bir kombinasyondu ki öğürdüm. Sonra kız açtı ağzını yumdu gözünü. Ata'nın ölümünden bahsediyor. Yok kuşum aydın yok zamazingo. Bende bu inanılmaz insana bakıyorum ama elden gelen hiçbirşey yok. Bi yandan koku.Yani bir insan da olabilecek bütün kötü özellikleri toplayıp yanıma geldi. İşte bu kızdan iğrendim. Tiksenç.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide sivilcelerden nefret ederim. En ufak bi sivilce bile çıksa patlatırım hemen:D

Salak salak konuşan tiplerden nefret ederim.

Köpeğini gezdirirken yolun ortasına patır patır ...masına izin veren, bide o pisliği bi torbaya koyma, hadi onu bırak kenara itme zahmetine bile katlanmayan köpekötesi şahsiyetlerden nefret ederim...

Her sayfa açışımda yırtık dondan fırlar gibi ekrana çıkan reklam mesajlarından nefret ederim

Bide bu dünyadan nefret ediyorum... İğrenç biyer[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Böcekler. Özellikle kara fatma gibi sert kabuklu üstünde keratin dokusu olan Şekerli kabuklu böcekler. Tiksinme değil benimki korku. + olarak ta tüylü örümcekler (bknz: tarantula)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

sigara içen kız,uyuşturucu,öğk bide ciğer doğuştan gördümmü direk kusasım gelir..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...