Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 12-15k hp ile dolaşamaz dmg vermek istiyorsa. eğer full tank gearı giyip diyelim 9k hp ile dolaşıyosa da damage veremez zaten, öldürmenize gerek yok yada sona bırakırsınız.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 öeh bu ne[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 721 stamina'yı sayın sadece bufflar olarak, % ile hp arttırmayan bufflarla 10k filan olur hp'si. diğer % ile hp arttıranları buna ekleyince bir ilave 8500hp filan oluyor. demek ki neymiş, rakamsal bufflar % ile etkileyen buffların yanında hiçbirşeymiş genel olarak her zaman.. ha bu arkadaşta blood craze varsa her crit yediğinde 550 600hp filan heallenir, healera ihtiyacı yok.. :-p o diğer videodaki pat ne kadar vursa o kadar heallenir zaten %65 dmg reduction filan ehe[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 05 Kasım 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 blood craze nedir, warrior talent mi ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet. birisi sana crit vurursa 6 saniyede toplam hpnin 3%unu regen ediyo 3/3 yapınca[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yani 10k hp olan bir warriora crit vurulunca 6 saniye içerisinde 333 hp mi regen oluyor ? yoksa her 1 saniyede mi 333hp regen oluyor 6 saniye sonunda 1998hp toplam regenlenmiş oluyor ? biraz karışık oldu ama temiz oldu :P (calculator sagolsun)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 6 saniye boyunca toplam 333 hp regen oluyo. her 2 saniyede bir 111 hp yani :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya tamamda arkdaslar bu warrioru zaten birakin kendi haline takilsin o agi ve 1 h weple felan falan zaten buyuk bi dmg vueramaz adam tank dmg dealer deil ben mesela paladinlere dalmiyorum birakiyorum o peismde 200 200 vueuyo o sirada ben 2 rogue kesiyorum arada paladin sıkılıp gidiyo onun gibib si[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 19k hp yi nasıl yapabildigini acıklayayım itemalrdan baslıyalım tahmini ss lere gore itemları Head = Helm of Wrath 40 stam Neck = Eskhandar's Collar 17 stam Shoulder = Pauldrons of might 22 stamina cloak= eskhandar yada sergeant cape olabilir, 17 yada 20 stam redoubt cloaksa 15 stam Chest = buyuk olasılıkla might chest, 28 stam, knight captain chest te olabilir oda 25 stamina veriyor bracer= might yada warth, wrath 27 stam, might 23 stam eldiven= marshal's plate gauntlets gibi duruyor 17 stam belt = belt of shrunken heads gibi zg quest reward 11 stam LEgs = marshal's legs 20 stam verir boots= marshal plate boots 26 stam verir 1nci yüzük= mrymidions signet ringe benziyor oysa 17 stam, deiglse magnsi will felandır oda 7 stam verir ama boyle bi tip eskiden daha iyi bi yuzuk takarken magnis will e donmez. yuzde 90 17 stam veren mrymidions signet ring 2nci yüzük= basta flamegor drobu olan yuzuk zanntetim ama tipin nature resisitine bakarsak ve tahmini itemlara yuzgu buyuk olasılıkla Budur 17 stam ilk trinket, Lifegiving gem 2nci trinket, onyxia blood talisman ustunde stamina yada hp sini artırcak bi oalyı yok kalkan force reactive disk 11 stam mace timeworn mace gibi duruyor 11 stam yukarda yazdıgım itemlardan bi max stam bonus cıkarmaya calısırsak 284+15(2 parca marshal set bonus)=299 stamina item base max enchantları dusunelim, chestte 100 hp dir buyuk olasılıkla yuksek bi stamı olduguna gore legs ve kafalıga +8 stam basmıs olabildigini dusundum. 16 stam da ordan gelir bracers da +9 staminadır eldiveninde str ve agility olaiblcegini dusunuyoum cunku bildigim kadarıyla eldivene stam basamıyotuz bootlarda +7 stam olabilir. shield +7 stamina enchantlardan total 39 stam ve 100 hp şimdilikk itemlardan enchantlar dahil 338 stam ve bonus 100hp Bufflara bakalım. priest buff = 70 stam druid buff = 16 stam (druid buffıyla priest buffı stack olur) felwood songflower ı koklamıs = 15 stam bloodpact = 42 stam admirals hat= 10stam, nerfden once ya 20 ya 15 veriyordu hatırlamıyorum sprit of boar = 50 stamina flask of titans = 1200hp last stand = When activated, this ability temporarily grants you 30% of your maximum hit points for 20 seconds. After the effect expires, the hit points are lost. elixir of brute force= 18 stam elixir of fortitude= 120 hp blessing of kings= 10% all stat bonus battle standart= 15%hp lifegiving gem= 15% hp bufflardan ve potionlardan 221 stam total 559 stam item ve bufflardan olabilir. zaten charın base staminası ve 10% blessing ofkings buffını ekleyince 700 civarı stamina mümkün yani 7000hp normal bi deger bi tank icin ekstradan 20snyelik effektleri felan olan last stand lifegiving gem vs gibi seyler gelince ve tabiki alliance battle standard felan hpnin 18-19k olması normal 20-30snye sonra hpsi 8k civarına inmiştir.. herkes yapabilir bunu bu yazdıgım itemları toplayıp buffları alırsa... Tauren de daha yuksek olur tabiki aynı item ve bufflarla :p edit: imla [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] [Bu mesaj Sin tarafından 06 Kasım 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Mum_Chamber, 05 Kasım 2005 15:01 tarihinde demiş ki: o değil de nasıl bir dingilin logout macrosu olur ki :D instance farmlarken her seferınde esc logout ısı uzun gelır. Ozellıkle ıcerı gırıp bakıp cıkılan Quel Serar farmlarken. Eheuheueuh nası bı ınsanın bole bı macrosu olurki Eheuhe[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sin gayet güzel açıklamış teşekkürler :) Ayrıca harbiden bende gördüm o nedir abi logout macrosu, esc+logout yapmaya üşeniyor adam[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu olay gerçekse bu adamı nasıl öldüreceğiz? Onyxia'ya gider gibi raid grupmu kuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 adamın bu hp ye sahip olması 15 sn sürüo + 30 dakkada bir[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ve adamın bi tek hpsi iyi adam dmg vuramaz bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O bacının yanına yaklaşamam tabi ama benim hp de fena olmadı dün. Lifegiving gem, ekipman, alliance/horde farkı ve bir iki buff farkediyor. =) [spo1=Tıkınız][/spo](edit: Boy biraz abartı kaçmış, spoiler koydum) [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper[Bu mesaj Mirage tarafından 14 Kasım 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyiymis seninde[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar