Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18750 hp :)

Popeye

Öne çıkan mesajlar

Tüm bufflar taş çatlasa 5k hp verse, hadi 6k versin.. 12k hp de ultra manyak bir hp bence.. Itemlarına bakabiliyormuyuz linki varmı elemanın ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğin linke baktım da sanmıyorum o itemlarla bufflı 18k hpye sahip olacağını.

last updated 105 days ago diyor birde :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 15 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 10 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten o kadar zor birşey deil. Blessing of kings battle standard admiral hat ve songflower hariç tüm bufflar maintankımızda vardı nefarianda. gemle lastandı beraber kullanınca 13k hpsi oluyordu ve blessing of kings ile battle standardın etkisi last stand ve gem ile çok fazla oluyor. Ondan dolayı 18750 o kadar zor deil.

[Bu mesaj Reamer tarafından 05 Kasım 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 18k hp ile tam tamına en fazla 20sn durursun.Yandaki trinketları gördünüzmü bilmiyorum ama hepsi saniyelik bufflar.
Bitek potionlar 2 saat gibi bir süre.
Yani bu warrior un max 12k olur. 6k sı trinket ve diger zımbırtılar.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

walla trinket zımbırtı mıbırtı fark etmes eşşeksel bir hp 19k O_o kibarca OOOHHHAAAA deniliyor istemeden.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu wow un en büyük sorunun belgesi wow da yetenek diye bir faktör yok daha iyi item faktörü var sizin nekadar iyi oynadığınızın zerre önemi yok çünkü combat çok kısa sürüyor ve item ı iyi olan büyük bir mallık yapmadığı sürece kazanıyor

adamın üzerindeki buffları kenara koyalım 12-15k arası hp ile doşaltığını varsayalım bir casterın okadar dmg vuracak manası olması çok zor daha doğrusu olupda o manayı boşaltacak staminası olması çok zor anca iyi critleyip hiç resistlememeniz lazım buda bana saçma geliyor ya oyuna uzun aralıklarla yeni item ekliyeceksiniz yada düşürülmesini inanılmaz zorlaştıracaksınız ki dengeler bozulmasın akşam işten evine gelmiş adamla bütün gün kasan velet arasındaki denge item bazında korunsun[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...