Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 off ya Theme Hospital dediniz canım çekti yine. hemen kurup oynıcam. bide Roller Coaster Tycoon var. Çok eski değil ama tycoon ların atasıdır.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya geberecem. Lotus sayfanın neresinden download ediliyo? Bulamadım çıldırıcam bi yardım edin...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ooo tabi Roller Coaster Tycoon cok guzeldi walla, Lotusunda linkini ozel mesaj olarak attıyorum sana...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 biriniz "street fighterı" game yazmayan bir adrese upload edebilirmi... "game" websense e takılıyorda... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Fallout I ve Fallout II'yi unutmuşsunuz.En iyi rpg oyunlarındandır.Hatta ikincisi en iyisidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 2 sini dün tekrar bitirdim.Random encountelar yetti zaten coşmama =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 encounterlar arasında en güzeli bridgekeeperdı bence bu arda konu fallout'a kayıyor her klasik oyun topiğinde olduğu gibi :)[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Madem klasik dendi bizde sayalım.. Sensible Soccer North&South(az mı kapışırdık amigada heyt be)... Beast&Bumpkins(izlerdim bunu) Starcraft(klasikkk) Cannon Fadder 1-2(sanırım böyleydi,offf tadı unutulmaz.) Bunnar geldi aklıma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 simant[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bungala Beast&Bumpkins harbiden guzeldi.cok eylenceli bir oyun. :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 System reqs: 486DX 33MHz, 8Mb RAM :)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Broken Sword 1,2 yi unutmayın İsterseniz 3'ü de ekleyebiliriz :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Saykoleo, 11 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Broken Sword 1,2 yi unutmayın İsterseniz 3'ü de ekleyebiliriz :) walla okadar warki aklımıza gelmiyor yaw hatırlattıgın ii oldu.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 theme hospital bulmam lazım acil biyerden hömmm[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: PrudenT, 11 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: theme hospital bulmam lazım acil biyerden hömmm bitane ftp de wardı ozel mesajdan atayımsana.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sensible Soccer download ettim ve install yaptım fakat ms-dos penceresi açılıyor, orada kalıyor.Street fighter,prince of persia'da indirdim onlarda sorun çıkmadı.Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Lemmings (underdogs'tan indirilebilir) Twinworld: Land Of Invasion (şu oyunu bulun bana ya! :()[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 11 Kasım 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bide Transport Tycoon Deluxe war.oda cok guzeldi :) [paso bişiler cıkıpduruyo][signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Syndicate tabii ki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Efsanevi X-COM serisi, kimse yazmamış hayret...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 monkey island[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: CravingReaver, 12 Kasım 2005 08:52 tarihinde demiş ki: Efsanevi X-COM serisi, kimse yazmamış hayret... Ooo nasıl unuttum ben bunu. X-COM Ufo en sevdigimdir. superdi walla. o kapıların acılma sesleri. Metal zemin uzerinde yururken cıkan ayak sesleri hala kulagımda :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 -Death Rally -Heroes 1-2[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 theme hospital oynuyorum :) müthişş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahh, bana da lazım theme hospital, eskiden orjinal cdsi vardı, kayboldu gitti, indireceğim ama xp de çalışır mı acep?[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar