Xrated Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Router modem kullanan arkadaşlar oyunda periyodik olarak dc problemi yaşıyomusunuz???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slusherz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben yaşıyorum[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Metakuso, 12 Kasım 2005 07:48 tarihinde demiş ki: ben yaşıyorum bende yaşıyom akşamları knight oynayamıyom[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bende Şimdiye Kadar Hiç Sorun oLmadı dersek yeridir Saat 8 de BaşLıorum sabahın 5 6 sına kadar Oynuorum Lag Çok ender oLuor GeneLde Çok rahat...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Xrated, 12 Kasım 2005 05:15 tarihinde demiş ki: Router modem kullanan arkadaşlar oyunda periyodik olarak dc problemi yaşıyomusunuz???? b ben direk oyundan düşüyorum kapanıyor oyun :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri bağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor.[signature][hline]i miss you [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 12 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri ağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor. aynısı bendede oluyo ama sabah olmuyo[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende dc vermior ama deli lag oluo 13 sn fln kadar...[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri ağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor. +1 aynısı bendede oluyo[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: wastyrx, 12 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki: bende dc vermior ama deli lag oluo 13 sn fln kadar... bendede 13 saniye olsa ii[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri bağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor. Zaten bu 512 dalgası download dan başka hiçbi işe yaramadı,amerikadaki bi serverdan aldıgım ping 190 dı,gene 190.Ama sapıtıyor artık,250 de oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 DC ediyor birde üstün üstlük KE.exe hatasindan cok kapanmaya basladi son 5-6 günden beri.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben giriom uzun sure duruo ekran 2~3 restartta duzelio[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Clan: Owned_By o_0 Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 walla resmen preiyodik olmaya başladı en fazla 45 dk dayanıyo bağlantı 2 pc var evde router modeme bağlı ikisinden biri donuyo ve dc oluyo durup dururken ama diğeri düşmüyo bazen ikisi birden gidiyo aynı anda.hadi ikisi birden gidince bağlantı gitti diyozda birinin gidip diğerinin durması garibime gidiyo.customer support a yazdım router settings de knight online ı ekleyin demiş a.k router settings de öle bişiy yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri bağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor. +12312321323[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 69 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aynen bende de .artık cok exe. hatası wermeye basladı.15 20 dk da bir kesin exe. hatası werio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaslar ekran donmalarının nedenını ben çozdum valla cafemdekı makınelerın hepsını yenıden format attım yepyenı artık donma olmuyo onceden 26 sn arası hatta 1 dk donuyoduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Thunder_bird, 13 Kasım 2005 10:57 tarihinde demiş ki: arkadaslar ekran donmalarının nedenını ben çozdum valla cafemdekı makınelerın hepsını yenıden format attım yepyenı artık donma olmuyo onceden 26 sn arası hatta 1 dk donuyoduu kaç kere attım format bi bilsen senin sorunun farklıymış.ben sorunu buldum router modemde sürekli ip değiştii için KO tarafından banlanmış bir ipye denk geldii anda dc oluyoruz.ama bunun bir çözümü yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 türkiyede adsl için altyapı yok. bi de adamlar üstüne üstelik rastgele yükseltiyorlar adsleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: BuRiAL_TR, 12 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: 1 kasımdan beri yani 256k adsl lerin 512 olduğu günden beri bağlantı kesiliyor bende 3-5 dk da bir KO hayal oldu resmen 3-5 dk da dc vb ayrıca 2dk lık ekran donmaları oluyor. KARDEŞ aynı sorunu bnde yaşadım fıtık oluyordum tam partye giriyordum bufumnm swwftim dalıorum takl bi bakiorum dsl işiği sonmuş 1 hafta yaşadım bunu snra adsl ciler eve geldi hattımda parazit varmış telefonu kaldır 1e bas hiç ses gelmemesi gerekiyor o zmn sorunsuz bağlantı yaparsin ama bzmkinde gökgürültüleri vardı :D dediğim gibi ara arizaciları 444 0 375 gelip temsilesinler bi tozunu alsınalr snra normal knight yaşamına geri don :D[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 walla ne zmn bedava adsl dağitmaya başladılar şimdi al 1 ay fatutra odeme yok abpone parasi yok evlere kurma servisi kuyrtuklar oluştu türktelekomda o zmna kadar hiç bir problem yaşamamıştın adsl le herifler 1 milyon kapasiteli hatta 10 milyon üye yaprasa sorunalrın olması kaçınılmazdır türktelekom paraya koşuyor aboneler mağdurr...:([signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES JOB:LVL 60 WARİOR NP:yavaş yavaş CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aradım 444 0 375 i arıza bildiricem; Kullanıcı bilgilerini aramızda geçen konuşma; Operatör:2 aylık borcunuz var yardımcı olamayız. Ben:Ama nasıl olur o borç 3 ay önce ödendi netim kapalıydı ve tekrar açıldı. Operatör:Zaten şu andada kapalı görünüyor bağlantınız. Ben:Ama fatura geliyor sürekli ve bağlantım var benim. Operatör:Bilgileriniz güncellenmemiş o zaman yardımcı olamıyacam bölgenizideki telekom müdürlükleiryle irtibata geçin iyi günler. Special tnx to Telekom[signature][hline]i miss you [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 13 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 telekomdan hizmet almak hata ztn :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar