elazul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2 ay önce ilk defa wow la tanıştım.Başlamadan önce baya bi video izledim,izlediklerimin hepsi de horde üzerine idi...baktım bi undead priest yiyo herkesi dedim priest açayım. arkadaş ısrar etti NE açacaz yoksa ben oynamam bizde NE açtık lvl 60 olduk şimdi girioz AB ye horde bizi yiyo paso anca iyi guildler /whisp atıoda girioz AB ye öyle kazanıoz şimdi asıl konu:en çok korktuğum karaktlerler shaman.Nasıl bi karakterdir o ya mail giyio büyü atıo totemler desen zaten yanına yaklaşmaa korkuyosunn pek emin değilim ama chain lighting i bi atıo1200 damage instant büyü herhalde.Sonuç olarak shaman owerpowered olmuş biraz.Biliyorum bazıları diyecek şimdi"sen priest oynamayı bilmion ozaman" yane bildiğim kadar oynuom ya işte... nese bence horde allience dan ii.uzun lafın kısası bi shaman açmak istiom ya tauren yada troll açacam...tauren warriorum war zaten de trollde bi başka hoş gelio insana.ne tavsiye edersiniz?ve bide allience oynadığım serverda adam gibi türk yoktu, o yüzden türklerin bol olduğu bi realmda başlamak istiyorum hem yardım alabilirim hemde hemen kaynaşabilirim.Birazuzun yazdım ama okuyun işte ne işiniz var başka paso wow oynuonuz zaten. (horde türkler cevaplarınızı bekliom)bide duyduuma göre ragnarokdan wow a geçenler çok olmuş bende ragnarok oynuodum paticikde rodan wow a geçenler warsa onlarda yazsın(rodaki nickim ~Kid~'di)[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "chain lighting i bi atıo1200 damage instant büyü herhalde" Kurdugun bu cümle yakındıgın şeyin nedenini açıklıyor yeterince sanırım.. Düşmanını tanımadan ona karşı neler yapabilecegini , güçlü ve zayıf yanlarını bilmeden yakınma bence.. Caster olarak yakınına girmeye korkuyorum demişsin :) totemler ıssırmaz Milletin full cooldownlarını bir düşmana boşaltım kestigi movie'leri izleyip onlara inanmaya devam edersen daha çok pişman olursun.. O movielerde izledigin mega rogueların mega magelerin pom pyro arcane power vanishleri peynir ekmek gibi harcayıp kestikleri düşmandan 30 sn sonra gelecek bir düşmana karşı neler yaptıgını gösteren bir movie yok bu yüzden otür aldatıcı moviler sadece show benim düşünceme göre.. [signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: CapriceXante, 11 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Caster olarak yakınına girmeye korkuyorum demişsin :) totemler ıssırmaz Iyıde caster neden adamın yakınına girsin ki? :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence, hem manası hem hit pointi az evet dediğin gibi büyüleri var totemde yapıyo ama Hunterla Lvl imden 3 lvl yüksek adamları rahatlıkla döverken shaman la çok zorlanıyorsun heal bassan mana bitiyo, basmasan ölüyosun mail giyiyor demişsin heralde oda 40 lvlda, 25 oldum mail giymiyodu,totemleri atıyorsun yine manan bitiyor adama güvenmediğinden hep biraz mana bırakıyorsunki heal atsın... ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: hikmetozsahin, 11 Kasım 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: CapriceXante, 11 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Caster olarak yakınına girmeye korkuyorum demişsin :) totemler ıssırmaz Iyıde caster neden adamın yakınına girsin ki? :D Banada o komik geldi ya işte :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: oktayca, 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence, hem manası hem hit pointi az evet dediğin gibi büyüleri var totemde yapıyo ama Hunterla Lvl imden 3 lvl yüksek adamları rahatlıkla döverken shaman la çok zorlanıyorsun heal bassan mana bitiyo, basmasan ölüyosun mail giyiyor demişsin heralde oda 40 lvlda, 25 oldum mail giymiyodu,totemleri atıyorsun yine manan bitiyor adama güvenmediğinden hep biraz mana bırakıyorsunki heal atsın... ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı. shaman tam tersi soloda harika pvp yapiyo. ben 1 vs 2 kestigimi biliyorum, kendimden 3 level yuksek kisileri kestigimi biliyorum. gerci bece mallık adamlarda:D ama shaman kesinlikle solo rahat pvp de. bide herkes iste shamanın buyu var suyu var diyo. hakkaten var ama niye kimse kendi karakterinin iyi ozelliklerine bakmiyo? edit: bu arada benim mana genelde sadece druidlere karsı sawasırken bitio. ne pve ne pvp de manam genelde bitmez. [Bu mesaj barbu tarafından 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Senin oynadıgın serverda allylar daha zayıfsa ve buna alıştıysa BL'ye gelebilirsin çünkü burdada horde lar zayıf kalıyor sayısal olarak.. O kadar shaman açmak istiyorsan ve eger orc seviyorsan orc aç bence %25 stun resist için.. Ama orc degil dersen ozaman tauren bence en azından warstompun olur[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o kadar yazdık ama ırk solememisim:) bence de orc iyi ama tauren de olabilir. bence kafana gore takıl. troll kesinlikle acma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: barbu, 11 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: oktayca, 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence, hem manası hem hit pointi az evet dediğin gibi büyüleri var totemde yapıyo ama Hunterla Lvl imden 3 lvl yüksek adamları rahatlıkla döverken shaman la çok zorlanıyorsun heal bassan mana bitiyo, basmasan ölüyosun mail giyiyor demişsin heralde oda 40 lvlda, 25 oldum mail giymiyodu,totemleri atıyorsun yine manan bitiyor adama güvenmediğinden hep biraz mana bırakıyorsunki heal atsın... ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı. shaman tam tersi soloda harika pvp yapiyo. ben 1 vs 2 kestigimi biliyorum, kendimden 3 level yuksek kisileri kestigimi biliyorum. gerci bece mallık adamlarda:D ama shaman kesinlikle solo rahat pvp de. bide herkes iste shamanın buyu var suyu var diyo. hakkaten var ama niye kimse kendi karakterinin iyi ozelliklerine bakmiyo? Aaa öyle deme bakarlarmı hiç.. baksalar zaten omfg imba nerf diyip durmazlardı çünkü.. Her classın blind fear intimidat poly seduce gibi özellikleri varken shamanda bunlar yok onun yerine ghostwolf var oda 3sec cast time talent verirsen ki elemental/reso giden bi shaman için biraz zor o zaman 1 sn oluyor.. Earthbind totem diyorlar yavaşlatıyor yakalayamıyoruz diyorlar rogue dışında bu totem o kadar etkili olmuyor çünkü casterların wandları warrların harmstringleri var ben yakalayamıyorsam sende kaçamıyorsun oluyor warriorla kapışırken.. casterlar min 30 yarddan totemi kırıyorlarki zaten adı üstünde caster yakın mesafe adamı degil yakına girincede nova poly fear seduce gibi seçenekleri var ama bunlar shamanda yok.. birileri diyecekki EB totem ve frost shock var ki oda şoku resistleme şansı oldugu gibi zaten onceden nuke yapmışsa büyük ihtimalle immune oluyor target.. Hala anlamış degilim o çok rahatsız oldukları ghostwolf ile nasıl sürekli kaçtıklarını..blind ı olan rogue novası frostu olan mage intercepti olan warr sarmaşıgı olan druid mind flayi olan pri seduce u olan fearı olan wl peti ve adım attırmayan okları olan hunter varken nasıl da kaçıyorlar acaba...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: barbu, 11 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: oktayca, 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence, hem manası hem hit pointi az evet dediğin gibi büyüleri var totemde yapıyo ama Hunterla Lvl imden 3 lvl yüksek adamları rahatlıkla döverken shaman la çok zorlanıyorsun heal bassan mana bitiyo, basmasan ölüyosun mail giyiyor demişsin heralde oda 40 lvlda, 25 oldum mail giymiyodu,totemleri atıyorsun yine manan bitiyor adama güvenmediğinden hep biraz mana bırakıyorsunki heal atsın... ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı. shaman tam tersi soloda harika pvp yapiyo. ben 1 vs 2 kestigimi biliyorum, kendimden 3 level yuksek kisileri kestigimi biliyorum. gerci bece mallık adamlarda:D ama shaman kesinlikle solo rahat pvp de. bide herkes iste shamanın buyu var suyu var diyo. hakkaten var ama niye kimse kendi karakterinin iyi ozelliklerine bakmiyo? edit: bu arada benim mana genelde sadece druidlere karsı sawasırken bitio. ne pve ne pvp de manam genelde bitmez. [Bu mesaj barbu tarafından 11 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] yav PvP solodan bahsetmedim birebir quest yaparken yalnızken dedim :) PvP yi bilmem zaten lvl 25 de bıraktım sen levl 11 ken venture co mine yalnız girdinmi bu karakterle? bununla girdiğimde questi bitiremedim en az 5 kez öldü, lvl 10 hunterla girdim questi ölmeden mutlu mesut çıktım :)(ordaki en yüksek lvllı monster lvl10) manan lvl 60 da bitmeyebilir envai cesit buyusu var ama dusuk levellerde cok cabuk bitiyo statina bakin HP ve Mana hemen hemen aynı düzeyde yani dengeli ama bu kadar büyü atan bi ırk icin bence daha fazla mana olmalı.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: CapriceXante, 11 Kasım 2005 17:41 tarihinde demiş ki: said: barbu, 11 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: oktayca, 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence, hem manası hem hit pointi az evet dediğin gibi büyüleri var totemde yapıyo ama Hunterla Lvl imden 3 lvl yüksek adamları rahatlıkla döverken shaman la çok zorlanıyorsun heal bassan mana bitiyo, basmasan ölüyosun mail giyiyor demişsin heralde oda 40 lvlda, 25 oldum mail giymiyodu,totemleri atıyorsun yine manan bitiyor adama güvenmediğinden hep biraz mana bırakıyorsunki heal atsın... ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı. shaman tam tersi soloda harika pvp yapiyo. ben 1 vs 2 kestigimi biliyorum, kendimden 3 level yuksek kisileri kestigimi biliyorum. gerci bece mallık adamlarda:D ama shaman kesinlikle solo rahat pvp de. bide herkes iste shamanın buyu var suyu var diyo. hakkaten var ama niye kimse kendi karakterinin iyi ozelliklerine bakmiyo? Aaa öyle deme bakarlarmı hiç.. baksalar zaten omfg imba nerf diyip durmazlardı çünkü.. Her classın blind fear intimidat poly seduce gibi özellikleri varken shamanda bunlar yok onun yerine ghostwolf var oda 3sec cast time talent verirsen ki elemental/reso giden bi shaman için biraz zor o zaman 1 sn oluyor.. Earthbind totem diyorlar yavaşlatıyor yakalayamıyoruz diyorlar rogue dışında bu totem o kadar etkili olmuyor çünkü casterların wandları warrların harmstringleri var ben yakalayamıyorsam sende kaçamıyorsun oluyor warriorla kapışırken.. casterlar min 30 yarddan totemi kırıyorlarki zaten adı üstünde caster yakın mesafe adamı degil yakına girincede nova poly fear seduce gibi seçenekleri var ama bunlar shamanda yok.. birileri diyecekki EB totem ve frost shock var ki oda şoku resistleme şansı oldugu gibi zaten onceden nuke yapmışsa büyük ihtimalle immune oluyor target.. Hala anlamış degilim o çok rahatsız oldukları ghostwolf ile nasıl sürekli kaçtıklarını..blind ı olan rogue novası frostu olan mage intercepti olan warr sarmaşıgı olan druid mind flayi olan pri seduce u olan fearı olan wl peti ve adım attırmayan okları olan hunter varken nasıl da kaçıyorlar acaba... Iyi guzel de su var.Buyucu siniflarinda navo.seduce fln olmasinin sebebi adami uzakta tutabilmek,cloth armor giyorlar halbuki shaman'da mail var.(eheh shamanlar bunun soylenmesine kiziyorlar ama ole :D ) Yani yakin dovus icinde uzak dovus icinde musait bir karakter(imba demiyorum ha dikkat)Her iki kosulada uyum sagliyorsunuz.Oyunun tasarimcilarida shaman'larin zayif(yada eksik) tarafi olarak bunu belirlemis.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 shaman soloda mükemmel bir karakter. ayrıca bonepart bir postunda neden hordeların pvpde daha iyi olduğunu anlatmıştı. fikir vermesi için aklımda kalanları yazayım : said: daha ilk seviyelerden itibaren horde oyuncuları yüksek level alliancedan genk yiyorlardı. daha ashenvaleda bile level 60 elften genk yemek, herkesin başına gelmiştir. bu nedenle kaçmak bir yerden sonra sonuçsuz kalacağından, horde oyuncuları kaçmak yerine karşıdaki eleman level kaç olursa olsun geri dönüp düşmana olabildiğine zarar verme yoluna gittiler. ve bu uğraş zamanla horde oyuncularının kendisinden çok daha yüksek levellı oyuncular üzerinde bile hakimiyet kurmasını sağladı aslında alliance da hiç kötü değil. ama zamanla bir horde tarafından öldürülen her ally, 5 dakika içinde kahveden adam çağırmak suretiyle o horde'u genkleyince, pvp yeteneklerinde bir azalma görüldü. üzgünüm ama bu bizim değil, allyların sorunu. shamanların güçsüzleştirilmesi (nerf) olayını da artık bırakın lütfen. shamandaki tek abartı mail giymesi. yoksa kalan bütün özellikleri warcaft kitaplarında anlatılan türden şeyler. totem, reankarnasyon, resurrection, heallama. bunların hepsi shamanda olması gereken özellikler. oyundaki en dengeli iki sınıf paladinler ve shamanlar belki de. diğer sınıflar olması gerektiği gibi değil !! bence warlock, warrior priest gibi birimleri havada karada alabilmeli. ama gel gör ki warlock, oynaması en zor ve kalite açısından da bariz bir şekilde düşük durumda. aslında sorun horde'un güçlü olması yada allyların noob olması falan değil. iki factionda da oynamayı bilen ve gerçekten saygı gösterilmesi gereken oyuncular mevcut. problem dengesiz ally/horde oranı ve diğer sınıflardaki bariz dengesizlik. not : artık bırakın şu 'ffs!! nerf shaman! geyiklerini.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aynen katılıyorum simdi yazacaktım bende. shaman da hem buyu hem melee olmalı. mesela thrall da bir shamandır. mail giyme konusu ise bir zorunluluk. leather armor giyen bir melee pek olmaz. cunku rogue gibi saklanma yetenegimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bir shaman olarak yazıma başınıza shaman kadar taş düşmesi dileğiyle başlıyorum. Yani konuyu açan arkadaş iyi güzel 60 olmuş ama hiçbirşey bilemden olmuş gibi gözüküyor. kendimden 3 level yuksek kisileri kestigimi biliyorum. gerci bece mallık adamlarda:D .... Ne zamandır söylemek isteyipte söyleyemediğim şey. Son olarak şunu söyleyeceğim. Horde ırkları çok güçlü derseniz anlarım ama shaman tanrı demeniz ciddi şekilde saçma. Shamanın nasıl bir karakter olduğunu bilen biraz kasada shamanı rahatlıkla yenebilir. Ben bugüne kadar kime sorduysam priest shamanı çok rahat alır cevabını aldım bence sorun sende arkadaşım.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bencede yüksek manapoolu olmayan shaman classını almak bir priest için çok zor degil hatta warriordan sonra bence en çok zorlandıgı class priest bence.. Yani bi mage olsa pom pyro nun 75 manalık bir totem yüzünden heba olması büyük bir kayıp ama priestte oyle kaybedecek çok şey yok.. Bence mail giymesi gayet normal .. niesine gelirsek tam bir caster olmadıkları için mesafeyi korumak yada kite için yeterli yetenekleri yok crowdcontrolleri yok .. bu yüzden yeri geldimi melee combata girmeleri gerekiyor.. Ha Yapsa yapsa 5-5.5k armor oluyor ki oda %49 dmg reduced oluyor.. ki zaten armor caster classlar için bi önemi yok.. Mail giymeleri kimlerin hoşuna gitmiyor ? Warriorların mı ? Sizin 6k hp varken shamanlarda 4k oluyor.Sizin min 7-8k armor varken 1h kullandıgınızı varsayıyorum shamanda 5k.. Druidlermi istemiyor ? 10k armor ile bear formda kapışırken arkada manaları regen olan shamanlar degil sizlersiniz.. Paladinlermi istemiyor ? warrior kadar armou varken shamanları aratmayacak kadar heal atabilen bir classmı istemiyor ? Casterlarmı istemiyor ? Size ne armordan :) Düşünün ki shaman leather giyiyor 2h kullanıyor armor 1.2k yani ortalama %12 dmg absorb.. Karşısında bear formu %360 armorlı ortalama 9k armorlar gelen druid var.. druid combatta manasını regen edebiliyorken bi yandanda bear formla yeterli bi saldırı yetenegine sahipken o combat nasıl biter ? Mail armor varken bile zaten yıllar sürüyor druid combatları.. Caster shaman düşünelim spell crit giden bi shaman.. Diger casterlar talentlerinden gelen critleri bütün damage büyülerinde geçerli.. Hiç shamanların spell critlerine baktınız mı ? Elemental/Resto isen elementalden %5 restodan %6 lighning crit geliyor yani soklara gelmiyor..%8 de uzerinde varsa %19 lighning %8 shock criti oluyor..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevruz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bence HORDE cok daha guzel we shamanlarda super eger shaman olcaksan bence tauren ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 learn to play your class noob diyicem yine. ki bu priest arkadaşlar ne rank1 swp spami,ne de mind blast,ne de mana burn biliyor sanırım. üstelik purge %100 remove etmiyor. ben warriorum bu arada.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 priest uber bi classıdr tamam instancelerde uyursun sıkılırsın ama pvp de superdir druidleri belki bi alamassın ama shamanları kesersin hele shadowsan paso mana burn atarsın shield atarsın dispelmagic fear atıp 3 tane mana brn atabiliyosun 2 kere daha bunu yaparsan adam sana en fazla 200 vurur kendine renew atınca bile o acıgı kapatıyosun benim için bi druid sorun oluo genelde bazende deli crtic yapan wariorlar :)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 1v1 yaparken şaman overpowered gelmiyo bana, sadece bglerde overpowered olduğunu düşünüyorum, yani; yere bir totem koyup bilmem kaç kişiyi yavaşlatması bi de chain lightning[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lvl 12 priestim war shadow gidiyorum yeni basladım 60 a kadar daha cok solo gidecegim icin shadow yapıp 50 üstü bi levelda disc/holly düzenlicem...priestler pvpde bayaa güzel ama tabiki her zaman iyi oynayanın classı kazanır[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 walla shaman oalrak ele/ench en kolay rakibim priest cunku sheidli prugeleniyo heali durduruluyo hot lari purgeleniyo ama buna karsin 1 warrior 1 priest olsun 3 saniyede oluyorum priestsin pvp de heali abul etmen lazım bu arada chain lightning : 2.5 sec cast ayrica1200 vurmasi demek adamin elemental fury aldigini gosteriri oda elemental agacinini 21 inci talenti oda insta heali yok demektir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Valla ben arkamda shaman gorunce pek bir mutlu oluyorum bg de. Gelsin hayvan gibi agi gelsin hayvan gibi str =) o totemleri cok kullanmıyorlar ama nedenini hala bilmiyorum[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 . [Bu mesaj Goering tarafından 12 Kasım 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kullanmam haytta atmam zaten accık manam war onada totem mi atiimn :P saka bi yana kimse sana totem attın die tsk etmez ama uyduruk bi heal at oo abi sen ubersin yaw hll kasına gosune kurban die hatta adam dallamaysa nie heal etmion noob wtf felan bile der ps hem heal hem totem o kadar kolay deil 1sn global cooldown war 2 totem 2sn 3.5 sn lesser heal cast zati 5 sn de pvp bitio :P[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: elazul, 11 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: 2 ay önce ilk defa wow la tanıştım.Başlamadan önce baya bi video izledim,izlediklerimin hepsi de horde üzerine idi...baktım bi undead priest yiyo herkesi dedim priest açayım. arkadaş ısrar etti NE açacaz yoksa ben oynamam bizde NE açtık lvl 60 olduk şimdi girioz AB ye horde bizi yiyo paso anca iyi guildler /whisp atıoda girioz AB ye öyle kazanıoz şimdi asıl konu:en çok korktuğum karaktlerler shaman.Nasıl bi karakterdir o ya mail giyio büyü atıo totemler desen zaten yanına yaklaşmaa korkuyosunn pek emin değilim ama chain lighting i bi atıo1200 damage instant büyü herhalde.Sonuç olarak shaman owerpowered olmuş biraz.Biliyorum bazıları diyecek şimdi"sen priest oynamayı bilmion ozaman" yane bildiğim kadar oynuom ya işte... nese bence horde allience dan ii.uzun lafın kısası bi shaman açmak istiom ya tauren yada troll açacam...tauren warriorum war zaten de trollde bi başka hoş gelio insana.ne tavsiye edersiniz?ve bide allience oynadığım serverda adam gibi türk yoktu, o yüzden türklerin bol olduğu bi realmda başlamak istiyorum hem yardım alabilirim hemde hemen kaynaşabilirim.Birazuzun yazdım ama okuyun işte ne işiniz var başka paso wow oynuonuz zaten. (horde türkler cevaplarınızı bekliom)bide duyduuma göre ragnarokdan wow a geçenler çok olmuş bende ragnarok oynuodum paticikde rodan wow a geçenler warsa onlarda yazsın(rodaki nickim ~Kid~'di) kardeş sakın manyaklık etme kal priest shaman açılmaz bızım çoğu arkadaş (60 shaman) olduktan sonra malını mülkünü sattı priest açıp fisihing kastı kafanı dinlersin valla gidersin en ii guilde guilde girecem dersin alırlar mc yapacam dersin yaptırırlar daha dungeonun yanından geçerken whisper atarlar manyak manyak konuşma shaman olup napacan illa overpower istiosan pala falan aç nebilim weya priestine rank 14 e kas mc seti fln kas o da overpowered olur[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar