AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Amigos mu adın? :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya ailelerin dıkkat etmesı lazım bence sonra çocuklar çok ssıkıntı cekıolar benım de arkalrım wardı üzülürlerdi dalga geçenlere ..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Süper[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 azuh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yazık yaa bole cok var:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Döndü Tekerlek var.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ahaha süper yaa..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya şimdi benim ismim le ilgili sorun yok çok beğinirler ismimi soyadım ; Dilsiz ee yani alay ettiler bazen komikti açıkcası aslında çok nadiren rencide olduğum anlar oldu,Bir kaç anımı yazayim buraya hatta. [spo1=bir kaç anım]-Lise 1 deyim,10 Kasım 1997,Anıtkabirden dönmüşüz,dönerken kaçma girişimi başarız olmuş müdürden azar işitmişim,bide bütün okul yönetimi beni tanıyor dedem okulda resim öğretmeni,babam da futbol takımının antranörlüğünü yapmış 80'li yıllarda.Neyse 1500 kişi okul bahçesinde sıra olduk tören başlıcak,Müdür başladı konuşmaya,konuştukça konuşuyor mikrofonu aldı eline okula yaptığı şeyleri anlatıyor,bi girmedi törene,"hadi hocam gir şu törene" modundayız artık.Bi rüzgar esti herifin gravatı yüzüne vurdu,başladım gülmeye kriz gelir ya durduramazsın,aynen öyle gülüyorum resmen.Bir uğultu var olsun o kadar 1500 kişi boru değil.Bir anda müdür "La Dilsiz!!!!" diye bir bağırdı,bir kaç saniye sessizlik oluştu,sonra başladı bana kaymaya,bağırıyor nefes bile almıyor "La bebe,ne biçim dilsizsin la sen? iki dakika uslu dur be,iki dakika soyadın gibi ol,ama yok aslında sen dilli olmalıymışsın,bir hata var bu işte,dilsiz değil aslında sağır olmalıymışsın o kadar uslu dur diyoruz duymuyorsun...." rezil olsam yine iyi okulu geçtim tüm mahalleye yayın yaptı herif. -Bir kaç gün sonra okulun karşısındaki bakkala gittik arkadaşlarla,başladılar konuşmaya ercan abi diye biriydi bakkalın sahibi bizim müdürle ilgili konuşmaya başladılar konu döndü dolaştı 10 kasım olayına geldi ve arkadaşlar bak işte dilsiz olan dilli arkadaş bu dediler ve güldüler falan,içimde ben küfrediyorum tabi bazen gereksiz buluyordum şakaları,neyse, la çırak..ilk okul bebesi bana bakarak sırıtıyor..alla alla...kafayı yiyecem bebe resmen sırıtıyor "hi hi hi hi okulun dilsizi" demez mi...başladılar bu sefer arkadaşlar "hahaha ilk okul bebesi senle alay etti" falan demeye 3 ay onu çektim,benle dalga geçecek yeni bir konu bulunana kadar. -Lise 1 yine ikinci dönem yeni başlamış 1-2 hafta olmuş sınıftan ceren diye bir kızla çıkıyorum,Bu arada okul numaramda 31,herşey beni bulmuş soyadımla ilgili bir konu olmazsa okul numaramla ilgili bişey oluyor millet gülüyor, şaklabana dönmüşüz artık.Kimya dersindeyiz hoca kafa biriydi,bazen esiyordu ders yapmıyordu bazen sadece oturup konuşuyordu,bazen de tabi ki ders yapıyordu.İşte o günlerden bir gün oturdu masasına konuşuyor,bende kız arkadaşımla oturuyorum ama kız biraz soğuk moralim bozulmuş,çıkardım walkmani dinliyorum,ceren dürtü beni,çok tatlı bir bakış ile "ne yapıyorsun?" dedi,bende "ne yapayim aşkım seni düşünüyorum" dedim ama kulağımda kulaklık oluşu ve şarkı dinlememden dolayı biraz yüksek sesle demişim,herkez duydu bize doğru baktı,öyle olunca kız bir daha bişey demedi bende döndüm camdan dışarı bakıyorum içimden diyorum kız sallamıyor bizi falan,hoca bişey dedi bana ama ben anlamadım o an öyle konuşuyor hala sandım.Bir an Dilsiz!! diye bağırdı tabi onu duyunca bir an kulaklıkları çıkardım "hocam..?!" dedim o sıra kız arkadaşım kulağıma dedi ki "Aşkım numaranı soruyor" o an ben koptum ilk defa bana aşkım demiş,aklımdan geçiriyorum "eneeeeeeem canım aşkım dedi",hocaya doğru uçmuş bir şekilde bakıyorum,hoca ellerini kullaklarına doğru götürerek kulaklık takar gibi yaparak dedi ki, "Duyduk aşkını düşünüyormuşsun ama daha başka ne yapıyorsun orda?" bende uçmuşum hala kızın bana aşkım dediğini düşünüyorum,cevap verdim hocaya "eeeeee 31 hocaaaaaam" bir an sınıf koptu,millet gülüyor hoca şokla karışık sırıtıyor bana bakıyor,kız arkadaşımda yanımda kopmuş çok kötü gülüyor.Bir an Jeton düştü benim,içimden "aha sıçtık" dedim.Yüzüm kızardı resmen sıcak bastı bir an,kız arkadaşıma bakıyorum bi hocaya bakıyorum,"Gel lan tahtaya" dedi,"yaz,31 kere Dilsiz"..dedim "ama hocam..." , dedi "sus dilsiz,dediğim yap" diyecem ceren numaramı sorduğunuzu söyledi,ama bir açıklamama izin vermedi..salak bir tip tahtaya soyadını 31 kere yazdı.Lise 1 ve 3'de toplamda en az 100 kere soyadımı tahtaya 31 kere yazdırdı herif allahtan lise 2 de başka hoca geldi. -Lise 2 dersanedeyim,amcam dersane de fizik öğretmeni kuzenimle aynı sınıftayız süper ortam süper geyik dönüyor kuzenle ortalığı birbirine katıyoruz.Hocalarda biliyor bizi doğal olarak,ilk gün yoklama yapıyor hoca,herkezin ismini söylüyor "Esra" ,"Cihan" falan .. herif "Dilsiz" dedi kuzenle biz atladık aynana kalktık ayağa "burdaaaa",bir an dumur olduk.herkez güldü hoca güldü,sonra da herzaman o dedi "Dilsiz" ..biz "burdaaaaa" sonra "Dilli" deyip aklı sıra espiri yapıyordu.[/spo] offff eski günleri hatırladım özledim bir an ya güzel anılarım oldu,lise bambaşka ya.[signature][hline]*telefon çalar* -Alo? -Alo ben aslı naber canım seni birazdan arayacağım onu söylemek için aradım,hadi byess.. -*telefon kapanmıştır* Sarışın işte.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bilin Neyapti Bilkent Universitesi iktisat bolumunde ders verir kendileri Kapisindaki isminin fotosunu cekerken yakalandigim icin siddetle uzak durdugum sahis Ahanda mail adresi o dahada komik :D Buda inanmayanlar icin kaniti [signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 31 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 daha bu neki neler var:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bizim okulda Sakin Zeytin var, hoca. :D[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bızde de lale gül fidan war dalga değil yanlış anlasılmasın garıp geldı de[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: gellidus, 31 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Bilin Neyapti Bilkent Universitesi iktisat bolumunde ders verir kendileri Kapisindaki isminin fotosunu cekerken yakalandigim icin siddetle uzak durdugum sahis Ahanda mail adresi o dahada komik :D Buda inanmayanlar icin kaniti yok canım bu kadar da olamaz heralde. buna isim koyanı dövmek lazım :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 chagy kopardın beni ya :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben osman ismini tek geçerim[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 geyik yapmak için çocuk yapmak[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 awkadas okulda prınterın ustunde burusturulmus bı kagıt bulmus almıs getırmıs ,donem odevı kapagı gıbı bısıy ama ısım we meslek arasındakı ılıskıye bı bakın. X X Satar-Marketing :D hehe bıde bızım turkce hocası wardı XX metın adamın soyadına bak yaf bukadarmı ılıskılı olur.Bide kahkaha com da sey wardı dişçi bi çift.Oya Bilir :D Kaya Bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: chagy, 31 Ekim 2005 16:54 tarihinde demiş ki: ya şimdi benim ismim le ilgili sorun yok çok beğinirler ismimi soyadım ; Dilsiz ee yani alay ettiler bazen komikti açıkcası aslında çok nadiren rencide olduğum anlar oldu,Bir kaç anımı yazayim buraya hatta. [spo1=bir kaç anım]-Lise 1 deyim,10 Kasım 1997,Anıtkabirden dönmüşüz,dönerken kaçma girişimi başarız olmuş müdürden azar işitmişim,bide bütün okul yönetimi beni tanıyor dedem okulda resim öğretmeni,babam da futbol takımının antranörlüğünü yapmış 80'li yıllarda.Neyse 1500 kişi okul bahçesinde sıra olduk tören başlıcak,Müdür başladı konuşmaya,konuştukça konuşuyor mikrofonu aldı eline okula yaptığı şeyleri anlatıyor,bi girmedi törene,"hadi hocam gir şu törene" modundayız artık.Bi rüzgar esti herifin gravatı yüzüne vurdu,başladım gülmeye kriz gelir ya durduramazsın,aynen öyle gülüyorum resmen.Bir uğultu var olsun o kadar 1500 kişi boru değil.Bir anda müdür "La Dilsiz!!!!" diye bir bağırdı,bir kaç saniye sessizlik oluştu,sonra başladı bana kaymaya,bağırıyor nefes bile almıyor "La bebe,ne biçim dilsizsin la sen? iki dakika uslu dur be,iki dakika soyadın gibi ol,ama yok aslında sen dilli olmalıymışsın,bir hata var bu işte,dilsiz değil aslında sağır olmalıymışsın o kadar uslu dur diyoruz duymuyorsun...." rezil olsam yine iyi okulu geçtim tüm mahalleye yayın yaptı herif. -Bir kaç gün sonra okulun karşısındaki bakkala gittik arkadaşlarla,başladılar konuşmaya ercan abi diye biriydi bakkalın sahibi bizim müdürle ilgili konuşmaya başladılar konu döndü dolaştı 10 kasım olayına geldi ve arkadaşlar bak işte dilsiz olan dilli arkadaş bu dediler ve güldüler falan,içimde ben küfrediyorum tabi bazen gereksiz buluyordum şakaları,neyse, la çırak..ilk okul bebesi bana bakarak sırıtıyor..alla alla...kafayı yiyecem bebe resmen sırıtıyor "hi hi hi hi okulun dilsizi" demez mi...başladılar bu sefer arkadaşlar "hahaha ilk okul bebesi senle alay etti" falan demeye 3 ay onu çektim,benle dalga geçecek yeni bir konu bulunana kadar. -Lise 1 yine ikinci dönem yeni başlamış 1-2 hafta olmuş sınıftan ceren diye bir kızla çıkıyorum,Bu arada okul numaramda 31,herşey beni bulmuş soyadımla ilgili bir konu olmazsa okul numaramla ilgili bişey oluyor millet gülüyor, şaklabana dönmüşüz artık.Kimya dersindeyiz hoca kafa biriydi,bazen esiyordu ders yapmıyordu bazen sadece oturup konuşuyordu,bazen de tabi ki ders yapıyordu.İşte o günlerden bir gün oturdu masasına konuşuyor,bende kız arkadaşımla oturuyorum ama kız biraz soğuk moralim bozulmuş,çıkardım walkmani dinliyorum,ceren dürtü beni,çok tatlı bir bakış ile "ne yapıyorsun?" dedi,bende "ne yapayim aşkım seni düşünüyorum" dedim ama kulağımda kulaklık oluşu ve şarkı dinlememden dolayı biraz yüksek sesle demişim,herkez duydu bize doğru baktı,öyle olunca kız bir daha bişey demedi bende döndüm camdan dışarı bakıyorum içimden diyorum kız sallamıyor bizi falan,hoca bişey dedi bana ama ben anlamadım o an öyle konuşuyor hala sandım.Bir an Dilsiz!! diye bağırdı tabi onu duyunca bir an kulaklıkları çıkardım "hocam..?!" dedim o sıra kız arkadaşım kulağıma dedi ki "Aşkım numaranı soruyor" o an ben koptum ilk defa bana aşkım demiş,aklımdan geçiriyorum "eneeeeeeem canım aşkım dedi",hocaya doğru uçmuş bir şekilde bakıyorum,hoca ellerini kullaklarına doğru götürerek kulaklık takar gibi yaparak dedi ki, "Duyduk aşkını düşünüyormuşsun ama daha başka ne yapıyorsun orda?" bende uçmuşum hala kızın bana aşkım dediğini düşünüyorum,cevap verdim hocaya "eeeeee 31 hocaaaaaam" bir an sınıf koptu,millet gülüyor hoca şokla karışık sırıtıyor bana bakıyor,kız arkadaşımda yanımda kopmuş çok kötü gülüyor.Bir an Jeton düştü benim,içimden "aha sıçtık" dedim.Yüzüm kızardı resmen sıcak bastı bir an,kız arkadaşıma bakıyorum bi hocaya bakıyorum,"Gel lan tahtaya" dedi,"yaz,31 kere Dilsiz"..dedim "ama hocam..." , dedi "sus dilsiz,dediğim yap" diyecem ceren numaramı sorduğunuzu söyledi,ama bir açıklamama izin vermedi..salak bir tip tahtaya soyadını 31 kere yazdı.Lise 1 ve 3'de toplamda en az 100 kere soyadımı tahtaya 31 kere yazdırdı herif allahtan lise 2 de başka hoca geldi. -Lise 2 dersanedeyim,amcam dersane de fizik öğretmeni kuzenimle aynı sınıftayız süper ortam süper geyik dönüyor kuzenle ortalığı birbirine katıyoruz.Hocalarda biliyor bizi doğal olarak,ilk gün yoklama yapıyor hoca,herkezin ismini söylüyor "Esra" ,"Cihan" falan .. herif "Dilsiz" dedi kuzenle biz atladık aynana kalktık ayağa "burdaaaa",bir an dumur olduk.herkez güldü hoca güldü,sonra da herzaman o dedi "Dilsiz" ..biz "burdaaaaa" sonra "Dilli" deyip aklı sıra espiri yapıyordu.[/spo] offff eski günleri hatırladım özledim bir an ya güzel anılarım oldu,lise bambaşka ya. 2. olay bitirdi beni yerlere yatırdı. Ne kötü an o yaa off:D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence guzel :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dildiz, baba amma cekmissin ya sende :D :D okudum gercekten cok guzel anilarin varmis.hele "31" diye solemen heheeueheu[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eh o zaman şöyle bir küpür koyayım: [spo1=Küpürküpür][/spo]p.s: kusura bakmayın biraz büyük kendileri[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-[Bu mesaj Muhallebi tarafından 01 Kasım 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 muhaha halil ibrahim ŞEBEK[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Guildless(guild dağıldı ya ühüh) BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mahmut pipi zuahhaahahahaha[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Gulfidan Gosterir Nadir Verir LOL :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bi avukat var tabelada Güven Kurtul yazıyodu tam avukatlık isim[signature][hline]the truth is out there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar