DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu kızcağızın sexyliği ile dansından almışlar kesin. http://dl1.dumpalink.com/media/0VnHHbbYsv7Q/GuLwLrtYQ3iE.wmv[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 harbiden kesin bundan almışlar hehe. ya bu kadın fransa pop star felan yarışmasında mı bu nerde acaba hehe. neyse hatun taş gibi de hehe. wow micheal jackson, john travolta dansları ve metalci undeadler gibi danslar koymuşken oyuna bu kadınınkini koyması baya ünlü bir dans olduğunu gösteriyor :D belki de bu kadın da bi yerden almıştır, nasıl human male dansı amerikan diskolarındaki danslar gibiyse belki bu da mulen rujj :P gibi yerlerde ünlü bir danstır hehe. neyse saçmalamaya başladım. edilt ya vidyo harbiden çok hoş ;)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 12 Kasım 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 elfler daha guzel dans ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kadının adı alizee.videonun 2:25/2:37. dakikalarinda bir pankart gösteriyor kamera: "fan club:alizee" yazıyo. Eksisozluk'te yazılanlar Alizee[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 12 Kasım 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 12 Kasım 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Alize Moi idi sanırım adı.. Lolita Diye bir parçası vardı ne hevesle indirmiştim ne çıkmıştı ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hehehehehe her adı lolita olana kanmıcan[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: ozii_x, 12 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Alize Moi idi sanırım adı.. Lolita Diye bir parçası vardı ne hevesle indirmiştim ne çıkmıştı ^^ Nasil yani sarki guzeldir diye mi indirdin yoksa goruntu icin mi :DDDD[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Napim şarkıyı ^^ Görüntü hareket lazımdı ... ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o hareketi wowdamı buldun ne femalelerde[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 super klip :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 şimdi sonuna kadar izlerdim.. cidden kim çaldı ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oh yes[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 oha hırsız blizzard... :-P bu kızın moi lolita adlı şarksını biliyordum. videoyu seyrederkene başta ee hareketler biraz andırıyor ama değil dedim ki videonun sonunda doğru night elf female /dance aynısını yapınca yuh ddim. hırsız blizzard... :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Olivies, 12 Kasım 2005 19:10 tarihinde demiş ki: oh yes +1[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hatun olayı bitirmiş. Hepsi bir arada. Meaşallah. Allah sahibine bağışlasın. Amin.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 PEHEY diyorum ve akabinde fuzuliden su iki misrayi yazmayi uygun buluyorum. Mest-i hab-i naz edip cem et dil-i sad paremi Kim anin her paresi bir nevk-i müjganindadir. Not: Turkce meali: Naz uykusundan uyanmis gibi suzde gozlerini, butunlensin yuz parcaya bolunmus kalbim, cunku her bir parcasi kirpiklerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ahanda Alizee!!! [spo1=alizee dans] [/spo] [signature][hline]MONO(b)LOG[Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Kasım 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 belki blizz deil bu hatun çalmış blizzden ne bliosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zaten bılınıyordu bunalr butun ırkların danslar arak mısal female humanda makarena yapıyor NE male da michael jackson dansı yapıyor GameFAQs easter eggs dosyasında yazmıs hepsını hatta ------------------------------------------------------------------------------ Dances ------------------------------------------------------------------------------ Thanks to Strummer of GameFAQs. Below is a list of the possible sources for each race/gender's dance. Human Male: Saturday Night Fever Human Female: The Macarena Dwarf Male: Cossack Dancing (QuixoticIntent tells me that this is similar to Russian Step Dancing but I'll have to look into it more. Trystand of Magtheridon tells me this is called "Cossack" dancing.) Dwarf Female: Irish step-dancing. Gnome Male: Gnome Female: Night Elf Male: Micheal Jackson Night Elf Female: Alizee (A young french singer, search on Google to find more information.) Orc Male: MC Hammer Orc Female: Troll Male: Capoiera Troll Female: Shakria? Tauren Male: Noodle Dance w/ Raise the Roof Tauren Female: Electricslide/Line-Dancing Undead Male: Mosher Undead Female: Gothic[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 link s.çyor bende[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 siteye girince "alizee" die arat soldak, search kısmından direk çıkıo zaten. aman çok tatlı bi varlıkmış yaw...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar