fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bi kez daha anladım ki insanlara güvenmek onlar hakkında düşüneceğim en son şey olmalı.. Artık hiç kimseye güvenmiyorum..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ilk kural.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 boşver güvenme zaten,ben çok kazık yedim şuanda sadece bazı kişilere güveniorum,güvenicein insanları iyi seç sadece..[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hicbi zmn guvenme... babana bile yani... ii annamissin.. bnde guvenmiorum sahsen.. yararlarini gordum goruorum gorucem...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben zaten güvenmiyordum , nolduysa oldu gözüm kör oldu hiçbirşey göremedim ondan sonra kendime de güvenmemeye başladım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fede, 11 Kasım 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Artık hiç kimseye güvenmiyorum.. Alındım...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 geyik +1[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Güvenmeyi çocuklukta bıraktım. Aileme bile güvenmem ben ama belli bir payları vardır =) Herkesle konuşur beni onların elinde tutabilecek mahkum edebilecek sırlarımı yada maddiyatımı vermem. Hayatımda mümkün olduğunca herşeyi tek yaparım.En iyisi böylesi. tabi paranoyakta olmamak lazım.Sadece insanların eline düşebilecek zaaflarınızı kolay kolay ortaya koymayın.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 güven herşey[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 güven önemli bi kavram.kimseye güvenmememek lazım bu devirde..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Stifler, 11 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: güven herşey [signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fiona, 11 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: güven önemli bi kavram.kimseye güvenmememek lazım bu devirde.. güven duygusu ihtiyaçtır bence. güvenecek kimsen yoksa bu hayatta, orada bi sorun var demektir.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ama ihtiyaç diye abartmamak bağımlısı olmamak lazım. Tecrübeyle sabittir. İnsanı bitiren herzaman güvendir![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Dynun, 11 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki: said: fede, 11 Kasım 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Artık hiç kimseye güvenmiyorum.. Alındım... sen alınırsan ben öleyim. Sen hiç kimse misin???[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 güven... gerçekten güvenecek birini bulmak gerçekten zor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ztn guvenicek insan arar insan... bi kac kisiye guvenirsn ve gercekten guvenilir olduklarini anlarsn.hayatnn sonuna kadar yannda kalsinlar istersin. bi kac kisiye guvenirsn sora gercekten guvenilmez oldugunu anlarsn hayatndan defedersin.. ve ders cikarirsin =bundan sora hickimseye guvenmicem diye sora yne guvenirsin =yine tokat yersin sora tobe edersin hede hodo... kisir dongu gibi bisey... aman birilerine guveniyim diye kasmican da.. ama guvenemicen de yani kolay kolay.. ole 1 ay konustun aha bu guvenilir diyemiosun sonucta.. bazen bilmem kac aylik yillik dostun veya sevgilin bile birden guvenilmez adi insan konumuna du$ebilio... sonuc yillar gerekli biras...[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genelde "hiçkimseye güvenme" lafı arkadaş veya güveneceği kişiyi seçmeyi bilmeyen, insan tahlili yapmakta başarısız insanlarca çıkarılmıştır. Açıkçası bu konuda biraz zeka biraz tahlil biraz da değerlendirmeyle çok rahat seçim yapılabiliyor. Şu anda sonuna kadar güvenip "al bu benim hayatım" diye kendi canımı emanet edebileceğim pek çok insan tanırım ve hiçbirinden de hiçbir kazık yemedim 10-12 seneyi aşkın süre boyunca, yemeyeceğimi de biliyorum. Zaten hayatım boyunca hiçkimseden öyle şu anda hatırlayabileceğim büyük bir kazık yemedim. Çünkü kime güvenip kime güvenemeyeceğimi hep iyi seçtim. Sadece yetenek analiz vs mi yoksa şansın da yardımı var mı bilmem ama bu konuda da çok başarılı olduğumu biliyorum. Güveneceğin insanı seçmeyi bilirsen sonuna kadar güvenmekte hiçbir sakınca yok ama seçmek her zaman kolay olmaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Kasım 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya herkese güvenmiyceksin tabi ama kimseye güvenmeden insan hayatını sürdüremez acıma yetime kor münasip bi yerine[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ozenc katiliyiorm dediklerine +1[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 saol ii aciklamisim vala smdi yne okudum da..:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben var ya ben peeeeh diosun hehe[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 fiona 2 kere olumsuzluk kullanmış yalnız daha dikkatli okuyun. kimseye güvenmemenin yanında, güvenecek kişileri bulabilmek de önemli bir hedeftir hayatta.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Giovanni, 12 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki: ben var ya ben peeeeh diosun hehe gibi bisey...:D... tamamen eskileri nefretle hatrlama ve gaza gelmenin sonucu aslnda... ama dogru yasdiklarim valaa ;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kimseye güvenmemek diye bişi olmaz, olamaz.Paranoya yaşarsın zamanla.Güveneceğin kişileri bulup bunları hiç düşünmesen daha iyi olur.Kendine güven de bunun için =)[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cogu kısıye guvenırım ama guvenımı sarsan olursa cok kotü şeyler sölerim yüzüne karsı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar