Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım [ Level ]

zebby

Öne çıkan mesajlar

lvling guide

bu arada lvl30-40 a kadar kafana göre takıl da ondan sonra bence grind yap, aslında bence lvl 20den beri paso grind yap derim 1 lvl üstün ve 1altın moblar arasında

edit: ups horde isen bu guide pek işine yaramaz ama en azından fikir verir hangi haritaya gideyim die. bri de ufak bir not, sakın hiç bir queste takılıp kalma, yapamıyorsan hemen pass geç yoksa çok düşer hızın ve zaten canından bezersin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 12 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet malibu 6 tam günde level 60 olmuştu.
124 saatte yani.
Ama biz biraz daha bu işi profesyonel anlamda yaptıgımız için durum farklı oluyor tabi.
Bu iş sayesinde para kazanan arkadaşlarımız oldugu için tamamen profesyonel yaklasıyoruz oyuna.
Çogu şey çok sıradan artık bizim için.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

124 saatte level 60 oluyosun.
Yukarda olmuş arkadaş var.Malibu adı.
Profesyonel oyuncular bunlar arkadaşlar.Oyun degil yani wow bu insanlar için.Para kazanıyolar.İş yani.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 12 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Lvl kasmakta ne var ya bir haftada lvl 60 :)

helal olsun. ben de hızlı atlarım diorum ama 124 saat gerçekten iyi bir süre.

@zebby, eternalin yazdığı fire/arcane tablosu lvling için işine yarar. bence iyi bi tablo ya zaten 30 fire felan vericen yani fire olcak baştan aşşa gerisini de arcane vercen. muhim olan yüksek dmg, hız işin içine 60 olunca girio.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 12 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
1 haftada olunmaz be :D

Olanlar var be :D

Gerçekten olabiliyorsunuz ama tabii ben bütün betalarda deli gibi lvl kastım artık gözüm kapalı quest yapar hale gelmiştim item derdim olmuyordu onlarda ezbereydi vs vs vs .

Yoksa bende ilk defa oynarken hızlı lvl atlamıyordum.

Az quest çok grind = Ben :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

questleri yap yeter.[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...