hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 EU forumlarindan alinmistir. http://wowpictures.homestead.com/expansionepicmount_op_800x683.jpg Gelse cok iyi olur valla :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 haha ciddi sandım basta sonra resmi görünce iptal oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ehue[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şu paladinler dış görünüşe verdikleri önem kadar tekniksel olaylara önem verselerdi.Herşeyi Hordelardan önce yapardı alliance lar. Her shaman shaman gibi oynayabiliyor. Ama gerçekten paladin oynayan bir tane paladin görürsek şükretmek lazım.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence paladinler çok iyi oynuyor paladinin işi ölmeyerek adamı sinir krizine sokmak değilmi yoksa ?[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 daha cok ölmeyerek arkadaslarınında ölmelerini geciktirmek aynı zamanda düsmanı sinir etmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Mighty_THoR, 09 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: bence paladinler çok iyi oynuyor paladinin işi ölmeyerek adamı sinir krizine sokmak değilmi yoksa ? Kesinlikle katılıyorum. Daha önce de forumlarda birinin söylediği gibi "Paladinler ne birini doğru düzgün öldürebiliyor, ne de doğru düzgün ölebiliyor" Ayrıca yeni binek güzelmiş. Sırf bunun için paladin kasabilirim :D[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Eternal, 09 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Şu paladinler dış görünüşe verdikleri önem kadar tekniksel olaylara önem verselerdi.Herşeyi Hordelardan önce yapardı alliance lar. Her shaman shaman gibi oynayabiliyor. Ama gerçekten paladin oynayan bir tane paladin görürsek şükretmek lazım. Bu cok buyuk bir genelleme degil mi? Hem ayrica shaman'larin dis gorunusu olsun, karizmasi olsun paladin'lerden geri kalir tarafi yok bence.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 imperial armor giymiş bir paladin >all :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 genelleme yapmiyor zaten, istisnalar var diyor. ama cogunluk classindan haberdar degil, iyi olan tarafta char acacagim, hem genc kizlarin gozdesi hem basi belada rapunzellerin kurtaricisi paladin olacagim budalaliligi ile paladin aciyorlar kostura kostura, ama cogunlugu mouse u tutmaktan aciz. shamanlarda da bulursunuz oyle oynamaktan aciz adam, ama orana vurduk mu ahmak paladin sayisi 10 a 15 e falan katliyordur ahmak shaman sayisini.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired) Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired) Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paladin= ölmeyen ama öldüremeyen char olay budur hehe paladın bır tanktır ama ahsar veremedıgınden adamın IQ su - lerde degılse BG lerde fılan paladınle ugrasmaz paladıne sallamadan gdıer arkadakı caterları veya hunterları dograr teketekte ıse ıkı paladını koyun karsı karsıya gunlerce dovussunler hehe hıcbısey olmaz ama oynamasını bılen elı hunerlı bır paladınden uzak durmak lazım hehe shaman maman dınnemez ındırır balyozu cotenk dıye[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hüner lazım değil item lazım :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şaman oyuncusu ne kadar gerizekalı olsa gene şok spamliyor purge spamliyor bir işe yarıyor. paladini düzgün oynayabilmek içinse çeşitli addonlar ve pür dikkat gerekli. arada öyle bir fark olduğundan paladin oyuncuları daha aptalmış gibi gözüküyor ama paladini pvp'de oynatmak şamana pvp oynatmaktan kat kat daha güç, ayrıca dünyanın en becerikli paladini dünyanın en becerikli şamanının karşısında her zaman zayıf kalır teketek olsun grup olsun. 4 tane totemi amele gibi kıramazsınız ama hedefe purge atarsınız hiç zorlanmadan. sınıfların yanlış tasarımı deniyor buna da..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ben paladinlerin str-stam sevdasını anlamıyorum. Warrior gibi dolanmak istiyorsun madem niye baştan warrior kasmazsın. Bugün partimde bi paladini inspect ederken hayret ettim. Adamda tek int. veren parça lightforge kemeriydi. Altında valor leggings, valor bracers, kafasında golem skull helm falan filan. Yüzükte kolyede bile int yok. +15 intle dolaşan bi adam bu. Ve bu tiplerden o kadar çok görüyorumki. Bi de bu adamla 5 kişi scholo gidecektik bereket mage disconnect olduda vazgectik...[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 paladinler immune to all dmgs olsun ama dmg veremesinler bence. Kisa yoldan olay hallolur Böylece BG lerde dmg vermeye calisan paladinler kalabalik yapip FPS düsürmezler : P Kuzu kuzu giris mekaninda kendi aralarinda oyunlar falan oynarlar : P Saka yapiyorum ha, nolur nolmaz : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 paladin in adam olduremedigi pek dogru degil. kagit tas makas kurali nedeniyle wow un, her class in her talent buildinin cok rahatca oldurebildigi ya da oldukca basini agrittigi baska bir class in talent buildi en az 1 tane var, paladin durumunda bence birden fazla mevcut. [signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired) Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired) Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper [Bu mesaj Namessar tarafından 10 Kasım 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Valla paladin adam keserde kesilirde. Bunu tartışmanın anlamı yok. Oyuncu ile alakalı. Amam benim en cok zevk aldığım karakter paladin. kolay kolay ölmüyerek deli ediyor karsısındakini. Ancak bi duruid ile rouge ile aynı anda karsılasırsa o zaman cabuk dikiyor nalları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Motor yakışmış ama =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 paladin de aslında warrior gibi gear dependent bir class... 60 ilk olduğum günlerde 57 56 warriorlara roguelara yeniliyordum , 1 ay sonra lightforge parçalarını tamamlayıp blackhands breadth & magnis will gibi +crit ve damage veren itemlarla birleştirip üstüne ice barbed spear alınca shaman bile yenebilir hale geldim... paladinin en önemli şeyi manasıdır , tek dezavantajı düşmanı öldürme konusunda biraz yavaş , tek şansı da seal of command ın proclaması gibi şeyler aslında... tabi bu retribution paladinler için geçerli... protection paladin içinde binbir tane taktik var seal of justice seal of the crusader gibi çok işe yarar şeyler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Wow oyununun yetenekle alakası yok bence.. classını oynamayı lvl60 olana kadar öğrenememiş bir adam yeteneksiz değil, salaktır.. malesef blizzard itema göre bazı şeyleri baz alıyor.. itemin ne kadar iyiyse, o kadar kralsın -tartışılmaz yani-[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ewet pala mı daa imba shaman mı olayına donen bir baslık daa arkadaslar dikkar adam ne yazmıs nakın baslıkda :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 allah purge vermiş gerisini koyvermiş ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 walla paladinle oynamasi gercekten dier classlara gore daha zor bence adami olduremedigi cok yanlis tmm warrior gibi dmg vuramaz belki ama genede ii bi gearla dier ii gearli bir cok classin ustunden gecer gibi gelior bide birazcik AB de kasarak unstoppable force aldimi cok ii dmg ler gosterebilir ayrica paladin bence pvp de bana gore shamandan daha imba AB ye biz party olarak girdigimizden bizim paladinler cok ii isler yapiorlar yanliz hep boyle oluor neden bilmiorum konu basligiyla yazdigimin hic bir alakasi olmadigini farkettim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Eternal, 09 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Şu paladinler dış görünüşe verdikleri önem kadar tekniksel olaylara önem verselerdi.Herşeyi Hordelardan önce yapardı alliance lar. Her shaman shaman gibi oynayabiliyor. Ama gerçekten paladin oynayan bir tane paladin görürsek şükretmek lazım. Bizim ordada herşeyi alliance'lar önce yapıyor Bg'lerin cogunu (büyük cogunlugunu) onlar kazanıyor, sayıları bizden çok fazla.. Demekki paladinlerin dış görünüşüyle alakası olmayabilirmiş.. Sadece paladinler degil allylardaki karakterlerin gerek görüşünleri gerek zırhları binekleri olsun daha özen gösterildigi için bizim burada da senin bahsettigin olay var.. sayısal üstünlük.. STV'de akşam 6 da Grom'golun 100 mt ilerisindeki bir questi yaparken 30 dk da 12 kere gang teşebbüsünde bulunulmasının bir tek sebebi var bizim orada... Mob sayısı kadar Ally olması :) Bunun nedenini bi düşünün..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bizede güzel class geliooo blood elf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar