DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu 2 SS Shania isimli Human/Mage bir karakterin gözünden alınmış. Burda Dikkati çeken şeyleri sıralarsak.1. İlk SS de FireBall yazan kutudan anladığım kadarıyla büyülerin yapım süresi var. Hayda diye yapılmıyor büyüler.2. Yapılan büyü çeşidine göre skill kazanma. 2 SS yede bakarsanız birinde Fire Magic Skill'i artarken Diğerinde Frost Magic artıyor.3. "Looting Changed To Free For All" Yazısı değişik loot seçimleri var galiba hmm neler olabilir???4. Umarım 2. ss de 25 yazısı Büyücünün attığı Fireballdan gelmemiştir. 25 dmg az göründü bana ya. Belki Büyücü çömezdir? :)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 22 July 2003 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 trailer'a göre grafikler kötüymüş ya tüh[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Grafik gayet güzel ya. Hatta bir kaç SS de abartılmış grafikler var.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 trailer dan bi farkı yok grafiklerin aldığı xp ye bakılırsa o kadar damage normal bence e3 videolarda da dmglar o civardı loot olayı ise party nedeniyle.. party yapınca değişik loot seçenekleri var[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 valla bana bu 2 screenshot wow çıkınca telefonfaturam yüzünden babam tarafında öldürüleceimi anlatıyo[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ulan çoşturuyonuz ya bu arada grafikler müthiş bence sslerde harbi aşmış grafikler[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Oyunun ilk trailerında footmanin(onun gibi giyinmiş yani) biri hiç bekletmeden gnomeun birine chain çakıyordu.[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 asıl tarilerde female dwarf ve orc'lar war eheh ayrıca ben trollerinde oynanabilir ırk olmasını isterem!ne güzel,astingoooooo diye atlrım adamların üstüne[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yok yaf ben troll istemem bana ırk lzm deel olucam human alıcam two handed swordumu alıcam gemi tayfamı şöyle denizlerde 4 5 ada ele geçircem felams yane öyle :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 troll hastasıyım "don mezz wid di baead guyyyyyy" "wo you want me killllllllllllllllll" "astingooooooooooooo" ehehe[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Düşman gemi görüldü saldıralımmı dicek tayfam ben dicekmn saldırın dağıtın ulan sonra gemilerine fırladığım gibi alıcam rusty two handedı basit bir lether setle çoşacam o olucak :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sonra o düşman gemisindeki orcish gruntlar war axelerle seni daatıcak,hehehe :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 E fantezimi boh etmeyin uleen :-) benim adam fakir ama onurlu cinsten olucak o rusty two handedla gerekince drag kescek hane :-) hem tayfam var dimi o tayfada ne adamlar olucak adamlar walla silahı olmayan yumruğuyla gruntı indiricek hane :-P[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Wala tüm history felams şimdiden hazır kesin denizci oluyom :-)bir çıksa ahh ahh[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben dwarf bir maceracı olcam dostlar edinip tehlikeli yerlere gidip kötülerin kıçına temeyi bascam ehue(gaza geldim bozmayın!) veya şööle bi orc grunt olup thrall'ın onurlu ordularında footman doruyacam![hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 22 July 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bence sen orc grunnt ken thrall denize açılmanı emretcek ve karşında denizlerin en harbici adamı yanre ben çıkıcam oracıkta doruycam :-)rusty two handedla tabe :-P[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 lancelot sen kafayı giantturtle maması olmakla bozmuşşun be abi:-p[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Abi unutma ama silahı o rusty two handed bildiin rustylere benzemez :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben kesin olunuyorsa paladin olucam yoksa knight oynatırım night elf ranger veya high elf ranger da oynatabılırım[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Oyunda Hero class ları yok. knight'ı da kendin yapacaksın direk onu seçmiyorsun.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ya beyler iyi grafikler falan güzel de silahlar dandik göründü bana özellikle ikinci ss de orc arkadaşın kılıcı komik olmuş herif şeyini alsa eline daha büyüktür yani. ama yinede güzel oyuna benziyo. hele de nightelf hunter olmak hoş olur. ama ben zaten daoc a başlıyorum. bi de şunu söyliycem. yeni çıkacak mmorpg ler arasında bence horizons muhteşem. yani hem grafik hem karakter çeşitliliği hem de dünye açısından. gerçi dediğim gibi ben daoc a başlıyorum. ama eğer horizons çıktığı zaman bilgisayarı toparlıcak param olursa camelot u tekrar bırakırım. yani ben de warcraft ı çok seviyorum ama yine de alternatifleri değerlendirmek lazım. www.istaria.com horizons hakkında bilgi edinebilirsiniz. [Bu mesaj nek2004 tarafından 30 July 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 abi bu oyun diyorum başka bişi demiyorum bak ciddiyim mükemmel olucak bende son trailerı indir blizzarddan en üstteki orda mükemmelliğini anlarsın bence tabe zevk meselesi bilemicem ama beenirsin herhal[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hasss.... koyduğum ssler değişmiş blizzard'a bak sen resimlerin isimlerini değiştirip duruyorlar anlaşılan :)[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 degisitirp durmuyorlar, yeni ss ekleyince eski ss ler bir alta kayiyolar :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 abi güzel oyun bence de ama yine de alternatifleri değerlendirmek gerek diyorum. bi yerde de ejdarha sslik saris fiend falan oynucaksın bi de eq gibi dandik grafiklerle falan değil muhteşem grafiklerle. screenshot lara bi bakın herşey çok harika yani en azından bence. bilmiyorum hani single ını oynadığın bi oyunu mmorpg olarak oynamakta hoş olur ama hem dünya hem ırk ve meslek çeşitliliği(gerçi meslekler konusunda çok bilgi vermemişler ama) konusunda horizons önde gibi. ha bi deşunu diycem gerçi paticik.com a da yazdım ama cevap gelmemiş. eğer ki horizons la ilgili bi bölüm hazırlanacaksa yardım etmek isterim en azından yapabildiğim kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar