Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin, orc türü canlıları nasıl çizebilirim?

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

Birkaç haftadır uğraşıyorum bir türlü düzgün goblin, orc vs. çizmeyi başaradım (hepsi yesil derili insanlar gibi oluyor). Anime'nin sadece insanlara has olma gibi bir durumumu var, yoksa ben mi yeteneksizim?[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

orc için çeneyi genişlet. gözleri insan dışı öfkeli çiz. büyük yabandomuzunu andıran dişler ekle ve son derece kaslı yap...
biraz da kamburluk verebilirsen al sana orc. kulakları da uzatabilirsin...

goblin olayında ise çeneyi sivrilticeksin iyice. vücut hatlarını aşırı ince tutcaksın. küçük, parlak ve kötücül gözleri olucak. kocaman kulaklar vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 01 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki:
kalemle[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
You can find me in the club,
bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs,
im in there having sex i aint into maken love,
so come give me a hug, if u in there gettin rubbed

Yanlış...
Nasıl demiş neyle dememiş o yüzden cevap kalemin ucunu kağıda bastırmak suretiylen..[hline]
Never was and never will be..
Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar arkadaş anime tarzında soruyodu galba...
kefallik yapmış olabilirim ama sanki standart goblin ve orc çizme yollarından bahsediyomuşun gibi geldi bana...

ELF firmasının bi tane frp animesi vardı, içinde goblin de orc da vardı. Bi bakabilirsin belki.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 02 July 2003 10:20 tarihinde demiş ki:
ghaldszar arkadaş anime tarzında soruyodu galba...
kefallik yapmış olabilirim ama sanki standart goblin ve orc çizme yollarından bahsediyomuşun gibi geldi bana...

Yok doğru söylüyorsun benim dalgınlığıma geldi herhalde çünkü normal frp tarzı orc goblin çizimi tavsiyesi oldu bu.
[hline]
Dans le noir, tous les Chats sont noir's
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Çizim Zank dıye kazanılsaydı 600 den fazla Todd 700 den fazla
Elmore olurdu.
Çizim bir denize benzer.Çizen ise kayıkcı acıldıkca acılırsın ama sonunda ne kadar açıldıgını anlarsın.İnan bana oyle kolay degıldır o sekıllerı kalıcı ve gercek kılmak her an cızıp her an cızımle basbasa olman gerekır hızlı bır gelısım ıstıyorsan.Once kendıne bır anatomı kıtap ı alıp ınsan vucudunu ıncelemen cunkı o anıme dedıklerın en ust sevıye normal cızerlerın elınden cıkmadır.Yanı kolay gelen aslında ıronık olarak en zorudur.Bu yuzden sana onerım once normal seylerden baslaman ınsan olculerı kanonlar vs vs...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

insana benzemesinin sorunu kafasiyla ilgili.

Oncelikle kellesini alalim. Orclar aptaldir, o yuzden kellesini ufak yap, kaslariyla kafasinin tepesi arasinda uzaklik kisa olsun, bu resimdeki gibi:

Gozlerini ufak, kizgin ifadeli, kisilmis topcuk olarak yap burdaki resimdeki gibi:

Burnunu biraz kalin ve tombul yap, domuz gibi olabilir, ama zorunda degil, boyle yapabilirsin:

Cenesini koseli ve sivri yap, kemiginin yumugu belli olsun. Agzinida, dudaklari kalin ve kirisikli sekilde belli olur bicimde dolgun ciz.

Genelde ust dudaklarini alt dislerinin arkasinda kalir sekilde yap. Dislerinin boyutu sana kalmis, her boyutta olabilir.

Kolay gelsin. Bi ara cizersem koyarim bende buraya biyere.[hline]Can't rain all the time.

Sosyal ağlarda paylaş

anime orc sux olur

sam wise didier'ın warcraft orc concept artına bakmanı tavsiye ederim süperdir
zug zug :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 01 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki:
kalemle[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
You can find me in the club,
bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs,
im in there having sex i aint into maken love,
so come give me a hug, if u in there gettin rubbed

icimden gecmedi degil :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...