nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Birkaç haftadır uğraşıyorum bir türlü düzgün goblin, orc vs. çizmeyi başaradım (hepsi yesil derili insanlar gibi oluyor). Anime'nin sadece insanlara has olma gibi bir durumumu var, yoksa ben mi yeteneksizim?[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 orc için çeneyi genişlet. gözleri insan dışı öfkeli çiz. büyük yabandomuzunu andıran dişler ekle ve son derece kaslı yap... biraz da kamburluk verebilirsen al sana orc. kulakları da uzatabilirsin... goblin olayında ise çeneyi sivrilticeksin iyice. vücut hatlarını aşırı ince tutcaksın. küçük, parlak ve kötücül gözleri olucak. kocaman kulaklar vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 içinden gelicek ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 buraya koy biz de yorum yapak[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Nukem_Verite, 01 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki: kalemle[hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed Yanlış... Nasıl demiş neyle dememiş o yüzden cevap kalemin ucunu kağıda bastırmak suretiylen..[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Çok isterdim de ben kalemi bütün kağıdı karalayıp arkasındaki silgiyle silip şekiller yaratma suretiyle kullanıyorum. :D:P[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Şu FRP rulebooklarından ve internetten daha önce çizilmiş resimleri inceleyerek onlardan esinlenip daha önce okumuş olduğun kitaplardaki okuma sırasındaki hayal ettiğin şekilleri de ekleyip kendi çizimlerini yapabilirsin. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ghaldszar arkadaş anime tarzında soruyodu galba... kefallik yapmış olabilirim ama sanki standart goblin ve orc çizme yollarından bahsediyomuşun gibi geldi bana... ELF firmasının bi tane frp animesi vardı, içinde goblin de orc da vardı. Bi bakabilirsin belki.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: horacegoesskiing, 02 July 2003 10:20 tarihinde demiş ki: ghaldszar arkadaş anime tarzında soruyodu galba... kefallik yapmış olabilirim ama sanki standart goblin ve orc çizme yollarından bahsediyomuşun gibi geldi bana... Yok doğru söylüyorsun benim dalgınlığıma geldi herhalde çünkü normal frp tarzı orc goblin çizimi tavsiyesi oldu bu. [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 saolun çok faydalı oldu. :tebrikz:[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Esası çok güzel karakalemim vardır ve pasteli felanda baya iyi kullanırım ama aklımdan çizemiyorum çok kötü:( ama birine bakıp çok güzel çiziyorum[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 WArcrafta goz at Blizzard oyunlara her derde deva oldugu gıbı bu sorunada cozmende yardımcı olucaktır. Bıde bır cok manga usta bın turlu yaratık cızımı var amma velakın yuzde 80 kedı veya gıllerınden olusuyo.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Lodoss Wars izle ilgli sitelerdeki resimlere bak hatta online çizgi romanlarını indir. oldukça yardımcı olacaktır sana orc goblin ve türevi canlılar çizmende.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Çizim Zank dıye kazanılsaydı 600 den fazla Todd 700 den fazla Elmore olurdu. Çizim bir denize benzer.Çizen ise kayıkcı acıldıkca acılırsın ama sonunda ne kadar açıldıgını anlarsın.İnan bana oyle kolay degıldır o sekıllerı kalıcı ve gercek kılmak her an cızıp her an cızımle basbasa olman gerekır hızlı bır gelısım ıstıyorsan.Once kendıne bır anatomı kıtap ı alıp ınsan vucudunu ıncelemen cunkı o anıme dedıklerın en ust sevıye normal cızerlerın elınden cıkmadır.Yanı kolay gelen aslında ıronık olarak en zorudur.Bu yuzden sana onerım once normal seylerden baslaman ınsan olculerı kanonlar vs vs...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bak bak bak...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 insana benzemesinin sorunu kafasiyla ilgili. Oncelikle kellesini alalim. Orclar aptaldir, o yuzden kellesini ufak yap, kaslariyla kafasinin tepesi arasinda uzaklik kisa olsun, bu resimdeki gibi: Gozlerini ufak, kizgin ifadeli, kisilmis topcuk olarak yap burdaki resimdeki gibi: Burnunu biraz kalin ve tombul yap, domuz gibi olabilir, ama zorunda degil, boyle yapabilirsin: Cenesini koseli ve sivri yap, kemiginin yumugu belli olsun. Agzinida, dudaklari kalin ve kirisikli sekilde belli olur bicimde dolgun ciz. Genelde ust dudaklarini alt dislerinin arkasinda kalir sekilde yap. Dislerinin boyutu sana kalmis, her boyutta olabilir. Kolay gelsin. Bi ara cizersem koyarim bende buraya biyere.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 anime orc sux olur sam wise didier'ın warcraft orc concept artına bakmanı tavsiye ederim süperdir zug zug :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Nukem_Verite, 01 July 2003 01:50 tarihinde demiş ki: kalemle[hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed icimden gecmedi degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kalemle :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ahaha gormedim ulan.. geç kalmışız.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 cız gıtsın bakaraktan bastan snra zaten kendı gozunun onuune gelmeye baslar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 al bak bakarak cızdıgım bakalım begencekmısınız anıme deıl lombak kapagı ama olsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize[Bu mesaj jacabo tarafından 07 August 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar