dogu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Level'ın ekim ayı dergisinde vizyona girmeye hazır bazı filmler yazıo.bunları oyun olarak oynuyorduk şimdi izlicez. örnekler devil may cry halo hitman far cry wolfenstein doom zaten çıktı dungeon siege(allaaaa) silent hill onimusha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hitman müüthiş olur heyecanla bekliyorum. Hep Metal Gear Solid'in film olmasını istedim bi duyuramadım sesimi :([signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepsi ticari kaygılar içeriyor.umarım bunun etkisiyle uyduruk cekmezler.doom iyidi ama ben isterdimki ilk doomu konu alsın :([signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ilk doomun pek bi konusu yoktu senaryosu da yoktu oyunun basında arkası sana donuk adamları vuruyodun gerçi yeraltından kaçmaya çalısıyodun ama ondan film çıkmaz[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Dante kadar karizmatik adam varmı ???[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 god of war da süper film olur. Kratos karakteri mükemmel adamın her hareketi kendi çıkarları doğrultusunda baydım jesus christ karakterlerden : ( Ben gerçek karakter istiyorum mesala oluyo ya saçma filmlerde dünya yokolmak üzere ama kötü karakter kızı rehin almış ateş edersen kız ölür diye ben öyle bir durumda kızı hiç çekinmeden vurucak karakter istiyorum silahını indircek karakter diil çünkü gerçek kahraman böyle olur..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. [Bu mesaj Hellsing tarafından 08 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 doomun yenisini sevemedimde ben ondan ole. çıkartırlardı konu.bana 2 saatlik beyaz perdede doom1 izletsinler yeter. (canım cekti yaw nerde benim doom Cdim)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 cok hos oyundu ama 1.si elinde kiytirik tabancayla basliyodun fln ozledm o zmnlari simdi yok ram yetmedi ekran karti az fln derdi de yoktu ahhh[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Half-Life 1&2 ve Starcraft da isteriz. Ve belki de Starcraft 2. Neden olmasın yaws?[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 starcraft 2 filmini ancak vasiyetin olarak yazabilirsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 prince of persia isteriz[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Oyununun çıkarılmasını vasiyetim ettim, filmi de ütopya zaten :D[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Gerab, 08 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: prince of persia isteriz Çekiliyor zaten iptal edilmesiyde :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hitman ve prince of persia super olur bol aksiyon falan insallah olur yane...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ama Hitman'de Vin Diesel oynayacakmış galiba. Bence aktör seçimi yanlış. İncecik, uzun boylu, ince yanaklı ve biraz da çatlak bi tip oynamalıydı.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 doom oynuyorum çoookkk saçma hala oynuyorum give all god yazıyorum ölümsüz oluyorum + istemediğim kadar silahım var çok sıkıcı geliyo :D şifresiz oynayamam çok zor bişey tırstırıyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: toggie, 08 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Hitman müüthiş olur heyecanla bekliyorum. Hep Metal Gear Solid'in film olmasını istedim bi duyuramadım sesimi :( o zaten interaktif film.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yetmez sinema filmi olsun. hikayesi mükemmel ya. hayatımda oynadıgım en iy oyundu zaten hikaye ve sürükleyicilik bakımından. filmini izlemek istiyorum.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 silent hill mukemmel olur müziğine hastayım saten var ya of ta nezaman cıkarlar vizyona?[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Hellsing, 08 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Dante kadar karizmatik adam varmı ??? Tüm kalbimle +1[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 japonların yaptığı oyunların konusu da müziğide grafiğide müthiş oluo. metal gear solid'in sonunda benden de yaşlar gedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Vin Diesel olur mu ya Hitman pff... Hitman işi kaslarıyla bitiren dana gibi bi herif değil ki! Tekniği var adamın Bulamamışlar mı daha ince bi kel adam [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 metal gear film olsun diyenleri şöyle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ohannesss orda marilyn manson mı yazıyo yaw...??[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DarKRideR, 08 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 08 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: prince of persia isteriz Çekiliyor zaten iptal edilmesiyde :D harbimi üüüüf bak nası gaz goldum yaw oyun zaten süperde film olarak manyak senaryo var o oyunda ne zaman geliyo tahmini olarak bi açıklama varmı ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar