Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyundan filme

dogu

Öne çıkan mesajlar

god of war da süper film olur. Kratos karakteri mükemmel adamın her hareketi kendi çıkarları doğrultusunda baydım jesus christ karakterlerden : (

Ben gerçek karakter istiyorum mesala oluyo ya saçma filmlerde dünya yokolmak üzere ama kötü karakter kızı rehin almış ateş edersen kız ölür diye ben öyle bir durumda kızı hiç çekinmeden vurucak karakter istiyorum silahını indircek karakter diil çünkü gerçek kahraman böyle olur..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

[Bu mesaj Hellsing tarafından 08 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama Hitman'de Vin Diesel oynayacakmış galiba.
Bence aktör seçimi yanlış. İncecik, uzun boylu, ince yanaklı ve biraz da çatlak bi tip oynamalıydı.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

doom oynuyorum çoookkk saçma hala oynuyorum
give all
god
yazıyorum ölümsüz oluyorum + istemediğim kadar silahım var çok sıkıcı geliyo :D
şifresiz oynayamam çok zor bişey tırstırıyo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Sosyal ağlarda paylaş

Vin Diesel olur mu ya Hitman pff... Hitman işi kaslarıyla bitiren dana gibi bi herif değil ki! Tekniği var adamın
Bulamamışlar mı daha ince bi kel adam
[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 09 Kasım 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 08 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
said:
Gerab, 08 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
prince of persia isteriz

Çekiliyor zaten iptal edilmesiyde :D

harbimi üüüüf bak nası gaz goldum yaw oyun zaten süperde film olarak manyak senaryo var o oyunda ne zaman geliyo tahmini olarak bi açıklama varmı ?[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...