shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şubattan beri wow oynuyoruz bakalım o zamandan bu zamana kadar ne suçlar işledik.(accık salakça oldu ama içimden geldi accıkta merak) Bi keresinde dm northda bütün grubu org yollayıp belt of archmage recipe'ı ninjalamıştım ruhları bile duymamıştı.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mart ayında lvl 50 civarındaydım, wetlandse gidip benden çok düşük horde'lara quest yaptırmıyordum..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 zamanında zul farak da bi item düşmüştü, need dedim ama raidden sonra iyice bakınca la dedim benimki daha iyiymiş. neyse laf yememek için daha iyi item bulana kadar onu takmıştım :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bi ara festival gelmisti cocuk alip gezdiriyoduk ya... iste o cocugu ben hunharca ezmistim. :((88888[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ubrsde rendden duşen polearma 7 kere need attım 7sinide aldım hepsini vendorladım 56 goldum oldu[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Corpsemaker hacıladım hunter item diye :D shaman rolladı ama ben daha yuksek rolladım :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 razorfen kraul'da çok bariz priest mace'i olan bir iteme rollayıp 100 atmıştım. o zamanlarda vendora 2g'den satıştım. guildde büyük olay çıkmıştı çünkü partide mace'e rollayan diğer tip bizim guilddendi. yoğun otoritem ve baskım sonucu priest guildden atıldı.[signature][hline]MSNem, WoW Kenzo Avalon the Crownkeeper K.A.L. Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hunterlar yazmasın zaten hehe ıkı hafta once deadmınes daydık bır mobdan mavı +12int +8 sipirit bıde baska bıseylı yuzuk cıktı hunterım bende pull yapmamı beklıyor ehrkes tam o anda cıktı bende dırek yaratıkları gurubun ustune 2 ser ucer cekıp need attım mıllet aceleyle greedledı heralde yuzuk bana dustu hehe bakamadılarda zaten tanımıyodum kımseyı ayak ustu toplanmsıtık fıydım dırek ama yuzuk bınd on pıck mıs patladı elımde gıttım 8g yemı ne vendora sattım hehe bıde benım guıldden bır arklayız gene gecenın ortası9 kımse yok elemanın bırı defıas gloves dusurmus set ıtem AH de 1-2g ye gıdıyor bu elemana vendora sat daha ıyı kımse almaz fılan dedık 25 sılver kazansan AH den buyuk kar say fılan dedık oda buyout 20s ıle ah ye koymus ama aynı ıtem bır ustte 2g dırek buyoutladım alt charla 1.2 gold a sattım hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Level 20 civarı iken, SFK'da Robe of Arugal farmlıodum. Pirvan ile beraber gidip, düştüğünde Roll atıoduk. İlk ben rollardım eğer benden sonra priest daha yüksek roll atarsa, Pirvan "yanlışlıkla" rollardı.. Ben alamazsam, onlarda almasın :P[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 heheh bende çok yaptım ole gangren briarwood reedim oldu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bi keresinde ubrsdeydik adamlar internet sitesi üzerinde dkp kurmuş guildçene gitmioruz ama lider belirli bi adam olunca sana link verio onun sitesine girip kayıt oluosun fln.rende geldik benimde çıkmam gerekti band of rimu mu neydi crit veren ring ona need dedim 15 puan verdim(15 puanla başlıosunz) alıp vendora postaladm sonrada bidaha o adamın raidine girmedim :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hiç bişi yapmadım paladin günaha girmez.[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ubrs de drakki nin odasını temizlerken 2. action bar da 6 numaralı tuş intimidating shout a , 1. action bar da 6 da sunder armor a ayarlı , şimdi rage toplayınca sunder a basıyorum sanıp intimidating e bastım tabi önümdeki ejder dışında yanındakiler hepsi odada koşuşturuyo tüm mobları + drakki yi çekti wipe yedik , hemen OMFG WHO DID THAT falan dedim o sırada da şansa priest yanıma yaklaşmış , priest i suçlayıp attılar gruptan... sonra gülmekten öldüm nası çakmadı bu aptal herifler diye tabi +1 evil personality puanını da almış oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çoğu kez yavaş gittiğini düşündüğüm guruplarda sadece wipe yiyelim de başka gurup bulayım diye priestten agroyu almadığım, aoe ile fazla fazla mob çektiğim, nova atıp uzaklaşacağıma kendimi öldürttüğüm çook oldu. sonra da "i will not run this instance again with such a stupid priest, sorry people"[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Cafede oynuyorduk 4-5 kişi o sıralar Tanaristeki tospaları farmlıyordum "Epic düşürmeden bırakmayacam" demiştim kendi kendime. Sonunda bir gün ilk epicimi düşürdüm (http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=1980) cafedekilerin görmesiyle birlikte yanımdaki arkadaşım "Aslında bana çok lazım" dedi. Bende o acele içinde tek hamleyle karaktere taktım :) *Not: Hunterım "Underworld Band" Binds when equipped Finger Miscellaneous +10 Stamina +6 Spirit Requires Level 38 Passive: Increases damage done by Shadow spells and effects by up to 14. [signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 09 Kasım 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gecen ubrs deydik Warchief i kestigimiz arenadayız onden gelen ejder ve orkları kesioz ben t ye bastım karşı balkondakı mob u hedef almıs ates ettim arka kapıdan 50 tane orc daldı iceri wipe yedik ben hemen kapiya yakn duranları sucladım kimse bende şüphelenmedi :D:D:D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lol okuduklarıma bakıyorumda ben cidden bayaa "temiz" oyuncuymuşum yaf ;) shame on ya people! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 walla bende kendimi birden kanatlı bi melek gibi gördüm, daha ne inciler dökülecek bakalım bu itiraflarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mümkün oldugunca random gruplara girmesem de arada para lazim oluyor falan girmek zorunda oluyorum. Ama bazen o kadar kötü oynuyorlar ki dayanamiyorum. Hic olmadik yerlere gereksiz wipe'lar, inanilmaz yavasliklar ve benzeri seylere ragmen bir de cok bildigini sanip abuk subuk konusanlar cikabiliyor. Her neyse sadece böyle abarti durumlarda kaldigimda bayinca alt + f4 ile cikiyorum oyundan, gidip baska bir isle ugrasiyorum yada altimla falan oynuyorum. Sonra da girdigimde grupta sucsuz biri varsa mail atip modem bozuldu cart curt diye özür diliyorum. Sanirim 4 kere falan yaptim bunu ama cidden lazimdi yani, sinirlerim bozuluyor yoksa. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Kasım 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Miraj ben senin durumuna düştüğümde dayıyorum karakteri bi duvara koş babam koş , ondan sonra kablo modemin fişini çekiyorum , lagdan düştü biliyorlar . :)[signature][hline][b]++++- * Ubuuntu * Undead Mage * * Hajnal * Burning Legion * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bende cok bencilce oynarim, eger bir isden zerre cikarim yoksa asla yardim etmiyorum kimseye. Yukardaki bayinca partyden ayrilma olayini ise cok yaparim bende fakat once neden ayrilacagimi yazar, milleti bir guzel sucladikdan sonra (ama oyle yanlis oynayanlar varki ) ayrilirim. Kimsedende tek bir sitem gelmedi. :) birde ustume kaza ile birsuru mob cekip baskasina sucu atmayi bende cok yapdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DePeCHe, 09 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Miraj ben senin durumuna düştüğümde dayıyorum karakteri bi duvara koş babam koş , ondan sonra kablo modemin fişini çekiyorum , lagdan düştü biliyorlar . :) Tmm bunu ogrendigimiz iyi oldu :) senle instancedeyken bole bisi olursa yemeyiz ona gore :P Nickim syra yada crystal[signature][hline] [Bu mesaj aKuMa tarafından 09 Kasım 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben de bi kere zul'farrak'tayım, acaip sıkıcı bir grupla yavaş yavaş ilerliyoruz. benim ihtiyacım olan görev eşyası düştü (o sırada da annem deli gibi 'yemeğe gel yemeğe' diye çağırıyo beni), bi 5-10 dakka 'bende çok lag var, sizde sorun var mı hiç' muhabbeti yaptım adamlara, sonra modemin fişini çekip afiyetle yemeğimi yedim :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya yemin ediyorum ben bir melekim :) hordeye bile yardım etmişliğim varken şurda okuduklarıma bak ;) oyun bu arkadaşlar allam ya :)))[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkada$ın priest karakteriyle AB'de sürekli biri bana saldırınca fade yapıp,"off AB'de priestte bug var.millet nasıl farketmiyo anlamıyorum" demi$tim.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar