Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tek çocuk olmak...

lilynessy

Öne çıkan mesajlar

said:
Eladuin, 10 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
hep bi ablam olsun isterdim... dertli olduumda bi kıza aşık olduumda paylaşabileceğim bana kesinlikle gülmeyecek ve moral verecek bi ablam olmasını gerçekten isterdim...

ehuhe kıymetini anladım.birazdan gelir.gelince öpücem :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

benim 2 ablam var ama 1 tanesini senede bi defa goruyorum artık
bu sayı gecen 2 senede 1 olcak 24 aralıkta hasret bitiyor 1 hafta için :)
kendisi yurt dışında yaşadıgından böyle oluyor

gideriyle ise yazın dha cok gorusuyorum ama o da zor hep yaz okulana kalıyor okulda ben edirnede o ankarada okuyunca boyle oluyor :)

ya kavga etmek bile guzel yani

nispet yapıyım biraz ama bende az goruyorum ablalarımı :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

hep tek cocuk plmak ıstedım kardesım ndn war dıe kızıp durdum ama sımdi ayrılınca belki iyki kardesim war dıyorum.gercekten mukemmel bısey simdı yalnızım ewde we gercekten yalnız olmak cok zor...
ayrıca abla olmak gercekten cok güsell[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

bende tek çocuum
nerde çokluk orda b.kluk
babamda tek çocuk
annemler ise 9 kardeş
bakıyorum anneme habire kardeşleriyle uğraşıo kırgınlıklar sevinçler felan hareketli bi ortam
babamın ise kafası dinç, rahat
yani riske atmaya gerek yok tek olsun temiz olsun
ayrıca fedenin dedii gibi

Ne dostlar gördüm kardeşten ileri
Ne kardeşler gördüm şerefsizin teki..[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

ya mutlaka awantajı da dezawantajı war ama ınsanın kardesı olması tutunacak bı dalı olması cok gusel tabı dostlar da gecıo bazen kardes yerıne ama kan bağı farklı bı olay ..[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

bence ınsanın tek kardesı kendısıdır ıllada bısıler anlatmak ıstıyorsan kendı kendıne anlatabılırsın ama dıkkat et kendı kendıne bısıler anlatırken bırılerı senı gormesın hemen deli derler :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 10 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Açıkça kardeşin yoksa dostların kardeşindir zaten bir nevi bunu düşün..

Çok doğru[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

tek cocugum yanlızım dertlerimi sıkıntılarımı kendimle paylasıyorum.. bu hayattaki en iyi arkadasım kendim.

ve o arkadastanda nefret etmeye baslarsam yakında işte ozaman hayata tutunacak sebeblerimin sayısı sıfıra inmiş olacak[signature][hline]Trust No One

[Bu mesaj BlaCk tarafından 11 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek çocuk olmak ailenin sevgisi bakımından çok güzeldir.
Yalnızlık bakımından ise çok kötü.

Belli bir yaşa geldikten sonra hele ki teknoloji çağındaysan , gerek gerçek arkadaşların , gerekse sanal ortamda tanıştığın arkadaşların,dostların kardeşinden daha yararlı oluyor.

Şahsen ben istemezdim başka bir kardeş.[signature][hline]
M"etket"oonZ

İstanbul'dan çıkar teli..
Ardıç ağacından kolu..
BE allah'ın Sersem kulu...
Şeytan bunun neresinde?
Sosyal ağlarda paylaş

kuzenim ve abisine(gerçi oda kuzenim ama olsun) acayip özeniyorum. abim olmalıydı yada erkek ikizim:(
cidden çok şanssızım

acaba küçükken evde nasıl oyun oynardım ki?
kardeş kavgası bile mükemmel bence.
şimdi kuzenime bakıyorum abisine tapıyor.abisi ise vay be dedirtiyor.onlar kendi içinde bambaşka bi aile aslında...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

bende 16 yaşındayım..
kardşeim 3 yaşında..
eve huzur geldi resmen
o dogdugundan beri
kardeş guzeldir..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...