Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ramses eline hiç mezura alıp baktın mı 35 Cm ne kadar yapıo? Fazla salladınız gibime gelio...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sole diim cidd anlamda bateri caliscaksan bişiler düsünerek koldan calan ve ole kas yapan ki ciddi yapilir adamdan bi bok olmaz bateri bilekten calinir a4 ü duwarda tutma da o olay bilek guresinde yenilmezsin..ama asmis baterisler kolay sarkilarda davulu ciddi DÖVER sov olsun die o ayrı..bakmanızı rica ediim one da lars bridge koldan mı bilekten mi wurur..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bilekten vuruyomuş şimdi test ettim :)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Popeye, 02 Şubat 2003 11:43 tarihinde demiş ki: lol double dragondaki abobo`ya benziyo[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn [Bu mesaj Popeye tarafından 02 Şubat 2003 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] eheue evet bende ona benzettim[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Deamon zaten kası yapan şey o tripler değil mi :) Biliyorum kamçı hareketi, baterist dediğin istediği kadar sert görünsün, karıncayı zkip belini incitmeyecek tiptir. Ama mesela Duman konserinde (BG konseri diicem, admna adamı görememiştim orda) baterist şov tribine girdiği için kolları da hareket ediyo. Yoksa bateristlerin omuz kasları (biseps ve triseps di galiba bilmiyorum) o kadar da gelişmez, asıl gelişen masa tenisi oynayanlarda da olduğu gibi dirsek altındaki kaslar oluyo :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Kızlar kaslı erkeklere bakar. Ama üstteki gibi havyani tipleri kastetmiyorum. Mesela Calvin Klein mi ne son zamanlarda sarışın bir erkek çıkarmıştı. Hatta Hürriyet'te Ayşe adlı yazar onu konu mankeni yapmıştı bir yazısında. Bu adam şöyle süper böyle süper demişti. Özgür çocuk diyip şımartmıştı. O tip kişileri kastediyorum ben. Bizim eleman gibi havyani kaslıları değil. Kasa bakan kız morondur demişsiniz. O zaman şimdiye kadar tüm kızlar moron. Çünkü kası önemsemeyen, göbeği önemsemeyen, akıllı fazla kız görmedim ben.[hline]I am QAOSbringer!
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Xaero bana inanmıyorsanız nukemle aynı şehirde oturuyoruz,buluştuğumuz zaman o da görsün inanırsınız belki o zaman.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sen kendi resimlerini de koy. hmmm şimdi herkes 50 santimlik pazulara sahip olduğunu söylüycek. Benim gibi göbekli bir allahın kulu daha yok mu peki, herkes kaslı mı?[hline]I am QAOSbringer!
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bende kasda göbekde yok :D bende et yok !!!
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bone olm nukeme göstericem görüceksiniz,inanıcanız o zaman.. Bone üzülme bende iriyimdir hafiften :D Nukem tarif edecek beni size(buluşmadık daha ama).[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger [Bu mesaj RamsesII tarafından 02 Şubat 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Bonecrusher, 02 Şubat 2003 12:55 tarihinde demiş ki: sen kendi resimlerini de koy. hmmm şimdi herkes 50 santimlik pazulara sahip olduğunu söylüycek. Benim gibi göbekli bir allahın kulu daha yok mu peki, herkes kaslı mı?[hline]I am QAOSbringer! Bende bira göbeği var. Eritmeye kasıoz işte zaten askere gittimi istesemde istemesemde eritecekler ya :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ben de de göbek var, 70 kilo nerden geliyo sanıyosunuz, biskrem + süt denen şu vazgeçileemz ikiliden... bi de biradan var, ama fazla değil o Yaşasın çikolata! Vücudum orantısız benim işte, kollar geri kalana göre fazla gelişmiş[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bide benim suratta ayrıyetten façada mevcut :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 benim surat saman yolu gibin, buluşmadakiler hatıralrlar (birden kendimizi ezme olayına giriştik :)) ossun gene de, kendimden mutluyum, daha kötülerini de gördüm[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Volfi sen benim façayı görsen kafayı yersin :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Valla sizin kol çevreniz 30 Cm'se benim façamda 20 cm falan var. Yollıcam resmi kimse inanmıcak şimdi[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 kol 35, bacak 55[hline]I am QAOSbringer!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 kol 37.5 bacak ölçmedim 2 aylık body ciyim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 vücut geliştirme ruhsal mastürbasyondur bence.. link açılmadı iki saattir resme bakamadım ama..sevmiorum body building olayını..[hline]all i want to do is live..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 valla bu herif vücudundaki kasların hepsini bikerede sıkmak için harcadıgı enerji yi elektrik enerjisine dönüştürse istde elektrikler kesilmes[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
geberik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 XaeroFarb, 02 Şubat 2003 12:19 tarihinde demiş ki Ramses eline hiç mezura alıp baktın mı 35 Cm ne kadar yapıo? Fazla salladınız gibime gelio... bi ölçsene kendininkini 35cm göründüğü kadar fazla değil.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 o herifin kollar 30 cm olmasına imkan yok 55-60 cm arası var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Saçmalamayın be benim kollarım 37.5 yeni ölçtüm Arnold şıvazeneger in 57 cm Marcus un 62 cm resim açılmıyo offf[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [b][i][email protected][b][i]
Öne çıkan mesajlar