Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dertler....

hergele

Öne çıkan mesajlar

Sıktım sizi biliyorum ama şöyle açıkca bütün dertlerimi utanmadan sıkılmadan anlatmak istiyorum içim boşalsın
2 senedir herşey tozpembe gidiyordu heryerim arkadaş kaynıyordu okulda popülerdim mutluydum yani
Taki sınıfta kalışım herşeyi boşverişimle beraber gelen olaylar
Ailemle kavgalıyım aramız çok soğudu çok vukuat yaptım hatalıyım ailemi hiç suçlamıyorum ama aramı nasıl düzeltcem bilmiyorum
Sonra yavaş yavaş daralan arkadaş çevrem ve şu an kısıtlı arkadaşlarım ve en samimi bulduklarımdan uzağım ya dargınım ya uzağım işte kendimi boş hissediyorum bu nedenle
Ve bir türlü yolunda gitmeyen ilişkilerim hiç bulamıyorum gerçek aşkı hep gönülden gönüle gidiyorum ama tutmuyo mayası hep mutsuzuz ayrılıyoruz
Ve şimdi kendime göre büyük başkalarına göre küçük derlerimle haftaiçlerini parktaki kahvede geçiren derslerine bakmayan haftasonları içmeye giden biri oldum çıktım kendimi tanıyamıyorum etrafımda yine aynı insanlar yok azalmış arkadaş çevremle bir kısırdöngü gibi hep aynı şeyleri yapıyoruz
Bu ani çöküşün yükselişi olmazmı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

yükselişi tabiki olur bu da senin ellerinde derslerine asıl unutma ki hayatta ne yapıosan kendine şöle bir düşün vede silkin kendine gelmeye çalış sen başarılı oldukça eski arkadaşların olsun çevren olsun yine senle yakınlık duymaya başlıcaktır ama en önemlisi tekrar çalışmaya başlaman ki derslerinde başarılı olup geleceğini bir ray üzerine oturtman sonradan kızlarda arkadaşlar da gelicektir ailenin sözünü dinle onların sana sunduğu tecrübeleri kesinlikle yaşamadan hazmetmen lazım ki o sorunları bilerek yaşamadan o devrelerden kurtulman ..

benim sana tek diyeceim şey çalış çalış çalış vede geleceğini garantiye al..
sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

- Aile sorununu dert etme. Aile zaten her zaman için nolursa olsun çocuğunu sever ve her zaman affetmeye müsaittir. Gidip onlara adam gibi derdini anlatır, karşına alır konuşursun. Tüm dertleri baştan sona anlatır ve hatalarını gördüğünü söylersin, zor bir dönemde olduğunu psikolojik olarak yıpranmalarının sonucu böyle olduğunu söyler özür dilersin ve eminim iyi şekilde anlatırsan onlar da sana destek olacaktır. Tabii sadece sözde kalmayıp aklını başına toplamış şekilde devam da etmelisin.

- Arkadaşlarınla arayı soğuttuysan da aynı şeyi tekrarlarsan çoğunu geri kazanabilirsin. Dargın olduklarınla konuşur diğerlerini de arayıp sormaya başlarsın "abi uzun zamandır görüşemiyorduk ya pardon benim de hatam gel bi görüşelim" dersin.

- Ders konusunda zaten kendin sorununu yazmışsın. Çözüm belli değil mi sence de? Kahveye içmeye gitmez oturur çalışırsın.

- Aşk işindeyse çok fazla kurcalamak aramak hata. Bırak eninde sonunda zaten birini bulacaksın. Dert etmektense oluruna bırak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

nickinle hitap etmek istiyorum sana.

bi kere herşeyin düzeleceğine inan.sonra bir liste yap.her derdini sırala.hepsini teker teker çözmeye çalış.çözdükçe güven gelecek,mutlu olacaksın.

ha bi de hiç bi dert çözülemeyecek kadar zor değildir.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

@hergele
Giden dostluklar ve sevgiler geri gelmiyo olm bi garip bişi böle bu hayat
@rewendor
Dargın olduklarınla konuşur diğerlerini de arayıp sormaya başlarsın "abi uzun zamandır görüşemiyorduk ya pardon benim de hatam gel bi görüşelim" dersin. oldu onlarda tamam abi bekliorum der.
[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .

[Bu mesaj Angelotti tarafından 09 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önce kendinden başla.seni bırakanları hiç görmemiş gibi yap.yani selam falan verme.ama yüzünüde buruşturma yani.görmezlikten gel.ve suratlarına bakman gereken durumlarda BOMBOŞ bak yüzlerine.sonra dersler,yavaş yavaş başla.günlük tekrar falan yap(dünyanın en iğrenç olayı ama napcan işte),derse katıl.ve çevrende kalanlarla ii olmaya çalış.
derslerini düzeltmeye bak önce.bu insana 100 de 100 özgüven kazandıran bişiy bence.ha bide unutmadan algılarını aç.yani baktıını gör,dinlediini yorum yapmasanda anla.somra öle bi serilecekki herşey önüne sana düşen sadece istediini seçmek olacak.sınıfta kalma olayını mümkün olduunca unutki seni yıldırmasın.içmeyi bırak.içmeyi ödül olarak koy mesela.kafanda bunlarla ilgili bişiy tasarla,tasarıyı gerçekleştirince bi kıyak geç kendine.
sınıfta kalma olayı hariç ezikliimden dolayı senin gibiydim.sonra sana bu anlatıklarımı bi deniim diye yapmaya başladım.ki ben bunlara hiç kulak asmayan bi insandım.sonra herşey önümde serildi.seçim bana kaldı veeeeee....gidenler geri döndüler ama ben onları beni bıraktıklarındaki gibi karşılamadım.
bizim okulda ayyynı senin durumda bi çocuk var.gidip konuşmak istiom ama tanımıom die...
nese bi dene istersen çünkü bu yazdıklarım tescilli benim tarafımdan.sormak anlatmak istediin olursa yaz buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...