punishment Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu sitede bole şeylere yer yok ama annatmadan yapamıcam..=)hoşlandıım bi kıs war ve o kim olduunu bilmediim birisi tarafından nette rahatsız edilio tanışmak istiomş sewgili arkadaşımıs:@tabi ben istemiorm kendisi de bu durumdan rahatsız fazlasıyla..işte ben bu yüsden onu hacklemek istiodm saolsn prudent kardeşim bana fazlasıyla yardımcı oldm ama yinede benm acemiliime geldi ve dosyayı yoollarken yanlışlıkla serveri açtım tabi virüs bana girdi :Dbu yüsden kendimden utanıorm ama ossn azimle zıçan duwarı diil çin seddini bile delermiş ..delen arkadaşlarım war:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 züper bi program var tıklyıosun adamın internetini blokluyo[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o bişey değil bi tane var tıklıyorsun adamın modemi cd rom yanıyor ama işlemcisi yanmıyor adama çok masraf olmasın diye adamlar onu bil düşünmüş ki sen düşün[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saiolar sendede epei malzeme war galiba o dediin prog nerden inio bilionmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 www.hackerolmakisteyenler.com[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ohoo bu siteye çoktan baktım ben burası kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o zaman bunu dene www.lamerolmayiisteyipdeolamayanlar.com bide www.banahackerolmayiogretirmisinbenyeniyimde.com.tr war[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şaka bi yana biri bana hacker olmayı öğretebilir mi acaba çok istiyorum gerçekten ama daha dün aldım ilk bilgisayarımı o yüzden dalga geçebilirsiniz ıhı :))[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bide Bu Var[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 09 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 beyler bence bokunu cıkarmayalım.. arkadaşın yaptıgının lamerlikle alakası yok.. napsın adam kaba kuvvetle halledemicekse.. bi ders vermesi gerekir ..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [spo1=eaeae][/spo][signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.[Bu mesaj Muhallebi tarafından 09 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi o kadar anlattım yani nası başardın açmayı :). gerçi bende denemek için açtım hala gelio kendi keyloglarım auheuha silemiyom[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi olaya bak boynuz kulağı geçermiş hakkatende senin hocanda iş yok punish[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence hackerlığın kaba kuvvetten bir farkı yok. sanal alemde kaba kuvvet uygulamaktır da diyebiliriz. nasıl ki gerçekte 'sözle' altedemediğini 'kötekle' altetmeyi dener 'bazıları', sanal alemde de 'egolarını' kaba kuvvetle tatmin edebiliyorlar.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: punishment, 09 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bu sitede bole şeylere yer yok ama annatmadan yapamıcam..=)hoşlandıım bi kıs war ve o kim olduunu bilmediim birisi tarafından nette rahatsız edilio tanışmak istiomş sewgili arkadaşımıs:@tabi ben istemiorm kendisi de bu durumdan rahatsız fazlasıyla..işte ben bu yüsden onu hacklemek istiodm saolsn prudent kardeşim bana fazlasıyla yardımcı oldm ama yinede benm acemiliime geldi ve dosyayı yoollarken yanlışlıkla serveri açtım tabi virüs bana girdi :Dbu yüsden kendimden utanıorm ama ossn azimle zıçan duwarı diil çin seddini bile delermiş ..delen arkadaşlarım war:D:D evet hazimle zıcan felen fılan olayı dogru ama madem o kadar hazımlısın bu hackıng olayını burdan arayacana www.google.com var orası sana daga cok yardımcı olur burdakıler bılse bıle ogretmezler daga once hackıng uzerıne baya bı konu acıldı cunku [Bu mesaj fixxer tarafından 10 Kasım 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güzel konu :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Mavi, 10 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki: güzel konu :) ewt[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: stifmeister, 09 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: beyler bence bokunu cıkarmayalım.. arkadaşın yaptıgının lamerlikle alakası yok.. napsın adam kaba kuvvetle halledemicekse.. bi ders vermesi gerekir .. epey bi var... ozellikle kaba kuvvetle halledemeyecekse kismina takildim ne yani halledecek olsa oyle mi yapmasi lazim... nasil rahatsiz ediyor ki? email'sa block'lasin. instant messenger'sa yine block'lasin.. ha rahatsiz edilmek istiyosa ayni sekilde devam edebilirsiniz sanirim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Haha bi an 5-6 sene önceki halimi hatırladımda..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: stifmeister, 09 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: beyler bence bokunu cıkarmayalım.. bunu soyledigin adamların cogu "bokunu cıkarmak" nedir onu bile bilmez o yuzden bosver... gormezden gelmek lazım artık malum mesajlari.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Pluton, 09 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Bide Bu Var [signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 arkadaşlar basıları çocuk kaba kuveetle halledemio demiş hava atmak için demiorm ama ben o çocuu bulursam havada karada ... annladınz heralde bole bi konuda şakam yoktur taviz wermem :D:Dbu 1 2cisi kimse hocama laf etmesin:) yhnx to prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 haklısın taka[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar