Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopegim Kediyi yedi

snapsys

Öne çıkan mesajlar

hah size komik bi olayı anlatayım simdi bizim sitenin onundeyız bı bayan vardı işte köpeği hani avcı köpekleri varya ondandı bizim sokak kedisi var (çuri derdik) kopek buna baya bi şiddetli havladı yanına doğru gitti kedi bi tıss diyip söyle ürkürdü ne bileyim acaip bşiseyler yaptı kendini kastırdı herhalde köpek aglama sesi gibi varya otarz bi ses çıkıp hemen kadının yanına gitti ama varya nasıl yarılıyoruz orda arkadaşlarla abi köpek kendini marifetli sandı bızım kedi onu yedi apoaha[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

Sosyal ağlarda paylaş

abi öldürmek ayrı kediyi çiğ çiğ yutmak ayrı bi de tüm
insan butlarını flan kanat tarafını sonaya saklar
yok bizim köpek tüm yuttu :)
burası yazış yani
azcık daha iyi sallasa kafama gelcekti son anda eğdim kafamı :D[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

kediyi fırına sürüp öyle verelim köpee istersen? hazmı kolay olur o açıdan dedim :P nasıl yediyse yedi ama bence de beslenmemesi gereken tehlikeli bir hayvan, bi yerlerde okumuştum, bi yerde 2 pitbull sahibi olan bi adam varmış işte bunları dövüştürüyomuş yasa dışı olarak, bunların yanına bi de kangal almışlar, yemeği paylaşamadıklarından 2 pitbull kangalı öldürmüş felan, tehlikeli bi ayvan yani[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

abi öldürmek ayrı
insanıda öldürüyo haberlerde duyduk yani
ama tüm bi parça olarak yutması atış
biraz daha sallasa şey diycek
hmm biz pitbuluma safaride giderken ben şööyle zürafalara bakıym derken bizim hınzır filin tekini yutmuş
en son gördüğümde sol bacağıyla uğraşıyodu o sırada çektim felan ama tasması kommuş
hınzır işte ne yaparsın[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 August 2003 10:55 tarihinde demiş ki:
Köpek kediyi yakaladıgı an kedi için herşey biter. Belkemiğini kırması 1 saniye falan sürer ve acıyı çok az hisseden köpek türleri (pitbull, bullterrier vs vs) gibi köpekler için kedi öldürmek zor değildir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

onemlı olanda kopegın bır kedıyı yakalaması zaten, kedı oyle kolay kolay yem olmaz be kopeklere.Hatta sokakta gordugum hemen hemen 10 kopekten 8'i kedılerden fena tırsıyor. Kedi kambur pozisyonuna gectıgınde kopek coktan yol alır.[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen gün köpeğimi gezdiriyom şimdi
bi ara dalmışım
bi baktım kadının tekini yutuyo bizimkisi
kafamı çevirdiğimde eteğini gördüm bi tek çektim felan ama tasmasıda koptu
yazık oldu tasmaya 15 milyona aldıydım yaw[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 06 August 2003 14:09 tarihinde demiş ki:
doğrudur çünkü diğer köpeklerlede pek iyi geçindiği söylenemez ben koltukta iken zıplayım kucağıma yatıyo sanki sığıyormuş gibi bide manyak uhuhuh nedir bu çilem köpek sanıyordum kedi çıktı huh.Sıcağıda çok seviyor tam kedi ya uhuh[hline]Under Construction

kedı sahıbıyım, ılk defa senden duydum kedılerın sıcagı sevdıgını.[hline]*{@}^o^{@}*
Sosyal ağlarda paylaş

Moda da ara sokaklarda dolaşırken bir köpeğin kediyi kovaladığını gördüm. Köpek öyle kocaman birşey de değildi hani. Hav hav hav miyav mır gır derken bir köşeye sıkıştırdı kediyi. Kedi kurbağa gibi kendini şişirdi. Birden pacman hesabı işler terse döndü bu sefer kedi köpeği kovalamaya başladı. Sesler kaii kaii kaii ile roaarr'a döndü. Yolun ortasına kadar kedi köpeği kovaladı sonra bıraktı geri kendi yoluna döndü. Köpek yolun ortasında durdu geri baktı ve yere oturdu. Arabamla yanından geçerken durup camı açtım. Ayaklandı bana baktı. (hani derler ya with puppy eyes) Hadi oradan çapulcu diye bağırdım. Ardına bakmadan oradan uzaklaştı.

E be oğlum yutamayacağın lokmaya niye ağzını açarsın.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Kermitcim ben güvercinleri balkonda beslicem kedi nasıl çıkacak 2ci kattaki camekan alana:D
Ginede güvercine saldırsa boncukla ateş ederim ayrılın lan diye:)[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 06 August 2003 17:19 tarihinde demiş ki:
len kedinin çıkamadığı yermi varda olsun sen uzak tut yazık olmasın güvercinlerime
az kaldı getircem 4 - 5 gün kaldı galiba[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch

Olm kedi sahipleri dikkat edin valla kedinizi heryere çıkartmayın öle. Benim kuzenin kedi balkonun camekanının dışına çıkıyodu ufacık yerde ipde yürür gibi geziyodu aradabi gidiyodu birgece düşmüş salak 7.kattan sabah kediyi pestili çıkmış halde bulduk[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...