MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Süper ya :) http://rapidshare.de/files/7454304/ANONS.doc.html edit: pardon yanlış yere açtım internete açacaktım neyse, devam edin süper :) [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 10 Kasım 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İngilizce bilmemenin kötü yönleri işte.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 "I hate this fucking job, and I will be fired" ahehea süper harbiden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 I hate this fucking job, and I will be fired Bu kahrolası işten nefret ediyorum ve kovulacağım. I‘ve been fired, and bye-bye everybody Kovuldum ve herkese güle güle I need a piss quick, and my legs are crossed Çişimi yapmam lazım ve bacaklarım birbirine giriyor. Oo-ah, that feels better and now I need a shit Oh, şimdi daha iyi ve sıçmaya ihtiyacım var. My colleague just farted, and left the room, the bastard İş arkadaşım osurdu ve odayı terketti piç Still, I got my own bath and took a piss in his tea Halen, banyo yaptım ve çayına işedim. (emin değilim deyim olabilir anlamadım)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hahah lol Messor'da bir ara arkadaslariyla buna benzer birsey yapmisti ...Gerci kendisi anlatmak isteyebilir de neyse $ansina küssün =P Okullarinin yemekhanelerinde ; kagida ismini yazip oradaki görevliye veriyor, o cagirinca gidip yemegini aliyormussun. Neyse bunlar kagida KAMON FAKMİ yazmislar ... Kadin yüksek sesle kagida yazilani okuyunca, sonuc belli zaten =)[signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Öeh ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 vaniLLe lol koptum yaa acaba o görevlinin jetonu düşmüşmüdür:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: vaniLLe, 10 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: hahah lol Messor'da bir ara arkadaslariyla buna benzer birsey yapmisti ...Gerci kendisi anlatmak isteyebilir de neyse $ansina küssün =P Okullarinin yemekhanelerinde ; kagida ismini yazip oradaki görevliye veriyor, o cagirinca gidip yemegini aliyormussun. Neyse bunlar kagida KAMON FAKMİ yazmislar ... Kadin yüksek sesle kagida yazilani okuyunca, sonuc belli zaten =) mauhduhasd :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 KAMON FAKMİ öldürdü ya...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 güzelmiş fekat lakin ancak ben bi durumdan kıllandım i've been fired diye yazıyor fakat ive just been fired diye söylüyor kadın. yani bu ayarlama olabilirmi acaba? Arhevbin Fayed and Bybeiev Rhibodie I‘ve been fired, and bye-bye everybody I've been fired deil I've just been fired diyo dikkat edin[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ahauhauhauhauhauah kamon fakmi nedir ya ZUAHZUHhuh uhuhuhu huhu :D :D :D kamon fakmi auehuhehhehh hiç bu kadar güleceğimi düşünmemiştim ahaha kamon fakmi[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 FENASİ KERİM gibi bişey aheaue[signature][hline]Ex Malruthion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lol ki ne lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ehuehueuhu ya acmayın soyle seyler sabah sabah gülmekten altıma edecem sımdı :D *tuvalete gitmeye üşenir*[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar