NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 buradaki elemaları cz de görünce seviniyorum ama mesaj atamamak kötü oluyor geçenlerde talkative i gördüm baktımki konuşamıyorum bende daldım ehue severim kendisini[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yea elimde wood +9 var gene 700 çakıor zuahzuahzuaasdasda[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yea elimde wood +9 var gene 700 çakıor zuahzuahzuaasdasda zuahhahahaha[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 09 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yea elimde wood +9 var gene 700 çakıor zuahzuahzuaasdasda zuahhahahaha kanka +10 basıcam yermi sence :D Lycoan kadar olur belki Bide KesiN diiL ama Complate Mage oLmayı düşünüyorum Light olucam[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 +7 lycoanın silindi. ben de complate giyem madem dedim. elimde wrath +6 var. eskiden 1k vurduguma şu anda 500 zor vuruom aglıcam anasını satam. elixir +6 denedim daha beter 400 vuruo. bu işin çaresi yok mu?[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 elixir +8 Lol[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi +6 sıyla 340 vuruom +8 le kaç vurcam sanki. 600 vursam razıyım rogueya. ya 900 den aşağı vurusum yoktu roguelara[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackerposum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benim de lycoan +7 gitmiş ve ep. canımız sag olsun wizard la denedim biraz evvel cz hala hayat var devam edebilirim bu arada anlamadıgım 1 yıldır kullandığım ellerimle yaptıgım torn ve impact kağıtlari gitmiş hayırlısı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 16:45 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 09 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yea elimde wood +9 var gene 700 çakıor zuahzuahzuaasdasda zuahhahahaha kanka +10 basıcam yermi sence :D Lycoan kadar olur belki Bide KesiN diiL ama Complate Mage oLmayı düşünüyorum Light olucam +10 mu yermi Yer Hersey oluyo a.q o neden olmasin Bende yari paper olcam Yehhowwww :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oLm yarım paper için bence en az 65 67 olmak lzm yarı paper[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok HURAFE onlar[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aresteki en sağLam MageLer kim ? Topickine cvp Bir zamnLar ::TaLkative:: Vardı Ama çok yaşamadı :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yine CaVAbim HURAFe :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Up ^^[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mage Mage gogo ALL attack orc :D Aklıma Geldi Birden[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Mage Mage gogo ALL attack orc :D Aklıma Geldi Birden Who said ? kIzIn1 i mi yoksa ? :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: TaLkative, 09 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Mage Mage gogo ALL attack orc :D Aklıma Geldi Birden Who said ? kIzIn1 i mi yoksa ? :D hahhahahha Walla Saka gibi Bildin :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: TaLkative, 09 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: KiMBUPiSLiK, 09 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Mage Mage gogo ALL attack orc :D Aklıma Geldi Birden Who said ? kIzIn1 i mi yoksa ? :D hahhahahha Walla Saka gibi Bildin :D Arzuya kıL kapıyom kendini bişiy sanıyor maradonda bana SEnin gibi n00bLarada ölüyozya ben o 50 np yi almasını bilirim Allhın ezüğü +0 tooth +1 shellerle dolşaıyordu Yakın zaman kadar[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 210 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D KOmedi[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 en iyi benim suanda elimde bi +7 lyconum +8 full armorlarım 1 tane +9 hp kupem cristal beltim var alayınıza isyann Not iron naclem dupe cıktı ruby ringlerimde aglamak istiyorum daha informerla ujio yu kescektimm :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: BLACK_SUN, 09 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki: en iyi benim suanda elimde bi +7 lyconum +8 full armorlarım 1 tane +9 hp kupem cristal beltim var alayınıza isyann Not iron naclem dupe cıktı ruby ringlerimde aglamak istiyorum daha informerla ujio yu kescektimm :)) yavaş kes:D B arada en iiisi warpas adamın pksı çok kuvvetli boş yere büyü harcamaz tam yerinde yapıştırıyo nerde ne yapcağını çok ii biliyo...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: BLACK_SUN, 09 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki: en iyi benim suanda elimde bi +7 lyconum +8 full armorlarım 1 tane +9 hp kupem cristal beltim var alayınıza isyann Not iron naclem dupe cıktı ruby ringlerimde aglamak istiyorum daha informerla ujio yu kescektimm :)) ahahha ujioyu zor görürsün czde :PpPp 2 parca shelim gitti chitinlerle utanirim :D:D:D ayrica ben czye gelsem bile czde kim olacak ki herkes ciril ciplak :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zuahahaha evet haklısın cz cıplaklar kampina donmus odilde artik ustumde dd defans yok ama asasinlerde vuramıyo neden acaba lol :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: BLACK_SUN, 09 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: zuahahaha evet haklısın cz cıplaklar kampina donmus odilde artik ustumde dd defans yok ama asasinlerde vuramıyo neden acaba lol :)) çünkü vurcak alet zırdavatları silnidide ondan:lol: oh bea bıkmıştım shard+8/80nin tadından ıyyk gelmişti:D orjinal 30 tane varken birden 7813678216321 tane olmuştu:S[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ÖLdümm[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar