Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Valla NoName clanından mage hatırlamaya çalışıyorum. Painkiller vardı. Belçikalıydı o da :S filou_wife desem diilsin. Vay be zaman ne çabuk geçip gitmiş Gerçi ben yine de öğrenirim SectorClear' dan sorun diil... =) Edit: Ha bi de bu KS hikayesi nedir Rambo? aklıma takıldı [signature][hline] **** ** [Bu mesaj Murtaza tarafından 07 Kasım 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şaka ya murtaza bikaç sammada falan.. meck hep şey derdi. OMG TNT GONNA KILL A BOSS dutch ve ingilizce konuşunca adam gibi..[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal [Bu mesaj rambo___ tarafından 07 Kasım 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: rambo___, 07 Kasım 2005 02:47 tarihinde demiş ki: rahatsız olan kusuruma bakmasın da. belçikada yaşadığım için benim türk olduğumu çok az kişi biliyodu zaten. bilincle, earwen le informer, burial, boromir, 2pacshakur le muhabbetim olmuştu. walla rambo hatırlayamıyorum 6 ay önce charımı orc yaptırdım sanırım uzun zaman oldu saintz klanından bi tek nefalat gözümün önüne gelebiliyo anca ;S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vierna?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ı ıh vierna diil bu.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fil bu fil kesin fil[signature][hline]unholyNick: Kalgeldi Server: Diez Np:4x k Items: dual rol +3 , in +3 , wp+2 , pp +3, elf bet +2, dual re +3 , dual shard +8 , +9/19 dex plate set [Bu mesaj HasMez tarafından 07 Kasım 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 fil ? xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rambo beni hatırladın mı?şimdi ben senin kimligi bi ortaya cıkaram bakem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eee yeter lam sıkıldım sölicekseniz söleyin sölemicekseniz sölemeyin[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bana göre serverin en sağlam mageleri... Bizden Hurr1cane,Shigsy,12,gel_pc_pc Orclarda Talkative,Hesbolah,[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Joey,Hesbolah,achemenes,Nagisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kinkeh var kinkeh...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Murtaza, 07 Kasım 2005 06:58 tarihinde demiş ki: kinkeh var kinkeh... Kinkeh hane full charı olup oynamayı bilmeyenlerden 0000000 kankası sanırım her zmn Czde dibdibe dolaşırlar wallahi o kadar çok adam aldığını görmedim bile 0000000 kasıyordur ona o Npyi :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 asdasda kinkeh? evet vent de 8 defa tp die bağırdıktan sora tplerdi tplicek bişi kalmışsa tabi.Şu an ne durum da bilmiorum. Ha bide warpath çok iyi mage idi ama bıraktı warrior oynuyo şuan.[signature][hline] [Bu mesaj forrazzi tarafından 07 Kasım 2005 07:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bence yanılıyosun, senin Türkçe söylediğin şeyi bile anlayamıyordum ben Vent' de... En kısa zamanda bi mikrofon al kendine...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yeni speaker pls.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yunanca bile anlıyorum o kulaklıkla be! Sen kafanı takma, kulaklık sağlam.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok olmadı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bir zamanlar uruc diye mage vardı çok sağlamdı asfughsfvguahsf[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kim bu pislik geçen tek başına tanklık yaptıydı. +7 rom var heralde :) ben duplü müplü iyi gibiyim lvl 61 ama ossun.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: forrazzi, 07 Kasım 2005 06:57 tarihinde demiş ki: Joey,Hesbolah,achemenes,Nagisa. joey artık bir türkün ellerinde..towerlara yatan we respawn scrolla kalkan ve tekrar tekrar yatan bir türk xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:75k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu orcların level dusmelerini anlamıyorum ben, özelliklede towerlara yatmalarını, yarı yoldan daha ileriye gidemiyorlarki... Hazır konu ufak ufak dağılmısken, bir darbede ben vurayım olaya, aresteki bu orc nüfusunun azlıgı nereye varacak... Nation transferleri bence başlamalı... Oyunu iyi oynayan ve orclara guç katabilecek birçok kişi orc olmayı bekliyor... Birde konun şu yönü var, doğan gorunumlu şahinler.... Bu nedir diceksiniz şöyleki; aslında sağlam olmayan ama çok mukemmel bir şekilde ks yapan, bi şekilde son novayı atan yada son vuruşu yapanlar ve bu şekilde çok ciddi NP kasanlar... Benim favorim HKN...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job : Paper Flame/Lightning Level : 65 Clan : MoHiKaN Server : Ares NP : xxx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lord mozartı unutmamak lasım[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kasımpati dediğin konuda polifonikten iyisini tanımam adamın hayatı ks :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Buyse, 07 Kasım 2005 10:04 tarihinde demiş ki: kasımpati dediğin konuda polifonikten iyisini tanımam adamın hayatı ks :) hahahha evet 80k np hepsi ks xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:75k+ Clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar