Xxxxx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben Beramusta da oynuyom walla Nys Die biliyom en iyi human mage
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 talkative sağlam[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kimbupislik , 12 , hurr1ance , flou_wife , maiev_pl :D Felan filan :P Human tabee Orc olduğum için No Comment[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 12 ko da light mage di adam 50 pot u bitittirdiydi öldüydüm çok kötü stun koyuyodu ama o zmn resist 0 dı o da ayrı şu an 96[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 07 Kasım 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 HuMaN Ben Ben BEN :D Baris iNsan ol Gel YAnima diye kac Sefer DEDim :D[signature][hline]n00b
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi ara debuf atırıp staff la aldı hala gıcığım 12 ye :( :@[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 07 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki: HuMaN Ben Ben BEN :D Baris iNsan ol Gel YAnima diye kac Sefer DEDim :D Ben human olmak isteseydim Elakiyle marijuana yı orclara gel demezdim zamanında geçicektin soulslalyer gibi 9 kişi KoL yakardık walla :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k
diavolo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 prisoner... yorum ? yok... aşmışş..[signature][hline]Ares El-morad Kasar 60+
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Magicality tek geçerim...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 prisoner serverın başında ii Lvl kasıp ii item edindi yoksa o kadar mükemmel bi mage deil[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 illimunati'den SHIGSY tabiki.. belçika'dan tanıyorum kendisini bu arada aynı şehirdeyiz..[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: bilinc, 07 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Magicality tek geçerim... srry abi unutmuişum :D Orclardada var tabe prisoner zate orcların en iyi magesiydi tabe lvl var millette bizde lvl yok :D only lvl 61 :( lord_mozart , hesbolah , _dunnys_ , troublito :D orclarda mage kalmadı yahu[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: rambo___, 07 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: illimunati'den SHIGSY tabiki.. belçika'dan tanıyorum kendisini bu arada aynı şehirdeyiz.. SHIGSY Mi Onu bilerek sölemedim meteorum benim novamdan daha az :D[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pet le paper bırakta farketsin lem[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hesbolah orclarda en iyisi warpathda çok akıllı bir oyuncu. lord mozart ise lvl 70 skiliyle bile bir beceriksiz. Kapı önüne çıkıp n00blara nova koymayı bilir anca...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t Server: Ares Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lvl 70 olup Complate olmak biras enayilik bence Hesbalh lvl 67 e kadar complateydi sonra gitti paper oldu elinde lycoan +6 felan var ama sağlam çakıyor :P[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 shigsy de paper oldu merak etme :P bu arada bende çok sağlamım :) bu arada orclardan : hesbolah, merlin1st, lord_mozart (çok sağlam ama çok kesemiyor anlamıyorum), talkative de olabilir :) bu arada mage'ye her zaman mage sağlam geliyor.. bence yani..[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben 80 de olsam üstümdeki complete seti çıkartmam[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: rambo___, 07 Kasım 2005 00:26 tarihinde demiş ki: shigsy de paper oldu merak etme :P bu arada bende çok sağlamım :) bu arada orclardan : hesbolah, merlin1st, lord_mozart (çok sağlam ama çok kesemiyor anlamıyorum), talkative de olabilir :) bu arada mage'ye her zaman mage sağlam geliyor.. bence yani.. Nickin ne senin ? :P[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sölemem valla kavgalıyım :( burial tekrar banlar. neyse bu arada Tranquility ve şeyi unuttum... Warpath.. hastayım warpathsa[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
TaLkative Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 özel mesaja yollayabilrisn nickini banlamaz ordan burial :D opsss.... Warpath unutmuşum aşırı sağlam bi mage lvl ine göre[signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 200 k
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 warphas serverın başından beri olsaydı Nychris le filam kapışıo olurdu şu an np bakımından[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nychris'in de KOSP la level 70 olduğunu sanırım okumuşssunuzdur KO forumlarında. dedikodu değil gerçek :) hiç hoş bişey değil bu şekilde bu kadar NP kasmaları. Bu arada PFIL in sağlamlığı hakkında ne diyorsunuz? Abradab_PL ve Alchemical_Sorcerer'i unuttuk ikiside eski sahipleriyle çok iyiydi. Malady ve Keigal var bide. 12 zaten bi tane. Jadedxavier'de de çok iyi item var.[signature][hline]Server: Ares Race: El Morad Class: Mage Level: 61 NP: 51k+ Items: Elixir +8, Glass Belt, Elemental Pendant, RoM, RoL, 2x Mage Earring, Full Complete Armor +7/12hp, DD 25 Crystal
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abradab_pl savaşlarda bug kullanıodu... alchemical cidden ii... pfil e ayrı bi kılım xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 NYchris' in KOSP ile level kastığı doğru değil, forrazzi ve Dereque ' in 63 - 65 levelları arasında sürekli full party raven yapılıyordu ki şöyle bişey var ne zaman gitsek NYchris ve morbidlytwisted orada oluyordu. Adam bayağı online olarak level kastı ama 50% exp fazla mı geliyodu, az mı geliyodu orasını bilemicem...[signature][hline]**** **
Öne çıkan mesajlar