Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muzo hayranlarına müjde :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mujde muzocular basladi muzo hafta ici hergum 23 ile 01 arasi tatlises fm de 97.7 dinleyin tavsiye ederim super seni seviyorum muzo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
offf be uzun zamandır böyle sevinmemiştim büyüksün üstat.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hiç önemli değil :P[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

www.2pac.com
Mesaj tarihi:

dj kendileri[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
ek$iden bulduum bir dialogggg :
[spo1=5 kız - MuZo]tbb- musaitsen biz 5 kiz program bitisinde sana gelmek istiyoruz bu gece.
muzo- tabi, gelin, gelin, sigara boregi yapmistim geçen gun, onlari kizartiririm,yeriz. kokcaz ama neyse
tbb- olsun canim, sorun degil. bizi taniman icin yakamiza karanfil takicaz.
muzo - ay yok canim, takmanıza gerek yok, gecenin bir yarısı radyonun onunde 5 kiz, baska kim olacak,tanırım.
tbb- yok biz yine de takalım, hani kabiliyet meseleri...
muzo- takın, siz takamazsanız, ben takarım
tbb- sen hic merak etme muzo, biz de takarız....

bu boyle surdu gitti ve bizim gelecegimize inanmayan muzo, program bittiginde radyo d onunde gercekten de 5 kizla karsilasinca ayak ustu bir komedi daha yasandi. uzerinde palto olmadıgından gotu donmak uzereyken, tamam yeter dedik, arabasına gonderdik. kibar ama... sevdik biz onu...[/spo][signature][hline]pazi snajper !
powered by [-RaMMsTeiN+}

[Bu mesaj gmefaraday tarafından 08 Kasım 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Radio programları varmı haala ya :-)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
ahah muzo yu 1-2 sene dinledim , kel olduğunuda biliyordum ama resmini ilk defa gördüm..:D
belli bir zamandan sonra sarmıyor ama arada bir bakarım genede.[signature][hline]SéuL Roì
Mesaj tarihi:
Bay J rulzz :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
bizzat nefret ettğim %90 olarak dini konular hakkında bilgisiz bilgisiz konuşan yada bi taraflara konuyu çeken,gereksiz insan..
djse ayrı bi üzüntü yaşıorum bunun için..

dinleyenlere saygılıyım çekmeyin konuyuda.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Mesaj tarihi:
Radyo Tatlıses Yayın Merkezleri

İSTANBUL 97.7 - ANKARA 97.7 - BURSA 94.0
ESKİŞEHİR 96.4 - GAZİANTEP 93.3 - KÜTAHYA 95.0
MARMARİS 97.7 - ÇANAKKALE 97.3 - BALIKESİR 98.0
BOLU 97.9 - SAMSUN 94.5 - DÜZCE 97.6
EDİRNE 95.6 - DENİZLİ 104.2 - ŞANLIURFA 97.7
ERZURUM 97.7 - GEREDE 97.0 - KONYA 97.7
SAKARYA 104.3 - ADANA 97.3 - ANTALYA 88.0
İZMİR 91.5 - KOCAELİ 88.4 - BODRUM 104.2
KAYSERİ 88.0 - MERSİN 89.0 - TEKİRDAĞ 95.5
ZONGULDAK 97.7 - ERZİNCAN 97.7 - DİYARBAKIR 97.7
BANDIRMA 103.7 - AYVALIK 96.5 - ÇEŞME 98.0
MALATYA 107.5 - TRABZON 97.4 - ALANYA 96.0[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
Smoke Kills

[Bu mesaj Joe tarafından 08 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 08 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
Bay J rulzz :)
[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
allahhhh başladııı[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
muzo'yu, susam sokağının bir kahramanı sanıyordum. (ciddiyim)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Mesaj tarihi:
muzo onun stand up gosterileride vardı galiba.. da o neden radyo d den ayrıldı?? uzun zamandır dinlemiyorum ama severim uslubunu..
Mesaj tarihi:
hobaley gubaley valla uyuyamamaya baslamıstım ama nie tatlıses ya ne işi var orda hic yakısıo mu muzo ya? gerci para deil mi herkesin derdi ya(ee yuh kendim sordum kendim cevapladım)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
  • Yeni Oluştur...