PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 mujde muzocular basladi muzo hafta ici hergum 23 ile 01 arasi tatlises fm de 97.7 dinleyin tavsiye ederim super seni seviyorum muzo[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende seviom o adamı cok komik bide powerde bay j var oda bomba adam[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 offf be uzun zamandır böyle sevinmemiştim büyüksün üstat.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hiç önemli değil :P[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Muzo kim? ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dj kendileri[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEMwww.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ek$iden bulduum bir dialogggg : [spo1=5 kız - MuZo]tbb- musaitsen biz 5 kiz program bitisinde sana gelmek istiyoruz bu gece. muzo- tabi, gelin, gelin, sigara boregi yapmistim geçen gun, onlari kizartiririm,yeriz. kokcaz ama neyse tbb- olsun canim, sorun degil. bizi taniman icin yakamiza karanfil takicaz. muzo - ay yok canim, takmanıza gerek yok, gecenin bir yarısı radyonun onunde 5 kiz, baska kim olacak,tanırım. tbb- yok biz yine de takalım, hani kabiliyet meseleri... muzo- takın, siz takamazsanız, ben takarım tbb- sen hic merak etme muzo, biz de takarız.... bu boyle surdu gitti ve bizim gelecegimize inanmayan muzo, program bittiginde radyo d onunde gercekten de 5 kizla karsilasinca ayak ustu bir komedi daha yasandi. uzerinde palto olmadıgından gotu donmak uzereyken, tamam yeter dedik, arabasına gonderdik. kibar ama... sevdik biz onu...[/spo][signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} [Bu mesaj gmefaraday tarafından 08 Kasım 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya ne güzel radyo ddeydi hattta genel yayın yönetmeni bile olmuştu galiba neden ayrıldı:( "Bana baksana çatlak karı senin gözünü oyarım serseri":) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Radio programları varmı haala ya :-)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahah muzo yu 1-2 sene dinledim , kel olduğunuda biliyordum ama resmini ilk defa gördüm..:D belli bir zamandan sonra sarmıyor ama arada bir bakarım genede.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 OLLLEYYYYYYYYYY bi ben sevemedim bu adami...[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bay J rulzz :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bizzat nefret ettğim %90 olarak dini konular hakkında bilgisiz bilgisiz konuşan yada bi taraflara konuyu çeken,gereksiz insan.. djse ayrı bi üzüntü yaşıorum bunun için.. dinleyenlere saygılıyım çekmeyin konuyuda.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bende bayadır dinliyorum ama üniye(Ktü) geldim geleli bulamadım tatlıses Fm hmm arayalım bakalım burda var mı[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Radyo Tatlıses Yayın Merkezleri İSTANBUL 97.7 - ANKARA 97.7 - BURSA 94.0 ESKİŞEHİR 96.4 - GAZİANTEP 93.3 - KÜTAHYA 95.0 MARMARİS 97.7 - ÇANAKKALE 97.3 - BALIKESİR 98.0 BOLU 97.9 - SAMSUN 94.5 - DÜZCE 97.6 EDİRNE 95.6 - DENİZLİ 104.2 - ŞANLIURFA 97.7 ERZURUM 97.7 - GEREDE 97.0 - KONYA 97.7 SAKARYA 104.3 - ADANA 97.3 - ANTALYA 88.0 İZMİR 91.5 - KOCAELİ 88.4 - BODRUM 104.2 KAYSERİ 88.0 - MERSİN 89.0 - TEKİRDAĞ 95.5 ZONGULDAK 97.7 - ERZİNCAN 97.7 - DİYARBAKIR 97.7 BANDIRMA 103.7 - AYVALIK 96.5 - ÇEŞME 98.0 MALATYA 107.5 - TRABZON 97.4 - ALANYA 96.0[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 08 Kasım 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Davion, 08 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Bay J rulzz :) bencede :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Davion, 08 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Bay J rulzz :) [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 allahhhh başladııı[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 muzo iidr de bay J tek geçerim:D[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahah özlemişim keltoşu valla :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bay j yönetir ;)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 muzo'yu, susam sokağının bir kahramanı sanıyordum. (ciddiyim)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ouz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 muzo onun stand up gosterileride vardı galiba.. da o neden radyo d den ayrıldı?? uzun zamandır dinlemiyorum ama severim uslubunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hobaley gubaley valla uyuyamamaya baslamıstım ama nie tatlıses ya ne işi var orda hic yakısıo mu muzo ya? gerci para deil mi herkesin derdi ya(ee yuh kendim sordum kendim cevapladım)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mutlu haber =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar