BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hani bence ujıo döver picoda saglam cocuk sonuc belli olmas hane zuahahh :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: BLACK_SUN, 10 Kasım 2005 04:41 tarihinde demiş ki: hani bence ujıo döver picoda saglam cocuk sonuc belli olmas hane zuahahh :)) ahaha kesin döverim ona süphe yok makarisina diorum 1vs1de warrior üstün bunu buddasdream bile dedi warriora tanka yapamam diye ama sende gelirsen 2vs1 yaparim bak :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kankaa yazık olur 2w1 amaa vallaa hane 2w1 alman imkansız gibi bisee :)) sahsen alirsan kaparım cari gideri buralardan :) lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya ben ölürsem sorun yok 2vs1 yaptim kaybettim derim ama ya siz yatatsaniz :D:D:D neyse ben size oyunu biraktirmiim sebebiniz ben olmiim yani :D:D:D ama illaki yapalim derseniz sorun deil ;-)[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla kanka iron naclem silinmeseydi bide 2 ruby yuzum yapardımm 1e1 bilee hic yokden biraz dayanırdım ama simdi cidden karakter 1e1 de bise yapamaz hane 20 sper kas 20 spear bot olsada genede catur cutur kesersin beni picoyu bilmem ama comboları iyidirr :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 tmm o zmn siz oyunu birakmayin devam edin :D:D:D:D soran olursada ujioyu 1vs1e cagirdim gelmedi felan dersin :pPpPp[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yok kanka hasa öle bise cıkmaz azimdan valla :=)) hani itemlerim tam olsa cesaret ederim 1e1 kapismayi ama hem level hem item hemde car farki olarak benden bi 10 kat guclusun ehehhe:) ama olsun benim karizmam yeter :)) lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 :P neyse yemegide cikardim aradan lvle dönem ben :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 lool[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 85K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Yapariz ujo. Bugun gördum seni ama etrafin cok kalabalikti. Fullmoonlada 1vs1 de ne o kesebildi ne ben. Oyle ortada kaldi , bende oturdum o da oturdu. Sonra 24324321 tane orc gelince ben kactim :D[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bugün bende seni gördüm senin haricinde 2 sin daha ve archer clani wardi :D:D:D su an orc golemdeyim beklerim :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bizim 1vs1 iidi picallo :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Debuffer den baska hic biseyden korkmam cz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 uzakta olduu sürece kimseden korkmam :P:D[signature][hline]İlahi adalete inanıyorum, O hepimizi görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 CZ sw artık GM lerden korkar olduk ortaya bi volcanic rock salıp tüm town sakinlerini bir anda alaşağı eden GM sapıttı bu GM ler dün akşamki boss muhabbetindede aynı olay vardı SQ TQ vs aynı anda townun göbeğinde spawn oldu ne anlamı varki bunun?[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 hıc bır karekterden korkmuyorum ama sebebsız yere ban lanırsam dıye korkuyorum !!![signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Oyundaki oyunculardan korkacak bişey yok kimse ölümsüz değil mutlaka ölüyor sonunda :D F9DEVIL bile adam healersiz gezmiyor healersiz olunca rahat ölüyor :D[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_SNOW Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 BENİM CZ DE KORTUĞUM KARAKTER YOK SONUCTA BU BİR OYUN SONUNDA Bİ SEKİLDE BU OYUNU BIRAKICAZ VEYA DAHA AZ ZAMAN AYIRICAZ!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: BugsBunny, 06 Kasım 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Archer fıs Assasian fıs[€n babası 600vuruo oda 000000] Warrior eğer elinde spear ve gia varsa fıs BP eğer 600-700vuruyosam yatarım 1k üzeri ise o yatar Mage e eğer 1k altı vurursam yalanım çünkü 0fr var Benden kactiqini unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 evo eski halimle senden kaçmazdım ama bu wipe.. böhüühüh.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anhtar123 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 new bana kasarmısın yeni char açtıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Diğer serverları bilmemde xigenonda cz de korkulan karakter kalmadı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bp lerden korkuorum..İkinci olarak ise stealth olan warrıor lardan[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 korkum yok....insan olsaydım nychris ve bobert monsterkill ve soluslayerden korkardım heralde....en duzgun itemler onlarda....:D[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar