Mavi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Halı saha maçı düzenleyelim dedik, hevesle sarıldık klavyeye. Önceden belirtiyorum, geyik olsun diye, çocukluk edip konu içeriğine ben geliyorum hebele, hübele yazan arkadaşlar lütfen uzak dursun bu konudan. Maç, kadrosu 6' şar kişiden oluşacak. Anadolu yakasında yapılacak. Ortak bir semt belirlenecek.Ve o semt' e en yakın olan üyemiz sahayı ayarlayacak. Cumartesi veya Pazar günü olacak.Katılımcıların isteğine göre bu iki günden biri seçilecek. Uygun bir saat belirlenecek. Ve belirlenen saatte, belirlenen halı sahada, belirlenen kadro olarak orda bulunup adam gibi futbolumuzu oynayacağız. Ben açık açık belirteyim Bursa'dan çıkıp maç için İstanbul' a gelicem. Avrupa yakasında oturuyorum çok uzak gelemem, edemem diyecek arkadaşlar ne bu konuya yazı yazsın nede bizim vaktimizi boşa harcasın kadroya ekle, çıkar yaptırmasın. Gelicek olanlar bu konu altına ben gelicem benide yazın gibi mesajlar atmasınlar bana özel mesaj ile bildirsinler ki bende sürekli bu listeyi adam gibi güncelliyebileyim. Konu içeriği, ben gelicem, benide yazın, oynuyorum tarzı yazılarla şişmesin. Onun için kesinlikle gelicek olanlar bana özel mesaj ile bildirsinler.Onlar ile irtibata geçip yukarıdaki kriterleri (semt, cmtesi veya pazar, maç saati) belirleyelim. Kesin gelicek olan katılımcılar Mavi december_flower Griz crims0n THARKAS micha cavanagh Nicolas Wishmaster Janitshcar kenderleme Godless Turtle Kadrolar tamamlanmıştır. Maç tarihi : 5 Ekim Cumartesi. Yer : Moda Saat : 18.00 - 19.00 ÖNEMLİ NOT : Maç moda halı sahasında yapılacak. Sahayı bilmeyenler tam saat 17.00 ' da Boğa'nın orda simit sarayının önünde olsun. [signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 02 Kasım 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raikonnen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yav bunun bıde ızmır ıcın olanını yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben Gelirsem mevzu çıkar lol[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben de oynamak isterim ama ankarada oturuyom :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ankara düzenleyin bir organizasyon yapalım kar kıyamet gelmeden ben varım .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kalede değişmeli olursa benim ytakımım bend e geleyim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 karşı takım deişmeli oluosa gel :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kaleci lazım. kalecilik yapabilecek varsa ö.m atsın görüşelim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 gerçi december kaleye geçmeyi çok sewer ama bilemicem :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Yanlıs anlamısım [Bu mesaj Revenge tarafından 24 Ekim 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Revenge tarafından 24 Ekim 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oynamaya gerek yok alırız maçı biz:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ee macı kim kazandı :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 takımlar kuruldumu ''biz'' den bişi anlamadım ben,ha bendensen tamam anlarım :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Takımlar kurulmadı. Karma yapıcaz. Sahada takımlar belirlenecek. :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 takımlar sahada ayarlanırsa dengesizlik yaratabilir durum. forumda veya işte bi şekilde ayarlanır önceki maçlardaki gibi. zaten kadronun yarısının falan nerde nası oynadığı önceki maçlardan belli.[signature][hline]kenderleme idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 5 kasıma var daha,ben nerdeyse biliyorum kimin ne mevkide nasıl oynadığını,ben kurarım,üzerinde gerekli oynama ve değişikliği yaparız 2. kaleci var mı yoksa diğer takım değişmeli mi olcak?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben ön libero oynarım appiah hesabı:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Efeye bak ya 22 ekimde topic açıyor 5 ekimde maç var diye saf.! valla oynamayı çok isterim uygun olursam efe msj atarım sana. Kaleci olmam =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Ekim 2005 00:00 tarihinde demiş ki: Efeye bak ya 22 ekimde topic açıyor 5 ekimde maç var diye saf.! Ahahah =)) 5 kasım olacaktı o insanlık hali ama süper yaa =))[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Biz de girecektik takıma kaldık orta da iyi mi (: Geç davrandık ahah Gelmeyenler olucaksa (işleri çıkanlar vs.) haber versin, o kişinin yerine ben gelirim lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Lay lay lay Hadi maça gaz veriyoruz...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Diğeri gibi hikaye olmasın da, ne olursa olsun...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 02 Kasım 2005 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 c.tesi 6-7 ayarlandı gelecekler kesinleşince kadro kurmaya çalışıcam,herkes fikrini belirtir burda zaten,bi kadro şekillndiririz...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yukarda mavi bi kadro yazmıştı o kadrodan eksik çıkarsa daha önceden bana haber veren bikaç pati var,olmadı maviye haber verenler de var maviyle kadroları tamamlayıp halletmeye çalışıcaz c.tesi 6-7 moda ayarlandı saha olarak... saha ayarlanmasında sabonis'e teşekkürü bir borç bilirim=)))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mavi december_flower Griz crims0n THARKAS micha cavanagh Nicolas Wishmaster Janitshcar kenderleme Godless Turtle Kadrolar tamamlanmıştır. Maç tarihi : 5 Ekim Cumartesi. Yer : Moda Saat : 18.00 - 19.00 ÖNEMLİ NOT : Maç moda halı sahasında yapılacak. Sahayı bilmeyenler tam saat 17.00 ' da Boğa'nın orda simit sarayının önünde olsun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar