Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet patide geldiğimden beri bunu hep görüyorum bana da yapıldı ve çok soğudum başlarda , aslında hala soğuk sayılırım , yeni gelenler şaka yollu bir şey söyleyince hemen laf çarpalım , aaaa bu yeni gelmiş bunun konusuna mesaj atmayalım sadece tanıdığımız,eski üyelerin topiclerine mi ilgi göstermeliyiz?yeni gelenler de açtıkları ciddi topiclere(her zaman yapıldığı gibi) arada saçma cevaplar aldıklarında önyargılı davranıyorlar ben emaleth absoulot gibi eski , tanınmış üyelerinkinden önce hiç bilmediğim üyelerin topiclerini görmeye mümkünse o topiğe 1den fazla post atmaya ilgi göstermeye çalışıyorum aynısını hepimiz yapsak ben burda bir kampanya başlatsam yeni gelenler de patiden sayılsa nasıl olur?[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Önyargılı yaklaşanı görmedim ben.Görsen de umrunda olmamalı ki.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Takma, geç ve sende aynısını yapmamaya özen göster.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 özenilicek bişey deilki bu ilk acıldıgında onlarda öleydi arakdasım takma bu işler madalya ile fılan bitmiorkı madalyan olmus ne oluyor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yazdıkların doğru. ön yargı var bazı arkdşlrda. ama gerek yok herkes rahat olmalı önyargı gereksiz[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Genelde bende ön yargılı davranırım ama her yeni gelene değil, Bkz : Winsight Bkz : Dorrrry Bkz : BeyazKedi Bkz : Fren [ Nefr ] Bunların normal üye olduğunu düşünemiyorum ki çoğusu da böyle olmadıklarını ıspatladılar.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 forumda ciddi bir kitle var önyargılı davranan hafife alınacak gibi değil bu oran %70 i geçiyordur sanıyorum eski ya da bilinen üyelerin açtığı en saçma topiğe dahi post yağmuru yağarken yeni gelenlere sen geldin ortam bozuldu gibi bir yaklaşımla davranılıyor, yeni gelenlerin topiclerinde 2-3 posttan başka birşey olmuyor[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! [Bu mesaj Kreese tarafından 09 Kasım 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o kadar oldgunu sanmam ama genede var[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu önyarlıyım , bu kadar çok önyargı yok diyenler bir fake acc açıp bir süre onla takılsınlar[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eweeeet,,ya ornek iste ben..oyle nette gezerken takldm yani,,isimn arasnda bide nete grym dedm,,oyle kesvettm burayi,,"hayata,serefe"dedm,,kadeh kaldrmak manasndaydi,,bi A4 boytnda neler neler isittm,15 yasndaki kisilksz yeniyetme ozenti bile oldum ki ben univ ogrencsi,hemde bi is kadnym...inanamadm,sonra ne isim var burda benm,coluk cocuk isi dedm yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eh biraz da özen göztermek lazım şu mesajlara.. yani birisi burada attığı mesaja özen göstermezse ben derim ki "a bu üye resmen bizi eşşek yerine koyuyor" ki genelde bunu yeni gelmiş olanlar yapıyor *!artık taşı kayayı geçti tuttu dağ atıyor* herneyse.. yeni gelene önyargılı yaklaşmak bir kere anotrmal bir şey değil ki? normal yaşantında senin grubunua yeni birisi girmeye kalkasa ona nasıl ki önyargılı yaklaşırsan (yok ben ön yargılı yaklaşmam sevgi kelebeğiyim diyenlere; atmayııın) buradada aynı şey.. yani ben arkadaş grubumla oturdum muhabbet ediyorum üşün bir masada oturuyoruz sandalyelerle sıkış tıkışız göt göteyiz, tabiri caiz olacak şekilde, ve aradan biri ce-eeee diye kafa sokuyor. insan durur bir bismillah der ne oluyoruz der değil mi? yani önyargıymış bilmemneymiş bunlar anormal şeyler değil ki.. gayetde normal ve bir topluluk içerisinde sapğlıklı bir psikolojik davranıştır.. asıl önyargı gösterilmiyorsa eyvah çekin derim çünkü sağlıksız olan bu.. öeh be ne yazdım ama[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla yazacaklarımın hepsini Babacum -muhtemelen benim yazacağım şekilden çok daha eğlenceli bir şekilde- yazmış zaten... Gülüyorum hala :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sevgi kelebekciği değil, kalplerdeki kaymağım ben :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 @Babacum her insan yeni insanlara önyargılı davranabilir ama insanın yaptığı her davranış da doğru değildir, yeni gelenleri paticikten hemen soğutmak onlara sert cevaplar yazmak güzel değildir , değil hoşgörü normal insan davranışı bile göremiyor yeniler ayrıca bir insana önyargılı davranıp gereksiz tepkiler vermek farklı ,kişiye önyargılı değil temkinli davranmak hemen haşır neşir olmamak başkadır[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ha önyargının iyi bişey olduğunu düşünen insanları değiştirmeye de çalışamayız kampanyamıza katılmak zorunlu değildir ; buyrun isteyen eleştirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Kreese, 09 Kasım 2005 12:58 tarihinde demiş ki: ben emaleth absoulot gibi eski , tanınmış üyelerinkinden önce hiç bilmediğim üyelerin topiclerini görmeye mümkünse o topiğe 1den fazla post atmaya ilgi göstermeye çalışıyorum aynısını hepimiz yapsak ben burda bir kampanya başlatsam yeni gelenler de patiden sayılsa nasıl olur? adam gibi psot atan,güzel konular acan patiler,yeni gelmiş olsalarda niye terslensinki? hiç yani. ayrıca 1 tane post daha atmak o patiyi teslemediini göstermeski,az ama öz msj atmaktır güsel olan,hoş olan ya gözümde canlandırdımda,terslenen bir yeni pati kosup odasında ağlıyomu duvarına büzülüp,napıyor? ilginç yani.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet adam gibi düzgün yazan yeniler de tersleniyor hem de epey uzun bir süre , açtıkları topiclere doğru düzgün post atan yok bazen hiç atılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşlar şöyle düşünün.. siz buraya gelmeden önce de burada muhabbetler dönüyordu... ve siz o muhabbetleri malesef kaçırdınız... tekrar yeni bir topicle aynı muhabbetleri yapmaya kalkınca siz o zaman ilgi görmüyor tabii.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Pek alakası yok gibi sadece dediğin sorundan kaynaklanmıyor gerçekten önyargı var bunu yeni gelenlerle direk kavga moduna geçen üyelerimizden de anlayabiliyoruz[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 işte biz buna boşa kürek çekmek deriz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeni gelen insan ; abuk subuk konusmayip adam gibi kurallara uyarsa kimse önyargili olmaz o insana karsi . aksine saygisini kazanir diger insanlarin. önyargiyi biz yaratmiyoruz , cogu kisi kendi agzinla: gel de bana karsi önyargili ol diyor resmen bagirarak. Sinirlari zorluyorlar (bazilari). acikcasi , kimse durup dururken birisine önyargiyla yaklasmaz bence, istisnalar haric. bir kere cogu kisi zaten ilk actigi topicte kendisini belli ediyor. bn gejdjmmm hojgejdmm seklinde yazan bir insana iyi duygular besleyemem ben acikcasi. Ama kalkip hakaretde edemem , adam gibi uyaririm . Anlamazsa gider, Anlarsa ne mutlu ona! Public bir forum ise burasi , herkes evindeymis gibi davranamaz. Cogunlugu rahatsiz eden hareketler sergiliyorsan ve hala bunlarin farkina varamiyorsan uyari almana ragmen, sorun rahatsiz olan insanlarda degil sendedir. Herkes birazcik dikkat etse halbuki ne kadar güzel olur..[signature][hline]why don't you take me there wanna feel some infinity why don't we just dare cause after all remains ... Eternity lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeni bir üyeye karşı durduk yere bir önyargı zaten oluşamaz. sonucta bir nedeni vardır. ya alakasız bi nick almıstır; bellidir geyik amaclı oldugu veya actıgı threadlerdeki yazım tarzından dolayı bi önyargı oluşabilir. bu da gayet normaldir ancak zaten cok abartı derecede bir önyargıda söz konusu deildir ve oldukça kısa sürelidir. actıgın topiclere cevap alamamanın önyargıyla hiçbir alakası yok. bunun başlıca nedeni popülarite. ben genelde tanıdıgım bir insanın yazdıgı cogu seyi okuyorum, veya cok fazla tanımasam da yine baya güzel yazılar yazan bikaç insan daha var, onları da okuyorum. onun haricinde sadece topic isimleri ilgimi çekenleri gözden geçiriyorum. sonucta cogu kişi de aşagı yukarı benim gibi. yazılan bütün herseyi okuyup cevaplayan bikaç forum rahatsızı da mevcut olabilir tabi :p kısaca bu konularda fazla üstüne alınma..zamanla düzelir ;) [Bu mesaj Ceday tarafından 09 Kasım 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni gelip patinin kullanıcı kurallarını görüp atılan konuları takip etmek,başlık açmadan o konunun varolup olmadığını bilip biraz temkinli davranılırsa geriye kalan kısım..3-5 rütbe takıp (ki rütbe için gereksiz onca post atanlarıda görüoruz) kendini bişey sananların zaten actıgım posta bişey yazmalarını beklemem...Benim açtığım posttaki paylaşmak istediğim neyse onu gerçekten paylaşıp cevap verenler yeter zaten ..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ayt vaniLLe kızım herseyimi soylemiş "ojblmujuuuuum (= " un hoşbulmusum oldugunu anlamam 3dkamı aldı, hani yeni gelenler birazcık "yeni geldiklerini" anlasalar herseycik pek bi duzenli olucak ama :)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar