kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Rc yi hatırlıyom yeminki bak içtim hatta[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet rc yi bende hatırlıyorum.ilkokuldaydım sanırım.tutmadı pek[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 BIXI kola vardı ilk kutu kolaydı, bulup içmek bi ayrıcalıktı. İlkini atamamış saklamıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 lol be bixi colayı daha geçenlerde konuşmuştuk, burdan da çıktı şimdi :) türk gençliğinin içtiği ilk kutu kola unutulabilir mi yahu? lol... bi de bilgi parçacığı size: cola turkanın formülü rc ile tıpatıp aynıymış, buyrun burdan yakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hehe ben unutmuşum işte :) işin komii ilk çıktıında almak için para biriktirdiimi hatırlıyorum lol[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 öss olmasa istanbul'a eylülden önce gitmem ama öss derdim var :-) seneye paso gezecem arada yaşlı abilerimizin ablalarımızın özellikle ema adlı teyzemizin ellerini öperim. Bizi geçmişte çok uzak noktalara götürdüler teşekür ederiz :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Emaleth, 06 August 2003 11:13 tarihinde demiş ki: ahaha daha iyisini buldum: istanbul = cinnet :P ehe bunu başlık olarak blue jean'de kullanmıştım bi ara bodrum yazısı için, "bodrum cennet mi cinnet mi" diye, hey gidi be... Peki emacım, bodrum mu bedroom mu? (-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bathroom desem ben? hani bööle su var, denizde çimiyosun filan... öyle kıvırsam? fazlası (bedroom kısmısı) hakkında yorum belirtmek karizmama sığmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Yok canım cevap verme zorunluluğumuz yok (-8 Sadece merak ettim, bu bedroom geyiğini kullanan Savaş Ay'a yardım eden insanla cinnet mi cennet mi geyiğini yaratan insan aynı kişi mi diye :P Tamam vurmayınız. Hem benim immune to terliğim var![hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 yapmayın abi ya istanbul mu? aman uzakta dursun. havada acaip nem var, haydarpaşa'ya dogru gidiyoruz o eminönündeki dandik köprüaltından gecmek zorundayız telefoncular falan var, arkadan fordçu mu ararsın, oglancısını mı ararsın, piskopatını mı ararsın, yankesicisini mi ararsın; of iğrençti ya. Guzel yerleri yok mu tabi ki var. Ama İstanbul bana göre degilmis ben onu anladım. Ankara'nın gozunu seviyim, sonra da Denizli'nin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Gimli, 06 August 2003 12:06 tarihinde demiş ki: Peki emacım, bodrum mu bedroom mu? (-8ikisi de değil... *! böğüren küçük çocuk sesi yapar* REDRUM *! kafayı çizmiştir*[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Emaleth, 06 August 2003 11:13 tarihinde demiş ki: ahaha daha iyisini buldum: istanbul = cinnet :P ehe bunu başlık olarak blue jean'de kullanmıştım bi ara bodrum yazısı için, "bodrum cennet mi cinnet mi" diye, hey gidi be... +1 Kesinlikle cinnet heleki trafiği yokmu bak gene sinirlendim benim bi kahve içmem gerekiyor sanırım. said: Gimli, 06 August 2003 12:06 tarihinde demiş ki: Peki emacım, bodrum mu bedroom mu? (-8 Himm bodrum-Barroom daha dogru zaten barroom a çok takılınca gerisi hatırlanmas :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Demek ist=cennet he walallha şaşırdım :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcamel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 cem yılmazın dedigi gibi:::: kimi sitanbula bakar orhan veli olur kimi gelir ist.a :lan istanbul sen mi buyuksun ben mi buyugum ana nı s.kecem ulan der :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Bonus, 06 August 2003 11:05 tarihinde demiş ki: Oba haftaya bende istteyim Patsos'u özledim vallaha :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman dün ordaydım çıt çıt yuttum patatesleri.....[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 patsos klima taktırdıktan sonra çubuklu,hacı ali,le maison falan dan daha iyi oldu walla (yaw isimleri attım böle bişiler vardı dimi) bu arada asıl bodrum cennet be. bi damla rutubet yok.11gün kaldım hiç terlemedim. sora otobüsten indim ist.da 2 dakka sora sırılsıklam oldum. istanbul=cennet??? ha ha haaayt!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 istanbul=cennet die okudum forum başlıını doorumu okudum orda cehennem yazması lzm dı gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ant dan sonra cennet :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 izmir yönetir[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 baslıycam ızmır e ben yonetıyorum :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 way be adam amma dolmu$ haklısın dres karde$ bende onu dedım zaten :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 çok şehir dışına çıktım çok şehir geçtim birçok şehir var istanbuldan güzel Sevmiyorum istanbulu sıkıldım[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 öyle bir anlarım ki[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Istanbul = Cennet... hmmm... deli olmalisin? Nefret grubunun Istanbul diye bir $arkisi vardir (Turkce Rap) o $arki harbiden cok mantikli. kisacasi ben yorum yapmiyim, neden cennet degil $arkinin sozlerinden anlayin bakalim: Gel gelen gördü Istanbul´un cilesini Çek çekki Istanbul´lu olsasin Dolan tasan sokaklar ve binalar Hani nerede o altin olan topraklar? Yalan yalan olan tek sey rüya Rüyalarda gelen tek sey ise para Su Istanbul´un essiz bogazinda Ne kadar gizemli ve esrarengiz bir hava Günesin batisindan taa ki dogusuna Ister Asya ister Avrupa´da dolas Burasi bizim iste Türk topraklari Bak da gör atalarinin miraslarini Ne kadar acimasiz olsada bu sehir Senelerdir burda katlandik bu olanlara Istanbul bizimdir bizim kalacak Istanbul´u dinliyorum gözlerim kapali Istanbul´da yasamak zor -Evet Çok zor Saf olan adama kor -Evet hemde çok kor Baska sehir görmedim,Istanbul´u taniyorum Rahati ve çilesi Istanbul´u dinliyorum Gözlerim kapali Bazen görmek istemiyor Gözlerimden süzülen 2 damla yas Aynada bana aglayan Istanbul´u hatirlatiyor Ve Istanbul Agliyor Mavi marmaramda o yakadan bu yakaya geçerken Bu yaka Bu yaka da silah sesi duymak istemem Magandanin elinde Istanbulun çigligi Arabanin kornasi Artik biktim bunlari duymaktan görmekten Mavi denize akan o simsiyah pislikten Yeter artik yeter yeter artik yeter Bu pisligi yapan Artik sen Artik Sen Geber ... Iskeleden uzaklasan bir gemi Hatirlatir bana mazide kalan günlerimi Gödügün su mavi deniz ufkumu aydinlatir Uçup giden bir marti yitirdiklerimi Bos sokaklar kimisinin dostu oldu Kimisi de buldu ayni sokaklarda sonunu Sokak çocuklari kapanmaz yara Her yer beton oldu her yer kara Nerede sultanahmet , ortaköy , beykoz Üsküdar , Emirgan , Çamlica , Haliç ? Anlatmis zamaninda neyi istedigimi Kapali gözleriyle Orhan Veli Ugruna gemiler yürütüldü karadan Bosuna mi yatiyor altinda süheda Hazirlamissindir benim kara topragimi Istanbul´u dinliyorum gözlerim kapali[hline]$erefle bitirilmesi gereken en agir gorev 'hayat'tir. Bu nedenle; bir lokma icin $erefini ayak altina almaya, bir anlik zevk icin namusunu lekelemeye, bir zamanlik mevki icin el ayak opmeye, gunluk menfaatler icin faziletini karartmaya degmez! old quaxis, new exile developer Un ve unvanlar gelici gecici $eylerdir, Bu nedenle un ve unvan sahibi olmaya degil, Gittiginizde unutulmayan olmaya cali$in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 eh sakin dres, adam beğenmiyo olabilir normaldir illa beğenmek zorunda değil, zorla da sevdiremezsin ki :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar