Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emerald Dream Alliance rank birinciliği..

Sam

Öne çıkan mesajlar

valla buradan başkaları olmuştur sunucularında birinciliğe yükselmiş, en azından rank 14 bir kişi vardı ama paylaşmak istedim. daha var rank 14'e hayli, belki geriden gelen birileri de geçebilir yakında ama olsun.. sunucunun ilk rank 14'ü chadwik aylar sonra birincilikten düştü sonunda, bakalım ben ne kadar durabileceğim.. :-)

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Emerald+Dream&faction=a#top[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 04 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki:
class la ılgısı varmı kı bunun?nasolsa killing blows hk olarak yansımıyor oyuna.
Classla ılgısı yok ne kadar oyun kazandıgına bakıyor

ben genelde raide girmiyorum. yani killing blow aldigim bir insan 300hp veriyor bana oyundan. benim icin gayet onemli onu ele alarak yazdim.[killing blow = hk] bazi oyunlarda oyunu kazandigimda aldigim 1300kusur hpden daha cok honor point aliyorum.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm anladım,da neden raide girmiyosun ki?Ben raide girmedimmi heal atmam misal kimseye[healer olmamama ragmen genede atarım].Bencilleri sevmem pek
Ya bilmiyorum classa baglı degıl bence,bazen cok az kill alıyorum.Bazen hiç gebermeyip buthcer moduna geçebiliriyorum.[signature][hline]By blood and honor we serve
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...