PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Janitschar, 08 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: @thug_life konu başlığın daki "ki" niye büyük? Bak ayrı tamam güzel ama dikkatimi çekti alışkanlık işte. @malik sen de fazla sevinme bi kutladık diye otur oturduğun yer de ahaha (; :Pppp bağlaç olan -ki :D:D:D:D:D o pozisyonda öle gördüm öle değerlendirdim[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nice yıllara...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 iyiki dogdun malik heppi portlek:D[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :tebrikz: ekibi doumgününüzü kutlar, hayatta başarılar diler :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bağlaç olan "ki" demek ahahaha (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepi pört li börek malik[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Famy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 way malik iiki doğdun nıce yıllara =))[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 saat 12 olmadan bende kutlayım yaw...mutlu yıllar malik[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 son 3 dakka holaleyyy[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hah şimdi iiki doğdun:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hepi pörtleeeek :tebrikz:[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eiki doggdunn malikk[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nice yıllara.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :)
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hakan şükür ne kadar senin topici aşağı duğru yollasa bile up larız[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkes teker teker teşekkür ediorum efem nice patili yıllara..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nice senelere:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sende saol fiona:),ulan yeter upladığınız ama:-) bende uplıyorum bölece ama:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 O zaman benden de.. :tebrikz:[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eyvallah baluu saolasın:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 canım yaw ehehehe:D unac Allah razı olsun:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyi doğdun malik kardeş :tebrikz:[signature][hline]darkening
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 saolasın arthurcum beni bahtiyar kılıuosunuz.. e hani şimdi parti yapacaz diyen arkadaşlar ne oldu,yalan etmeyin bi akşam beraber olduk hoppa hadi hödö coşak:-)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. [Bu mesaj malik tarafından 09 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben zaten kutladıııııııııımmmmmmm canımın doooom gününü[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ehuhuehehe:=)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Öne çıkan mesajlar