richandpich Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 slms, fifti sent tam araba sarkilari yapiyo baba ya. kankalarla dolusuyoruz caddede takiliyoruz. sistem milyarlik. go go shawty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 canımsın ya..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yoo maan, gimmi dı mayk çeyk...[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: richandpich, 08 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: slms, fifti sent tam araba sarkilari yapiyo baba ya. kankalarla dolusuyoruz caddede takiliyoruz. sistem milyarlik. go go shawty. sen burda kız bulmaaszın ama cigerim.ole cadde muahhbeti falan bursı deil yerin ya. burda akılmaz yazılılır.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Fifti ya :) Kıyamam bebeğim benim. Kızım olsa verirdim :P Yeaavvvv..[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yov yov.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: tellos, 08 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: said: richandpich, 08 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: slms, fifti sent tam araba sarkilari yapiyo baba ya. kankalarla dolusuyoruz caddede takiliyoruz. sistem milyarlik. go go shawty. sen burda kız bulmaaszın ama cigerim.ole cadde muahhbeti falan bursı deil yerin ya. burda akılmaz yazılılır. ne fesatsın abi bırak adam bısey yazmıs he de geç :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya soırama bab,madafaka olmaya karar veridm,ası bizim subaru imprezza wrc 3005432 usba dls turbo mega süper deli manyak bi araba var modeli ole işte,ole onla gecen bostancıda ortamı daıttık resmen ya,bi starbuckstan dierine 5 dakkada bbasıoruz ,hastası oldu hatunlar.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yuh be 9 tane 50 cent başlığı var abuk subuk konu açıyosunuz! takıl sen yow yow tööbee töbeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ortam çocuu... mert içgöreni bilirmisin sen.. tam senlik müzik yapıyo.. araba karıkız.. p.s: nik süpermişş[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 50 kere 50 Cent in arabasının aLtında kaL emi cocuuuummmm...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 offf of. ağlıyorum ağlıyorum...........!!!!!!!!!!![signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 jazz a verdim kendimi valla billa artık 80 leri de bırakacam bunlardan...[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: richandpich, 08 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: slms, fifti sent tam araba sarkilari yapiyo baba ya. kankalarla dolusuyoruz caddede takiliyoruz. sistem milyarlik. go go shawty. hay allam okudukça..... Allam sen bana sabır eylee heyyyy hey.. off valla fenayım çok fenayım..[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahah vericen bunların beline odunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: -Cleglaw-, 08 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: ahah vericen bunların beline odunu... haha birazdaha aşağılarada kayabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şöyle diyim nasıl türkiyede fazla paralı züppeler varise 50 cent oranın aynı modelidir gerçek rap modeli dinliyeceksen yanlış yerlerde arıyorsun...[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 50 cent rap değil hip hop[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hip hop değil r&b demek istedin topici açan eleman yanlış siteye gelmiş ayrıca. yoncadan kaldıramadı heralde, cadde de geniş geldi, burda napıyosa. [Bu mesaj zaidral tarafından 09 Kasım 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hip hop[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nicke gel... deli oldum ya sana... çıksana benle?[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 paticiği seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne var çocuk da böle mutlu oluyormuş.Yov adamım yov,kızmayın yoo...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi adam hakkaten müzik yapıyo onu monu bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richandpich Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sonunda muzikten anlayan biri cikti ya. sagol baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar