zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dünya düz değil ama yuvarlak da değil. başı var sonu yok, sonu var başı yok. kayboluyorum ben bu diyarlarda, gönülden geçen yolu gömmüşler, geçebilir miyim ? yooook. yooook bu topicin manası yoooook. yok bu alemin manası yok, yok bu gafletin manası yok. yarın atatürk için de içelim...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kafa bir milyon bu olsa gerek.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşım "PİRİ REİS İN HARİTASININ SIRLARI" kitabını al oku 16gen bi dünyada yaşıyoruz...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: SeaGle, 09 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: arkadaşım "PİRİ REİS İN HARİTASININ SIRLARI" kitabını al oku 16gen bi dünyada yaşıyoruz... bi an aklımdan çıkıvermiş, sonradan hatırladım ben de...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahahha bu nedir yau[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olur öyle arada.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 huaaaaaaaaa'dır bu.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 galba bilmiyosunuz çoğunuz durun bakem http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=ktp&haberno=4347 girin okuyun görün gerçekleri...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 medit kassın[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sanane ya sana mı yuvarlak dunya ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Zergling, 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: sanane ya sana mı yuvarlak dunya ? tabi bana kime olcak ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Zergling, 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: sanane ya sana mı yuvarlak dunya ? ilginç böle yaklaşanı ilk görüyom[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İntini düşük bırakırsan manası kalmaz tabii...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eheh kolpaya gel..16gen..[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: İntini düşük bırakırsan manası kalmaz tabii... "int" ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: sir, 09 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: eheh kolpaya gel..16gen.. ver adresini gönderem kitabı ciddi ciddi oku verirsin gene kargoyla atarım valla... belgeleriyle herşey[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaa verdiğin linkte bile yazıyo kolpa olduğu ohoovv..sonra da kur'anın şifresi falan gelir.. ben fotorafını gördüm 16gen değil[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 int-->intoxicate ;) (atlamayın nolduunu biliyoz dalgasına yazdım :) )[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: zarek, 09 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: İntini düşük bırakırsan manası kalmaz tabii... "int" ? Intelligence miydi neydi öle bişi... Ya işte Ultimate geyiklerden birisidir bu "manası yoksa int kassın" olayı, Ultima Online da intelligence(int) statı mana kapasiteni belirler, intelligence statın düşük olursa manan az olur 2 büyü attınmı biter... Ondan şeyettim[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: zarek, 09 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: İntini düşük bırakırsan manası kalmaz tabii... "int" ? Intelligence miydi neydi öle bişi... Ya işte Ultimate geyiklerden birisidir bu "manası yoksa int kassın" olayı, Ultima Online da intelligence(int) statı mana kapasiteni belirler, intelligence statın düşük olursa manan az olur 2 büyü attınmı biter... Ondan şeyettim aşık olmakla ne alakası var ya intin ? edit: tamam şimdi anladım olayı :) [signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. [Bu mesaj zarek tarafından 10 Kasım 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 aşık oldugun için mi yazmıştın sen bunları :-o ben de içti kafayı buldu garbage yerine konu dışında saçmaladı diyodum.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: toggie, 10 Kasım 2005 10:03 tarihinde demiş ki: aşık oldugun için mi yazmıştın sen bunları :-o ben de içti kafayı buldu garbage yerine konu dışında saçmaladı diyodum. içki + içki + içki = aşk + içki + saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: zarek, 10 Kasım 2005 10:58 tarihinde demiş ki: said: toggie, 10 Kasım 2005 10:03 tarihinde demiş ki: aşık oldugun için mi yazmıştın sen bunları :-o ben de içti kafayı buldu garbage yerine konu dışında saçmaladı diyodum. içki + içki + içki = aşk + içki + saçmalama ziv ziv ziv :O[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar