Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapmayın

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşınız için üzücü bi durum olan birşeyi ne telefondan ne msn ne mesajla ne telgrafla ne trenle nede traleybüs ile söylemeyin.
Ben yaptım.Şu an evde olduğu için telefondan söyledim hemde en ince tavrımla en mükemmel konuşmamla. Ama yinede üzülmemesine yetmedi.
Yanında olup saçlarını okşamak lazım yerinde öpmek..
oof of[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde telde msn de kavga etmeyi sevmiyorum kurtarması zor oluyo.yuzyuze en iyisi haklısın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

*!kalem kagıdı eline alir*

kız ar..ka.daa.sıma evet, kotu seyi.. evet yuzune soyleme.

yazdım unutmam ;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.

[Bu mesaj dory tarafından 09 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 09 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Traleybüsü es geçmeyin sakın çok önemli..

evet troleybüs en önemli nokta.
bizim bi arkadaş vardı böle konuşmuş kızla troleybüste...
bi aya kalmadı rahmetli oldu...
yaaa...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelotti, 09 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşınız için üzücü bi durum olan birşeyi ne telefondan ne msn ne mesajla ne telgrafla ne trenle nede traleybüs ile söylemeyin.
Ben yaptım.Şu an evde olduğu için telefondan söyledim hemde en ince tavrımla en mükemmel konuşmamla. Ama yinede üzülmemesine yetmedi.
Yanında olup saçlarını okşamak lazım yerinde öpmek..
tamamaen katılıyorum
oof of
[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

hissizlik çok önemli.bir anda vurdugun zaman ohh ulan diyosun ama bi anda aşırı bi kan yüklemesi ile acı köklendigi zaman parmaklarında nevrinin döndügünü ve kıvranmaya basladıgını anlıyosun . o acı yavas yavas arttıgı zaman beynının zonklaması dahada artıyo dahada sınırlenıp aynı yerı bır kere daha gomuyosun duvara o zaman işte ne gam kalıyo ne kasvet ama bu sadece anlık 15 20 sn boşluk hissettim sora yine dedim bi dahamı gömsem!!?[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE.
Sosyal ağlarda paylaş

he duvara vurmak diilde içincede cok rahatlıosun aslında zarar verırsın falan boş iş bunlar zarar diil aksine yararıda war bence özellikle bira. heleki bak su gibi giden biralar dahada köklüyo ben arka arkaya demın 2 tane miller ı fondip çaktım . bak şimdi tuşları 2 tane görüyorum : )[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...