Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kız arkadaşınız için üzücü bi durum olan birşeyi ne telefondan ne msn ne mesajla ne telgrafla ne trenle nede traleybüs ile söylemeyin. Ben yaptım.Şu an evde olduğu için telefondan söyledim hemde en ince tavrımla en mükemmel konuşmamla. Ama yinede üzülmemesine yetmedi. Yanında olup saçlarını okşamak lazım yerinde öpmek.. oof of[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tavsiye için saol :)[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Traleybüsü es geçmeyin sakın çok önemli..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben genelde telde msn de kavga etmeyi sevmiyorum kurtarması zor oluyo.yuzyuze en iyisi haklısın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 *!kalem kagıdı eline alir* kız ar..ka.daa.sıma evet, kotu seyi.. evet yuzune soyleme. yazdım unutmam ;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 09 Kasım 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya valla yapmayın ya. Ben yaptım siz yapmayın. Eriyorum şu an..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Angelotti, 09 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Traleybüsü es geçmeyin sakın çok önemli.. evet troleybüs en önemli nokta. bizim bi arkadaş vardı böle konuşmuş kızla troleybüste... bi aya kalmadı rahmetli oldu... yaaa...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 traleybüs[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dory ne bu espurutullek :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Angelotti, 09 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşınız için üzücü bi durum olan birşeyi ne telefondan ne msn ne mesajla ne telgrafla ne trenle nede traleybüs ile söylemeyin. Ben yaptım.Şu an evde olduğu için telefondan söyledim hemde en ince tavrımla en mükemmel konuşmamla. Ama yinede üzülmemesine yetmedi. Yanında olup saçlarını okşamak lazım yerinde öpmek.. tamamaen katılıyorum oof of [signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şu an pek güzel şeyler olmuyo mesela. Bak halağ devam ediyor. Bu hataya düşmeniz iki veya daha fazla saat boyunca duvarları yumruklamanıza neden olabilir.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hah biz yumrukladıkta ne oldu[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olursa yapmam :PpP[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olmasada sıkıntıda olsan bıle yapma bence bak ben sıkıntıdan napıcagımı sasırdım[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi eli acıyor insanın sakın yumruklamayın koltuğa falan vurun[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bilmiyosun hissetmiyosun ben bi anda durup dururken bi gömdüm duvara sanırım yuzuk parmagımda bisler war 12 13 dakika önce çarptım[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: PrudenT, 09 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: abi eli acıyor insanın sakın yumruklamayın koltuğa falan vurun Maksat elinin acıması zaten. Kafandaki acılar siliniyo bir anlık.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dikkat et. anlık .. fazlası diil anlık.[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aynen anlık.. İlk önce hissizlik sonra yavaş yavaş elinde bi çekilme başlar.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 iyide kendine zarar verceğine git iç dicem am sakın içme daha çok zarar verirsin tavsiye içinde saol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hissizlik çok önemli.bir anda vurdugun zaman ohh ulan diyosun ama bi anda aşırı bi kan yüklemesi ile acı köklendigi zaman parmaklarında nevrinin döndügünü ve kıvranmaya basladıgını anlıyosun . o acı yavas yavas arttıgı zaman beynının zonklaması dahada artıyo dahada sınırlenıp aynı yerı bır kere daha gomuyosun duvara o zaman işte ne gam kalıyo ne kasvet ama bu sadece anlık 15 20 sn boşluk hissettim sora yine dedim bi dahamı gömsem!!?[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İçince bazıları sinirlenir bazıları tribe girer bazıları uysallaşır. Ben tribe girip bazı bazı uysallaşardanım.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 he duvara vurmak diilde içincede cok rahatlıosun aslında zarar verırsın falan boş iş bunlar zarar diil aksine yararıda war bence özellikle bira. heleki bak su gibi giden biralar dahada köklüyo ben arka arkaya demın 2 tane miller ı fondip çaktım . bak şimdi tuşları 2 tane görüyorum : )[signature][hline][b]YOK ULAN KIMSE YOK İŞTE YOK . NİYE YOK NİYE BENİ ANLAYAN BİRİ NİYE ÇIKMADI Kİ KARŞIMA DOYA DOYA YAŞİYİM ŞU ANASINI SATTIMININ HAYATINI GEÇMİYO LAN TEK BAŞINA GEÇMİYO İŞTE BU YAŞIMDA SOGUDUM LAN HAYATTAN HELAL OLSUN HERKEZE BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csweb4 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çürütene kadar vur abi; yok et; kaybet... anca böyle kurtulursun acından veya sinirinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fransuxa, Yalnızmısın ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar