Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikky Felsefesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

valla şole ornek verebiliriz tikylerin turkcesi:
ben
sen
o
biz
siz
ortam:)

ha bu arada komunist yada dinci falan olacaklarına tikky olsunlar en azından tatlıya tuzluya karışmazlar memlekete zararları dokunmaz:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 08 Kasım 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
tiki yi anlamayan varsa hala suadiye de 5-10 dakka takılmasını söylüyorum 10 dakka da yetecekyir anlamanıza!
izmirliyim ben napcaz?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
letscry, 08 Kasım 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
valla şole ornek verebiliriz tikylerin turkcesi:
ben
sen
o
biz
siz
ortam:)

ha bu arada komunist yada dinci falan olacaklarına tikky olsunlar en azından tatlıya tuzluya karışmazlar memlekete zararları dokunmaz:)

onun doğrusu
ban
san
o
bis
sis
ortam

private sozlukte vardı.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laraken, 08 Kasım 2005 07:03 tarihinde demiş ki:
bilkennte hazırlık okuyunca bol miktarda görülebilir bu kişiler.

-ayy burnumumu yaptırayaaam yoksa araba ma alayaaaam.

gibi.varg çağrılır."fikirlerimiz uyuşmuyo" dedirtilip pompalı ateşlenir.

hay bilkent kadar başınıza taş duşsun be turkiyenin en sorunsuz en başarılı okullarından biri bilkent ama sırf paralı oldugu için illa bok atacaksınız.
sen kurban ol ordaki tikylere[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Sosyal ağlarda paylaş

yuh be konu nereye geldi burdan da eğitim sistemine gitcek heralde[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ilk attığım mesaja bak konunun en başı adam o mesaja biz ezik değiliz diye atladı nediyim artık..[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laraken, 08 Kasım 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
ben bilkentte paralı okuyorum zaten.

okula bok attığımı nereden çıkardın?

tikkylere niye kurban olayım.

sen bir tikky misin?

çok saçma konuşuyorsun farkında mısın?

olebi soluyosunki sanki bilkentte tiky dediklerini bi yaratık gibi sergiliyorlar.
soledigini yapan insanların yaşam tarzı o ne olmuş yani guzel ferah bi aile ortamında dogmuşlar aileleri onlara her istediklerini suna bilmiş dogal oalrak da dunyadaki dier sorunlardan dertlerden uzakda mutlu mesud yaşıyorlar bu suc deil dalga gecilcek bişey deil bu yuzden senin soledigin gibi yok burnumumu yaptırsam yok arabamımı deiştirsem onların tek sorunları olabiliyor bunda gercekden dalga gecilecek bi durum yok.
ha bana gelince keşke tiky olabilsem sole dert yok tasa yok tek sorun nerden alışveriş yapsam la arabamı ne zaman deiştirsem olsa seve seve koşa koşa tiky olurum acıkcası:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 08 Kasım 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
said:
VipeR, 08 Kasım 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
tiki yi anlamayan varsa hala suadiye de 5-10 dakka takılmasını söylüyorum 10 dakka da yetecekyir anlamanıza!
izmirliyim ben napcaz?

orda da vardır böyle bi mekan ya![signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

var var rahat ol burda da alsancak var[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende bostanlıda oturuyorum ekonomide okuyorum çoğunlukla alsancaktayım desem=)ama buranın tikkyleri farklı korkmayın arkadaşlar ist. kadar abartı değil[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
letscry, 08 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
said:
Laraken, 08 Kasım 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
ben bilkentte paralı okuyorum zaten.

okula bok attığımı nereden çıkardın?

tikkylere niye kurban olayım.

sen bir tikky misin?

çok saçma konuşuyorsun farkında mısın?

olebi soluyosunki sanki bilkentte tiky dediklerini bi yaratık gibi sergiliyorlar.
soledigini yapan insanların yaşam tarzı o ne olmuş yani guzel ferah bi aile ortamında dogmuşlar aileleri onlara her istediklerini suna bilmiş dogal oalrak da dunyadaki dier sorunlardan dertlerden uzakda mutlu mesud yaşıyorlar bu suc deil dalga gecilcek bişey deil bu yuzden senin soledigin gibi yok burnumumu yaptırsam yok arabamımı deiştirsem onların tek sorunları olabiliyor bunda gercekden dalga gecilecek bi durum yok.
ha bana gelince keşke tiky olabilsem sole dert yok tasa yok tek sorun nerden alışveriş yapsam la arabamı ne zaman deiştirsem olsa seve seve koşa koşa tiky olurum acıkcası:)

ohoo sustum ki ben.sonra bunlara gelecek diyorsunuz.[signature][hline]Aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslıında bilkentin burda söz konusu olmaması lazımdı. bilkent hazırlıkta okuduğum için çok gördüğümden direkt o aklıma geldi yazdım yoksa bilgide, yeditepede, istanbul üni de felan boğaziçinde çoook var yani illa bilkent değil ki aslında asıl tikiler arkadaşımızında dediği gibi kadıköy felan cıvarlarında "taxim"de FLORYA BAKIRKÖY YEŞİLKÖY'de :D buralar özellikle yani hehe.

kısacası bilkente gelene kadar daha çoooook tiki mekanı var bu aradada ciks miks kılabır felan hepsi aynı mevzu :D evet biraz bizler ve onlar mevzusu ama bakın sizin de dediğiniz gibi "ayy zıtarbaksa mı gitsek yoksa piza mı yesekh" "burnumumu yaptırsaam, beyin nakli mi yaptırsaaam" "sarıya mı boyatsam, pembeyemi" felan muhabbetlere hanginiz dayanabilir AMAN TANRIIIM düşünün işte avrupa yakası izleyenlerbilir. Ordaki Selin Yerebakan tipik bir tikidir
:D daha iyi örnek olamaz[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

nice fake[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
richandpich, 08 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
29 yasindayim, bilkent sabanci koc gezdim en iyisi okul parasini kariyla kizla yemek. altimda merso bemve, her gece en iyi klüpte yan masadaki kariya yazmaca. hayat okulunda A alan ogrencileriz biz.

altayin dedigi gibi, kiskananlar catlasin.

hayat kariya kıza yazmak olsaydı çok kişi A alırdı! önemli olan bunu çözebilmek! I'm 19.[signature][hline]No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

bendede yok rahat ol üzülme sen[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...